Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Z2 Mİ NOTE 3 MÜ KARARSIZKEN NOTE 3 ALDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Tamam dostum ben fanboyum o yüzden kullanmıyorum sony. Sonymi satip iphoneye geçtim. Samsunguda satıp sony ye geçmiştim bu arada bilmeni isterim. Hepsini kullandim yani. S6yı kötülemedim ilk defa adam gibi telefon cikarttilar ondada arayüzü takılıyor işte. Tw yi hafifletmeyi hic düsünmüyorlar. Sen hata etmişsin ki bana göre değil bu objektif olabilen herkese göre. Nitekim root atıp telefonu adam edebilirsen seni üc sene götürebilecek bir cihaz. Z2ye göre tek artısıda kalemi başka birşeyi değil

S6 yı ne kadar süre kullandınız?

Teknomarket deneyimi mi yoksa alıp kullandınız mı ?

Şayet kullanmadıysanız bunun adı karalama kampanyasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrHS kullanıcısına yanıt
    s6 kötü demedim bak. bu zamana kadar yaptıkları en iyi iş dedim. sorun twde. s6da değil. karalama kampanyası zannetmeye devam et sen. size yardımcı olanda kabahat birader, z2 iyi diyoruz iddaa ediyorsun. şimdi s6 twde donuyor gözlerime gördüm şahit oldum diyorum karalama kampanyası diyosun. samsungcu olma ortada dur biraz. samsung iyi cihazlar üretiyor eyvallah. ama tw varken bi cacık olmuyor. + z2 note 3 den daha iyi bir cihaz. s6da z3den iyi mesela... problem ne?
  • quote:

s6 kötü demedim bak. bu zamana kadar yaptıkları en iyi iş dedim. sorun twde. s6da değil. karalama kampanyası zannetmeye devam et sen. size yardımcı olanda kabahat birader, z2 iyi diyoruz iddaa ediyorsun. şimdi s6 twde donuyor gözlerime gördüm şahit oldum diyorum karalama kampanyası diyosun. samsungcu olma ortada dur biraz. samsung iyi cihazlar üretiyor eyvallah. ama tw varken bi cacık olmuyor. + z2 note 3 den daha iyi bir cihaz. s6da z3den iyi mesela... problem ne?

Ben de z2 kötü demiyorum zaten note 3 ü de göklere çıkarmadım. Yardımcı olma birader o zaman bana yanlı yorum yapıyorsun derken kendi yorumlarını okumuyorsun galiba.

Ben Tw nin takıldığını ne note 3 de nede note 4 de görmedim.

1 saatlik s6 kullanımında iphone ile karşılaştırma yapmışsın.
    Kapalı sistem açık kaynak sistem karşılaştırması.

Wp de gayet hızlı ve stabil L1520 yada L930 alsaydınız 1000tl niz cebinizde kalırdı.

• Kafanı takma çok iyi bir seçim olmuş. Z2 de çok güzel cihaz ancak su geçirmezlik harici bir üstünlüğü yok. Z2 Note 3 den çok daha iyidir diyen ve exynos kötüdür diyen birine cevap bile verme. İyi günlerde kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

Kafanı takma çok iyi bir seçim olmuş. Z2 de çok güzel cihaz ancak su geçirmezlik harici bir üstünlüğü yok. Z2 Note 3 den çok daha iyidir diyen ve exynos kötüdür diyen birine cevap bile verme. İyi günlerde kullan.

Eyvallah hocam konu kirlendi biraz ama napalım

Note 3 kötü cihaz değil üzülme ama z2 daha iyi cihaz. Yanlı yorum yapmiyorum. Sen görmemii olabilirisn ben gördüm. Ayrica kapalı sistem açık sistem davası dünyanın en saçma davası bana göre. Banane kardeşim? Beni ne alaka eder sistemin açık olması? Hizlimi ona göre? Değil. Bu kadar basit. Note 3ün işlemcisi z2ye göre bir sene öncenin işlemcisi ve daha az performanslı bir işlemci. Exynosu cok iyi bilen arkadaş yukarida bana mı ima etmeye calismis anlamadim ama eğer öyleyse bunuda bilmeli. Z2 işlemci olarak daha üstün. Su geçirmezlikten başka artisi yok değilde yanlış. Şuan note 5 çıkacak belki üzerine ikinci model.. Ama z2 z3le alti sy araligi var yani z4ciksa bile yine z2ye güncellemeler gelecEk. Z2 daha yeni daha stabil daha dayanıklı bir cihaz. Tekrar ediyorum. İki cihaz arasinda z2 bariz daha iyi.. Note 3 kötü değil. Ama z2 daha iyi. Güle güle kullan arkadaşım iki sene sonra eline bir z2al mümkünse. Kıyasla note 3ünle. Dedigimi o zaman anlarsin. Twnin yaptigi sismeyi hiç bir arayüz yapmiyor sen bana sor bu işi senelerimi verdim sansunga sonye

