Şimdi Ara

z2 de su geçirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonu dün aldım ve kapakları tam kapalıyken leyende suya soktum 15 cm kadar derinlikte hiç bişey olmamıştı fakat bugün fotoğraf çekerken telefonunun kamerasında buğulanma oldu sonra bir süre sonra gitti ama dokunmatikte sorun oluştu bende ekranı test etme koduyla test ettim tam ortada 1 cm genişliğideki bir alanda dokunmatik çalışmıyor ama görüntü felan var tabi sizce bu düzelirmi kamera ve dokunmatik sorunu ne yapmam gerekiyor

• Servise gönder değişim yada iade iste bende öyle yaptım çok sıkıntılı bir süreçti değişim olmuştu bana senin telefona ne diyeceklerini bilemiyorum şuan muhtelemen değiştirirler sıkıntı olursa hakem heyetine başvurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_l_c_n

Servise gönder değişim yada iade iste bende öyle yaptım çok sıkıntılı bir süreçti değişim olmuştu bana senin telefona ne diyeceklerini bilemiyorum şuan muhtelemen değiştirirler sıkıntı olursa hakem heyetine başvurursun
    kardeşim aradım aldığım yeri kesinlikle bi müdahale yapayız dediler değişme gibi
  • stazengecity kullanıcısına yanıt
    Aldığın yere göndersin servise nereden almıştın ? Ben aldığım yere götürdüm iade istedim yapmadılar servise göndeririz dediler anca iyi gönderin dedim bende gönderdiler değişim oldu 65 gün sonra sıfırı geldi bana telefonun
  • quote:

Aldığın yere göndersin servise nereden almıştın ? Ben aldığım yere götürdüm iade istedim yapmadılar servise göndeririz dediler anca iyi gönderin dedim bende gönderdiler değişim oldu 65 gün sonra sıfırı geldi bana telefonun
    n11 de bi mağazadan aldım ekran şuan delirmiş gibi kendin biyerlere giriyor off delirecem ya daha 2. günü ya
  • Dostum pirinc dolu kaba at kapat telefonu iki gun cikarma, sonra cikarip acarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

Dostum pirinc dolu kaba at kapat telefonu iki gun cikarma, sonra cikarip acarsin
    sıcak rüzgara tuttum 20 dk yine düzelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stazengecity

sıcak rüzgara tuttum 20 dk yine düzelmedi

Alıntıları Göster
    Böyle durumlarda saç kurutma makinesiyle falan yapmaya çalışmayın sakın

Pirince göm başka çare yok keşke yapmasaydın sony arkasında durmuyo telefon su geçirince
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Pirince göm başka çare yok keşke yapmasaydın sony arkasında durmuyo telefon su geçirince

Alıntıları Göster
    nedensaç kurutma işe yaramıyor peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Alıntıları Göster
    Sony kalitesi

• Yahu pirinc pirinc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

Yahu pirinc pirinc
    Durup duran yerde neden suya sokuyosunuz fantezimi yapıyosunuz suya sokunca noluyor .Adamlar kendi diyo sudan bişey olursa biz anlamayız diye .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody.Mary

Durup duran yerde neden suya sokuyosunuz fantezimi yapıyosunuz suya sokunca noluyor .Adamlar kendi diyo sudan bişey olursa biz anlamayız diye .

Reklam yapmasını biliyor ona ne diyeceğiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloody.Mary

Reklam yapmasını biliyor ona ne diyeceğiz

Alıntıları Göster
    kardeşler dokunmatikte bi sorun kaldı sadece oda şey nasıl anlatim böyle mesela mesaj felan atarken bazen başka yere giriyor yani ekran dokunmatiğinde küçük biyerde sorun var ama görüntüde sorun yok düzelirmi acaba yada masrafı nekadar olur

• Garanti koşullarının böyle olduğu bir ülkede dur bakayım leğene atayım cidden su geçirmiyor mu fantezisi çok saçma geliyor. İlk anda pirince koysaydın kurtarmıştın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Garanti koşullarının böyle olduğu bir ülkede dur bakayım leğene atayım cidden su geçirmiyor mu fantezisi çok saçma geliyor. İlk anda pirince koysaydın kurtarmıştın.
    arkadaşlar pirinç böyle bir telefonda işe yararmıki gerçekten sonuçta telefonda sorun yok kameradaki buğulanmada gitti daha olmuyor ama dokunmatikteki o küçük sorun düzelirmi
  • quote:

arkadaşlar pirinç böyle bir telefonda işe yararmıki gerçekten sonuçta telefonda sorun yok kameradaki buğulanmada gitti daha olmuyor ama dokunmatikteki o küçük sorun düzelirmi

Alıntıları Göster
    Valla bende seninle aynı durumdaydım kardeşim dokunmatik bozuldu titreşim bolzuldu kameradaki buğulanma gitmemişti benim ne yaptıysam olmadı mecbur gönderdim servise allahtan değişim oldu sende keşke güvenilir bir yerden alsaydın telefonu
  • s_l_c_n kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende titreşimde ve kamerada sorun kalmadı inşallah dokunmatikte düzelir ya aldığım yeri aradım bişe yapamayız dediler
  • quote:

kardeşim bende titreşimde ve kamerada sorun kalmadı inşallah dokunmatikte düzelir ya aldığım yeri aradım bişe yapamayız dediler
    Düzelmezse eğer kendin götür servise
  • quote:

Düzelmezse eğer kendin götür servise
    daha önce samsung telefonumuda su yüzünden kaybettim yine su yine su bıktım ya sudan zarar görmemek için z2 alıyoruz parayı basıp verilen hizmete bak adamlar telefonuna sahip çıkmıyor daha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.