Şimdi Ara

Z2 ve Z3 yardimm!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun Dogubank'a gittim.Xperia Z2 sifir 16 gb 1250 tl Xperia Z3 sifir 16 gb 1450 tl lg g4 32 gb 1500 tl sizce hangisini almaliyim g4 e yakinim ama sarji bana yetmeyebilir.Ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarj istiyorsan z serisi alacaksın hocam. Z2 mi z3 MÜ dersen sana kalmış z2 ile z3 arasında fark neredeyse hiç yok denecek kadar az.Ama z3 daha yeni daha fazla güncelleme ömrü var.z3 iyi bir seçim olacaktır.yada param cebimde kalsın dersen güncelleme önemli değil dersen z2 de iyi bir seçim olacaktır i.

• Hocam çok saolun. Sizce fiyatlar uygun mu sizce??

• Evet fiyatlar güzel.Xperia z2 sony centerdada 1250 z3 daha pahalı 1650 gayet uygun.Ama benden tavsiye sony den başka telefonlara yönelebilirsiniz.
    NOT:bende sony kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBowx -- 21 Ocak 2016; 19:13:54 >
  • Lg G4 diyeceksiniz herhalde.G4 'u ben de begeniyorum ama sarj benim icin onemli.Siz ne onericektiniz??

• Hayır g4 almayın bence.
    Şarja çok önem veriyorsanız tabikide sony ama sony 6 ayda bir yeni model çıkartıyor bu yüzden telefon çok cabuk alt model oluyor buda güncelleme desteği azalıyor demek Nexus lara yönelebilirsiniz ama onlarında şarjları çok iyi olduğu söylenemez.İphone ların şarkı kötü ama ben olsam iphone yada Nexus alırdım asıl tercihim ise iphone olurdu iphone nin şarjı hemen bitiyor ama hemende doluyor zaten sarjlı kılıflar var.

• Guncelleme desteginden bahsetmissiniz ama Sony'nin Xperia Z'ye hala guncelleme gonderdigini biliyor muydunuz?

• Son güncellemesini aldı.

• Bence sony güncelleme konusunda fazlasıyla başarılı, z1 bile android m güncellemesini alacak. Üstelik gördüğüm kadarıyla sony amiral gemilerine hep stabil ve kararlı güncellemeler sunuyo, mesela şuan belli cihazlara android m geldi fakat herkes şu problem bu problem diye ağlıyor etrafta, sony bir kaç ay geç veriyor belki ama kesinlikle daha sorunsuz veriyo. Ben Z2 kullanıcısıyım, telefon canavar gibi yakında android m'de gelecek cihaza ki android m'den sonra destek kesilse bile cihazın donanımı fazlasıyla yeterli custom romlarla 2-3 sene daha güncel ve stabil şekilde rahatlıkla götürür. Ben gönül rahatlığıyla herşeyiyle tavsiye ediyorum bir z2 kullanıcısı olarak, aradaki fiyat farkı çok değil 200TL daha verip Z2 yerine Z3 alın derim sonuçta daha güncel bir model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 21 Ocak 2016; 21:39:29 >

• fthdsmm F kullanıcısına yanıt
    en güçlüsü g4 alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.