Note 3 snap 800 1.9 ghz krait + 1.2 exynos 5 kullaniyor z2 snap 801 2.3 ghz kullaniyor note 3 snapi cihaz zorlandiğinda kullaniyor diğer işlemcisini zorlanmadiğinda. Yani oyunlarda falan snapdragona geçiş yapiyor. Z2 direkt snapdragon 801 ve 2.3ghz hizinda çalışıyor. Sana belki ekstra pil performansi sağlayabilir ama sonynin güc tasarruf modlari cok başarılı. 3gün şarji gidiyor babamın z3c si var. Ekran ppi olarakta z2 yüksek. Kamera olarak cok cok fark var aralarinda bak rakamsal ifade ettim umarım anlarsin. İyi bir cihaz almışsın ama daha iyisi varken iyisini almışsın

• quote:

Note 3 kötü cihaz değil üzülme ama z2 daha iyi cihaz. Yanlı yorum yapmiyorum. Sen görmemii olabilirisn ben gördüm. Ayrica kapalı sistem açık sistem davası dünyanın en saçma davası bana göre. Banane kardeşim? Beni ne alaka eder sistemin açık olması? Hizlimi ona göre? Değil. Bu kadar basit. Note 3ün işlemcisi z2ye göre bir sene öncenin işlemcisi ve daha az performanslı bir işlemci. Exynosu cok iyi bilen arkadaş yukarida bana mı ima etmeye calismis anlamadim ama eğer öyleyse bunuda bilmeli. Z2 işlemci olarak daha üstün. Su geçirmezlikten başka artisi yok değilde yanlış. Şuan note 5 çıkacak belki üzerine ikinci model.. Ama z2 z3le alti sy araligi var yani z4ciksa bile yine z2ye güncellemeler gelecEk. Z2 daha yeni daha stabil daha dayanıklı bir cihaz. Tekrar ediyorum. İki cihaz arasinda z2 bariz daha iyi.. Note 3 kötü değil. Ama z2 daha iyi. Güle güle kullan arkadaşım iki sene sonra eline bir z2al mümkünse. Kıyasla note 3ünle. Dedigimi o zaman anlarsin. Twnin yaptigi sismeyi hiç bir arayüz yapmiyor sen bana sor bu işi senelerimi verdim sansunga sonye

Ben daha önceki yorumlarımda açıkladım note 3 ü seçme nedenimi.

z2 artıları

- KAMERA
    - İŞLEMCİ
    -SU GEÇİRMEZLİK
    -HAFİF ARAYÜZ
    - DAHA FAZLA PPİ DEĞERİ

NOTE 3 ARTILARI

-İnternette gezinirken büyük ekran avantajı
    -Kalem ve telefona not alabilme
    -İnternette gezinirken ısınmayan işlemci
    -Amoled ekran ( Kişisel tercihlerimde etkili oldu)
    -Çıkarılabilir pil
    -Kapasitif tuşlar
    -z2 ye göre ekranın tamamını kullanabilme

Z2 EKSİLERİ

SANAL TUŞ VE ALTTAN ÜSTTEN KASA BOŞLUĞU VE EKRANIN 5.2 İNC YERİNE 4,5 İNİ KULLANABİLMEMİZ
    ÇIKARILAMAYAN PİL
    SU GEÇİRMESİ
    LENS KAYMASI
    KASA DEĞİŞİMLERİNDE SU GEÇİRMEZLİK ÖZELLİĞİNİ YİTİRMESİ
    NOT:TELEFON SUYA DAYANIKLI SU GEÇİRMEZ DEĞİL
    SU GEÇİRMEZ DİYE SUYA SOKTUĞUNDA SU ALMASI
    EKRANININ CANLI OLMAMASI
    4K VİDEO ÇEKERKEN ISINIP KAPANMASI

