Şimdi Ara

z2 de su geçirme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlarrr tam olarak sorunun aynınısının videosunu buldum şimdi ilk olarak böyleydihttp://www.youtube.com/watch?v=Z7VWZgkYZYU ama bu geçti şuan tam olarak şu sorun varhttp://www.youtube.com/watch?v=xardcPXnBo0
  • anlayan yokmuu acill
  • arkadaşlar anlayan yokmu ya
  • Hocam pirince koysaydınız keşke aynısı benim telefon ada oldu kamera buğulanmıştı pirince koydum ertesi gün aldım kullanmaya devam ettim ve halada telefonu yıkıyorum hiçbir sorun olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokunmatiğe geçti ama çoktan yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: stazengecity

arkadaşlar anlayan yokmu ya

telefonu kapat şarj ile temas ettirme sonra 1 gün boyunca pirinç içine yatır.ama kesinlikle açma telefon kapalı olsun.1 gün derken 24 saat sonra açıp kullanabilirsin.

birde şu sim kartın takıldığı yerde w ile bir seri no var onu yazarsan memnun olurum
  • 14w36
  • quote:

14w36

14w30 sonrası sorun yok diye biliyordum ama açıkçası şaşırdım.yazık olmuş bende z1 compact vardı emin ol kovaya daldırıyordum hiç bir şey olmuyordu.şimdi z2 aldım ama işin özü üzüldüm valla umarım düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

14w36

14w30 sonrası sorun yok diye biliyordum ama açıkçası şaşırdım.yazık olmuş bende z1 compact vardı emin ol kovaya daldırıyordum hiç bir şey olmuyordu.şimdi z2 aldım ama işin özü üzüldüm valla umarım düzelir

14w34 müş pardon öylede olsa ya valla hayallerimin telefonuydu rüyelarıma giriyordu bu olay beni çok üzdü ya
  • Teleservice var kendi yetkili servistir gönder servise gitsin başka türlü elden bir şey gelmez senin için çok üzüldüm bu durumuna
  • stazengecity kullanıcısına yanıt
    z1'de benzeri başıma geldi. öncelikle kesinlikle servise gönder ve servisten tamir için para istediklerini veya tamir edilmeyeceğini anakart değişeceğini vs belirten kağıtla birlikte telefon geri gelsin. tüketici hakem heyetine başvurunu yap 3-4 aylık süreç sonunda telefonun ücretini iade kararı çıkar. bende tebligatın ulaşmasını bekliyorum. diğer türlü kvk'da sony garantili ürünlere bakıyor. Öteki türlü ithalat garantili ise. o servise gönder ve durumu açıklayan servis kağıdının gelmesini iste kendilerinden.
  • musotrix M kullanıcısına yanıt
    Bendede aynısı oldu cihaz sudan sonra kapandı bir daha açılmadı, servise gönderdim sıvı temasına maruz kaldığı için garanti dışı ve onarımı imkansız yazan bir formla geri geldi bende hakem heyetine başvurdum yaklaşık 3 ay oldu bekliyorum. Telefon Z1 Compact dı. Telefon ilan edilirken su geçirmez olarak ilan edildiği gibi birçok kanıtlayıcı belgeyle verdim. Sizde durum nedir belli oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücreti geri almayı başardım ben hocam. Tüketici hakem heyetine gidip sor. telefonu bilirkişiye gitmesi gerekiyor ne zaman götürücem filan de. Yada direk durumunu sor. Bilirkişiye gitmeyecek mi şimdi ne olacak süreç nasıl işliyor filande onlar seni yönlendirir zaten. Yoksa bekleyince onlar sana haber vermiyor malesef.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.