Şimdi Ara

Z2 mi Z3 Compact mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun suredir karar veremiyorum Z3 Compactin kafamdaki tek sorunu rami Alacagim telefonu 3 4 sene kullanmak istiyorum o yuzden ram konusu kafama takildi.Z2 suanlik 1 tık onde gibi bende.Tecrubelerinizi ve onerilerinizi paylasirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spigonzales

Bir de bataryanin cikarilamaz olmasi da sorun teskil eder mi

Batarya açısından bir problem olmaz senin burada tercihin büyük ekran mı küçük ekran mı olmalı.
  • Z3c bir tık önde 720p ekran s801ac var. 2 gb ram yeterli zaten

• Z3c

• Z3 compact.

• Teknoloji marketlerde denedigim kadariyla Z3 compact el yapima daha uygun gibi.Bataryadan kastim şu yanlis anlasilmasin garantisi bitince kendim cikaramayacagima gore illa teknik servis vs...yerlere vermek zorunda kalacagim.Umarim bataryada şişme ile karşılaşmam.Samsung telimde 2 kez oldu

• Z3 compact sony nin 2014 de çıkardığı en iyi telefondur bence. Param olsa düşünmeden alırım.

• Z3 Compact ama z2'de pişman etmez.

• Her iki telefonun da pisman ettirmeyecegini dusunuyorum.Z3c Z2 den daha cok guncelleme alir diyebilir miyiz peki ?

• Spigonzales S kullanıcısına yanıt
    Aynı seviyede güncelleme alırlar. Ki en fazla 1 yıl sonra güncelleme sona erer.öyle uzun süre güncelleme beklentin olmasın sony 6 ayda bir amiral telefonu çıkarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: assault79

Aynı seviyede güncelleme alırlar. Ki en fazla 1 yıl sonra güncelleme sona erer.öyle uzun süre güncelleme beklentin olmasın sony 6 ayda bir amiral telefonu çıkarıyor.

Haklisiniz hocam 1 1.5 sene daha guncelleme almasi kafidir bana gore peki s5 de kafamda sizce rakip olabilir mi bu cihazlara yoksa hic aklimdan bile hic gecirmeyeyim mi ?

• Spigonzales S kullanıcısına yanıt
    Geçirme kardeşim, Sony ile Samsung'u yanyana koyduğunda ve eline aldığında bil ki Sony'nin verdiği tat güzel gelecektir.
    Gerçekten bende böyle ve sen de deneyip elinde görmelisin. Bunun dışında Samsung S5 kötü olmasa da Z3 compact ile karşılaştırmamalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perioisis

Geçirme kardeşim, Sony ile Samsung'u yanyana koyduğunda ve eline aldığında bil ki Sony'nin verdiği tat güzel gelecektir.
    Gerçekten bende böyle ve sen de deneyip elinde görmelisin. Bunun dışında Samsung S5 kötü olmasa da Z3 compact ile karşılaştırmamalıyız.

Tesekkurler yorumunuz icin sanirim tercihim sony den yana olacak Z2 ye yoneldim gibi biraz daha bakalim

• Arkadaslar peki sony 1 sene sonra guncellemeyi kesince cyanogenmod yuklersem sanirim drm keyleri sony stock rom haric baska romda calismiyormus sirf bu sebepten bile olsa sony den vazgecebilirim ne dusunuyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.