NOTE 3 EKSİLERİ

KENAR ÇERÇEVE SOYULMASI(BENİM BAŞIMA DAHA GELMEDİ,12 AY KULLANAN ARKADAŞTADA YOK)
    KAMERASI Z2 YE GÖRE
    İŞLEMCİSİ ESKİ AMA ISINMIYOR
    TOUCHWİZ ARAYÜZ AMA BEN SEVİYORUM

SONY KULLANAN ARKADAŞIM XPERİA Z DE PİL ÖMRÜNDEN ŞİKAYETÇİ VE SERVİSLE UĞRAŞMAK İSTEMİYOR,BU BİR DONANIMSAL BİR SORUN

NOTE 3 DE ROOT İLE BİRLİKTE YAZILIMSAL SORUNLARI DÜZELTEBİLİRSİNİZ

NOTE 3 Z2 YE GÖRE DONANIMSAL OLARAK DAHA KULLANICI DOSTUDUR

Z2 YAZILIMSAL OLARAK KULLANICI DOSTUDUR

NOTE 3 ALDIĞIM İÇİN ÜZÜLMEDİM ÇÜNKÜ DAHA İÇİME SİNDİ AMA Z2 DE AKLIM KALDI DEMEK İSTEDİM O KADAR.

SONUÇ: NOTE 3 BİR TELEFON HİSSİNDEN ÇOK CEPTEKİ BİLGİSAYAR HİSSİ VERİYOR.

BİR SONRAKİ TELEFONUM NOTE 5-6 İKİSİNDEN BİRİ OLUR.

• quote:

Note 3 snap 800 1.9 ghz krait + 1.2 exynos 5 kullaniyor z2 snap 801 2.3 ghz kullaniyor note 3 snapi cihaz zorlandiğinda kullaniyor diğer işlemcisini zorlanmadiğinda. Yani oyunlarda falan snapdragona geçiş yapiyor. Z2 direkt snapdragon 801 ve 2.3ghz hizinda çalışıyor. Sana belki ekstra pil performansi sağlayabilir ama sonynin güc tasarruf modlari cok başarılı. 3gün şarji gidiyor babamın z3c si var. Ekran ppi olarakta z2 yüksek. Kamera olarak cok cok fark var aralarinda bak rakamsal ifade ettim umarım anlarsin. İyi bir cihaz almışsın ama daha iyisi varken iyisini almışsın

İŞLEMCİLERİ VE PERFORMANSLARINI BİLİYORUM HOCAM.

BEN ASLA GÜÇ TASARRUFU KULLANMAM NEDEN İŞLEMCİYİ SINIRLANDIRAYIM Kİ

RAKAMLARDAN ZİYADE TEORİK VE PRATİK KULLANIMLARI ÖNEMLİ.

Z2 NOTE 3 E GÖRE DAHA FAZLA ISINDIĞI İÇİN PERFORMANS KAYBI OLABİLEN Bİ CİHAZ.

Sonynin güç tasarrufu modu con farklı samsung gibi değil. Neyse bildigin gibi olsun kardeş ben açıkladım sana durumu keşke z2 alaaysin sağlik olsun.. Ya da s5 o z2den iyi mesela

Npte üç artılarına bakıp bakıp gülüyorum. Hepsi ekranla alakali. Ekran büyük evet bu artımı eksimi mechul. Kapesitif tuşlar ve kalem dışında artisi yok. İps ekran amolede göre daha gercekci renkler sunar amoled aşırı parlak buda arti değil eksi bana göre. Cocuk telefonu gibi duruyor hatta. Tabii zevk meselesi bunlara arti eksi diyemezsin. Ppi değeri z2de daha yüksek. Ve internette gezinirken ısınmıyor o cihaz sadece sağlam oyunlarda ve 4kda ısınıyor:)

• quote:

Sonynin güç tasarrufu modu con farklı samsung gibi değil. Neyse bildigin gibi olsun kardeş ben açıkladım sana durumu keşke z2 alaaysin sağlik olsun.. Ya da s5 o z2den iyi mesela

