Şimdi Ara

Z2 Mİ NOTE 3 MÜ KARARSIZKEN NOTE 3 ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar iki telefon arasında kararsızken note 3 aldım ve 25 gün oldu çok memnunum.

Sorduğum 10 kişiden 9 u note 3 biri z2 dedi.

İşlemci olarak z2 daha iyi olmasına rağmen ısındığı için performans kaybı oluyormuş.

Telefon çok seri nette dolaşırken ısınma falan yok şeffaf kılıf kullandığım için kenar atması olmamasını umuyorum.

Ama bir aklım z2 de kaldı.Sizce iyi bir seçim olmuş mu? N9000q modeli.

• Bende iki telefonda var. ikiside sorunsuz ama kullanım not3 daha iyi ve keyifli çok yerinde bir tercih olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone-18

Bende iki telefonda var. ikiside sorunsuz ama kullanım not3 daha iyi ve keyifli çok yerinde bir tercih olmuş...

Eyvallah hocam aklım kalmıştı z2 de
  • Hayırlı olsun. Hoşunuza gittiyse memnunsanız sıkıntı yok. İkiside çok iyi telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

Hayırlı olsun. Hoşunuza gittiyse memnunsanız sıkıntı yok. İkiside çok iyi telefon.

Hocam eğer batarya çıkarılabilir ve kapasitif tuşlu olsa z2 alırdım kesin o yüzden aklım kalmisti ama cihaz harika, tarayıcı performansı çok iyi.
    Eğer saçma sapan bi arıza vermezse 3 yıl kullanırım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

Hayırlı olsun. Hoşunuza gittiyse memnunsanız sıkıntı yok. İkiside çok iyi telefon.

Hocam eğer batarya çıkarılabilir ve kapasitif tuşlu olsa z2 alırdım kesin o yüzden aklım kalmisti ama cihaz harika, tarayıcı performansı çok iyi.
    Eğer saçma sapan bi arıza vermezse 3 yıl kullanırım bunu

Alıntıları Göster
    bi kere note 3 arayüzü (touchwiz) donuyor. ki işlemci olarak z2 daha iyi. daha yeni bir cihaz. 3 gb ram.. ram olarakta aynı.. ben yerinizde olsam düşünmem z2 alırdım. şahsen sony kalitesi yeter. su geçirmezliği olsun kamerası olsun.. samsung bana güven vermiyor. yanlış yapmışsınız açık konuşayım. sony kamera appleri için bile alınacak bir cihaz.. rehberi cok seri açıyor ayrıca. samsung galaxy note 3 var yakınımda 1 senelik cihaz kullanıyorum aşırı derece donuyor.. belirteyim.. cihaz da akıcılık yok. bakmamış pek twde ağır olunca mahfolmuş diyebilirim. note 3ün tek avantajı kalem bana göre. ki onuda herkes kullanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

bi kere note 3 arayüzü (touchwiz) donuyor. ki işlemci olarak z2 daha iyi. daha yeni bir cihaz. 3 gb ram.. ram olarakta aynı.. ben yerinizde olsam düşünmem z2 alırdım. şahsen sony kalitesi yeter. su geçirmezliği olsun kamerası olsun.. samsung bana güven vermiyor. yanlış yapmışsınız açık konuşayım. sony kamera appleri için bile alınacak bir cihaz.. rehberi cok seri açıyor ayrıca. samsung galaxy note 3 var yakınımda 1 senelik cihaz kullanıyorum aşırı derece donuyor.. belirteyim.. cihaz da akıcılık yok. bakmamış pek twde ağır olunca mahfolmuş diyebilirim. note 3ün tek avantajı kalem bana göre. ki onuda herkes kullanmıyor.

Işlemci kamera olarak tabiki z2 iyi hocam.
    Kasa açıklığı lens kayması su geçirme vs durumlar artı olarak sanal tuşlar vs derken z2 yi bir anda Eledim. Tw android L de çok daha hafif olacakmış yani daha seri bi cihaz olacak.

Her elektronik cihaz gibi biraz bakım istiyor.Note 3 ün soyulan çerçevesine karşı z2 de daha fazla kronik sorun okudum hocam.
    Ama işlemci arayüz kamera vs z2 çok daha iyi.
    Ama günlük kullanımda z2 nin ısınma sorunu olduğunu söyledi kullananlar.
    4k video zaten gereksiz 5 dk sonra cihaz çok fazla ısınıyor.

Ama dedigim gibi 2 yıl sonra batarya ömrünü tamamlandığında note 3 de kendim halledebilecekken z2 de servise gönderip hem telefonsuz kalmak var hemde kasa açılacak bir şekilde bide o var.

• G2 alsaydın daha mutlu olurdun exynos modeli alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

G2 alsaydın daha mutlu olurdun exynos modeli alınmaz

Yekpare kasa ve çıkmayan pil istemiyorum G2 görmekten gına geldi
  • quote:

quote:

G3 keserdi o zaman seni

Cayma hakkın varsa kullan bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 1 Nisan 2015; 6:25:33 >
  • quote:

quote:

quote:

G3 keserdi o zaman seni

Cayma hakkın varsa kullan bence

G3 ün ekranı ve işlemcisi arasında uyumsuzluk var.
    Yani sd801 2k ekrana yetmiyor hocam buda ısınma ve batarya sorunları çıkarıyor artı olarak kasa çatlağı sorunu var her serisinde, yoksa çok güzel bi tasarımı var.

