Şimdi Ara

Z2 Su geçiriyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıla yakın bir süredir xperia z2 kullanıyorum.Aldığım süre boyunca suya temas etmedi.modeli 6503.
    Bu telefon su geçirir mi?
    Not:kapaklar sağlam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basinc testini yap sonuc olumluysa gecirmez . 1 yildir micro usb girisinden sarj ediyosan kapak bence asinmistir

• Hocam bence geçirir kapaklary ac kapa aç kapa az da olsa contalar asinmis ve bunlar gözükmez bence suya sokmayin derim
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 29 Temmuz 2015; 13:33:31 >
  • Kapaklarda kesinlikle bir sorun yok, aldığım günden beri özenle kullanıyorum.
    Merak ettiğim kapaklar dışında başka bir yerden su girme ihtimali var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kptnrcp -- 29 Temmuz 2015; 15:32:03 >
  • kulaklık girişinden kaçırabilir , ama birden basınçlı suya sokma bence ,, telefonun sony garantiliyse su geçirdiğinde zaten büyük ihtimal değiştirirler
  • Tanıtımında havuzda video,resim çekiyolar. 1 metre derinlikteki basınca kadar dayanır diyorlar ben burdan su gerçirmez olduğunu anlarım. Ama gel gör ki bende sony xperia zr modeli var. Çok hassasmış bu su yüzünden arka haporlörü bozuldu çok cızırtılı ses çıkartıyor. Ön haporleri de bozuldu ondan da çok az ses çıkıyor milleti duyamıyorum konuşurken. Bana sorarsan bir daha sony markasını almam. Keşke almasaydım diyorum. Herhalde bunlar ayda yılda 1 kere azcık su deyerse birşey olmaz demek istiyor ama insanları kandırıyorlar. Mesela havuza düştü aldın çıkardın hemen veya üstüne içecek döküldü sildin, klozete düştü, yağmurda kullandın vs. gibi hafif mağruzlarda birşey olmaz.
  • Yok hocam bir sıkıntı olmaz bence ama basınçlı ve deniz suyuna sokmamanı
    öneririm
    Selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.