Keşke sende yazdıklarımı okuyup sanal tuş ve çıkarılamayan pil ve çalışmayan su geçirme özelliği yüzünden almadığımı anlasaydın kardeş.
  • quote:

Npte üç artılarına bakıp bakıp gülüyorum. Hepsi ekranla alakali. Ekran büyük evet bu artımı eksimi mechul. Kapesitif tuşlar ve kalem dışında artisi yok. İps ekran amolede göre daha gercekci renkler sunar amoled aşırı parlak buda arti değil eksi bana göre. Cocuk telefonu gibi duruyor hatta. Tabii zevk meselesi bunlara arti eksi diyemezsin. Ppi değeri z2de daha yüksek. Ve internette gezinirken ısınmıyor o cihaz sadece sağlam oyunlarda ve 4kda ısınıyor:)

Note 3 de ekran modu var kardeş istediğin gibi ayarlıyorsun zaten.
    Z kullanan adam bi zahmet pilden şikayet etsin snap 400mü ne kullaniyor full hd ekranı var. Cihaza yetmiyor o pilide zorluyır zaten 2350 mah. Z2de 3300mah pil var. Note 3 z2den sadece kalem de abantajlı siz istediğinizi diyin yinede

• İki telefonu da bir dönem kullandım, şimdi olsa ikisinden hangisini tercih edersin dersen cevabım note 3 olur.
    Z2 de kesinlikle kötü bir telefon değil ancak kullandığım dönemde ben ekranından çok rahatsız oldum. Özellikle bir oyun açtığın zaman aşırı derecede bir kontrast zayıflığı olduğunu fark ediyorsun. Sony zaten ekranda hiç bir zaman iyi olmadı.
  • quote:

Z kullanan adam bi zahmet pilden şikayet etsin snap 400mü ne kullaniyor full hd ekranı var. Cihaza yetmiyor o pilide zorluyır zaten 2350 mah. Z2de 3300mah pil var. Note 3 z2den sadece kalem de abantajlı siz istediğinizi diyin yinede

Hemen note 3 ü satıp z2 alıyorum o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

İki telefonu da bir dönem kullandım, şimdi olsa ikisinden hangisini tercih edersin dersen cevabım note 3 olur.
    Z2 de kesinlikle kötü bir telefon değil ancak kullandığım dönemde ben ekranından çok rahatsız oldum. Özellikle bir oyun açtığın zaman aşırı derecede bir kontrast zayıflığı olduğunu fark ediyorsun. Sony zaten ekranda hiç bir zaman iyi olmadı.

Kağıt üzerinde z2 ama kullanımda note 3 diyoruz anlatamıyoruz hocam.
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Note 3 de 1.9 ghz snapdragon-1.3 ghz exynos diye bir şey yok. 1.9 ghz krait değil , Cortex a15. Yani exynos işlemcisi 1.9 ghz Cortex a15 +1.3 Cortex A7 nin tamamı. Krait quallcomun un islemcisi ve diger note 3 versiyonunda mevcut.Sağolsun Quallcomm s800 leri ufak oc ile s801 yaptığı için aralarında 1 yıllık uçuk performans farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Note 3 de 1.9 ghz snapdragon-1.3 ghz exynos diye bir şey yok. 1.9 ghz krait değil , Cortex a15. Yani exynos işlemcisi 1.9 ghz Cortex a15 +1.3 Cortex A7 nin tamamı. Krait quallcomun un islemcisi ve diger note 3 versiyonunda mevcut.Sağolsun Quallcomm s800 leri ufak oc ile s801 yaptığı için aralarında 1 yıllık uçuk performans farkı yok.

Zaten 801 inde ab ac diye versiyonları var hocam biri z2 biri z3 aralarında 500TL fark var

Parayı kırıyorlar resmen ufak değişikliklerle
  • Birader sen seneye bi konu aç bi z2 bul kiyasla tamam mı:) kullanimda note 3iyiymiş ya he he. Performansta z2 tersten saplar isteyen istedigini desin o twde bir yillik note üc köpek gibi donuyor. Bulursam sahibini sana video aticam hadi hayırlı günler size

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.