• gule gule iyi gunlerde kullan dostum guzel bir cihaz almissin yani,android telefonlarin hepsinde belli zamanlar da donma yapabilir bu cok onemli faktor degil senin icin cunku cihazin ust segment te bir cihaz,telefonun hep guzel haberler icin calsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

gule gule iyi gunlerde kullan dostum guzel bir cihaz almissin yani,android telefonlarin hepsinde belli zamanlar da donma yapabilir bu cok onemli faktor degil senin icin cunku cihazin ust segment te bir cihaz,telefonun hep guzel haberler icin calsin.

Teşekkürler kardeşim,sonuç itibariyle hepsinin artı ve eksisi var diyip fazla takmadan note 3 ile devam
  • MrHS kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle dostum :)
    Z2 nin kasasi açılsa nolur? Sen note 3ü suya değdiremiyeceksin bile kıyaslama onunla bunu. Lens kaymasida badir olan birşey ki varsa götürürsün düzeltirler. Sanal tuş olayı zevk meselesi. Ama samsung aldin diye boşuna artilarini sayma dostum ben hem samsung hem sony kullanmış biri olarak söylüyorum sana malzeme kalitesi ve bozulmama mevzusu olarak sony daha iyi. Sonydeki ledin yanında samsungun ki oyuncak gibi kalıyor. Samsung iyi reklam yapiyor sadece tw hafifleyecekmiş miş bunada cok güldüm bak.. Teknoloji marketlerinde gs s6 bile uygulamalara tıklayınca takiliyor sen hafifleyecek diyorsun. Tw 4.1.2den sonra hep hafifledi:))) hepside daha beter sürümler oldu bi alttakinden. Note 3 alarak hata etmişsin (z2 almamakla) onun dışında note 3 seni rahat iki sene götürecek bi cihaz. Ama note 3 z2den cok daha alt düzeyde bunuda bil. Arayüz su geçirmezlik kamera işlemci konularının hepsinde z2 önde. Ekran nitide cok yüksek.

• quote:

Z2 nin kasasi açılsa nolur? Sen note 3ü suya değdiremiyeceksin bile kıyaslama onunla bunu. Lens kaymasida badir olan birşey ki varsa götürürsün düzeltirler. Sanal tuş olayı zevk meselesi. Ama samsung aldin diye boşuna artilarini sayma dostum ben hem samsung hem sony kullanmış biri olarak söylüyorum sana malzeme kalitesi ve bozulmama mevzusu olarak sony daha iyi. Sonydeki ledin yanında samsungun ki oyuncak gibi kalıyor. Samsung iyi reklam yapiyor sadece tw hafifleyecekmiş miş bunada cok güldüm bak.. Teknoloji marketlerinde gs s6 bile uygulamalara tıklayınca takiliyor sen hafifleyecek diyorsun. Tw 4.1.2den sonra hep hafifledi:))) hepside daha beter sürümler oldu bi alttakinden. Note 3 alarak hata etmişsin (z2 almamakla) onun dışında note 3 seni rahat iki sene götürecek bi cihaz. Ama note 3 z2den cok daha alt düzeyde bunuda bil. Arayüz su geçirmezlik kamera işlemci konularının hepsinde z2 önde. Ekran nitide cok yüksek.

Zaten bunlar bildiğim şeyler arkadaşım ppi değeri vs. Ben artıları için aldım ama senin yorumun fanboyluktan beter. S6 yi bile kotulemissin. Neyse yaptık bir hata (sana göre )

Tamam dostum ben fanboyum o yüzden kullanmıyorum sony. Sonymi satip iphoneye geçtim. Samsunguda satıp sony ye geçmiştim bu arada bilmeni isterim. Hepsini kullandim yani. S6yı kötülemedim ilk defa adam gibi telefon cikarttilar ondada arayüzü takılıyor işte. Tw yi hafifletmeyi hic düsünmüyorlar. Sen hata etmişsin ki bana göre değil bu objektif olabilen herkese göre. Nitekim root atıp telefonu adam edebilirsen seni üc sene götürebilecek bir cihaz. Z2ye göre tek artısıda kalemi başka birşeyi değil
  • quote:

Tamam dostum ben fanboyum o yüzden kullanmıyorum sony. Sonymi satip iphoneye geçtim. Samsunguda satıp sony ye geçmiştim bu arada bilmeni isterim. Hepsini kullandim yani. S6yı kötülemedim ilk defa adam gibi telefon cikarttilar ondada arayüzü takılıyor işte. Tw yi hafifletmeyi hic düsünmüyorlar. Sen hata etmişsin ki bana göre değil bu objektif olabilen herkese göre. Nitekim root atıp telefonu adam edebilirsen seni üc sene götürebilecek bir cihaz. Z2ye göre tek artısıda kalemi başka birşeyi değil
    güle güle kullan hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

güle güle kullan hocam.

Alıntıları Göster
    Çok yerinde bir karar vermişsiniz.

Note 3, her yönüyle Z2'den daha iyidir emin olun. Bir kere Samsung'un kendi işlemcisi olan Exynos, Snapdragon'dan çok daha başarılı bir işlemcidir. Ayrıca Note serisi, diğer Android cihazlardan farklı ve özel bir seridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Android Canavarı

Çok yerinde bir karar vermişsiniz.

Note 3, her yönüyle Z2'den daha iyidir emin olun. Bir kere Samsung'un kendi işlemcisi olan Exynos, Snapdragon'dan çok daha başarılı bir işlemcidir. Ayrıca Note serisi, diğer Android cihazlardan farklı ve özel bir seridir.

Eyvallah hocam ben kendimce 2 cihazın artı eksiklerini saydim ama bi vatandaş hiç okumadan burda atıp tutuyor nedense.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.