Şimdi Ara

Z3 COMPACT SORUN !!??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z3 Compact'lar için arka/ön cam çatlama sorunları okudum.Telefon ısındıkça çatlıyormuş.Bir kullanıcı akşam şarja koyup sabah uyanınca çatladığını görmüş, bir başkası telefonu masaya koyduktan bi süre sonra alınca çatladığını görmüş. Sony de her zamanki gibi kullanıcı hatası deyip geçiştiriyormuş.Bu telefonu almak istiyordum ama kafam karıştı.Bu sorun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• türkiyedeki sony garantisi herşeye kullanıcı hatası diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

türkiyedeki sony garantisi herşeye kullanıcı hatası diyor.

Asıl sorun garanti değil telefonun camının çatlaması.
  • Ustat ben de bu telefonu almak ıstıyorum ve arastırma yapıyorum. Dırek kullanıcılarla ırtıbata gectım. Cogunluk gayet memnun. Sorunu olanlar var tabii. Ama buraya sorunu olan yazar memnun olan gelıp konu acmaz. Bir de boyle dusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Ustat ben de bu telefonu almak ıstıyorum ve arastırma yapıyorum. Dırek kullanıcılarla ırtıbata gectım. Cogunluk gayet memnun. Sorunu olanlar var tabii. Ama buraya sorunu olan yazar memnun olan gelıp konu acmaz. Bir de boyle dusun.

Ben de şimdiye kadar olumlu şeyler duydum.Hatta geçen gün teknosaya gidip satış temsilcisiyle konuşurken daha geçen hafta telefonu alan biri konuşmaya dahil olup çok memnun olduğunu söyledi.Ama sen de araştırmışsın, bilirsin ki sony telefonlarda her zaman kronik zorunlar oluyor.Cam çatlaması da büyük bir sorun.1.800 lira verip de bu şekilde bi sorunla karşılaşırsam depresyona girerim ben.Yabancı forumlarda bu sorun hakkında tartışmalar dönüyormuş.Forumdakiler ne diyecek diye konuyu bir de buraya açıyım dedim.
  • Palavra.

Ana konusunu acan benim ne kadar apple samsung boy varsa cirit atip cihaza gomuyor drop testte hersey ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stan lauerl

quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Ustat ben de bu telefonu almak ıstıyorum ve arastırma yapıyorum. Dırek kullanıcılarla ırtıbata gectım. Cogunluk gayet memnun. Sorunu olanlar var tabii. Ama buraya sorunu olan yazar memnun olan gelıp konu acmaz. Bir de boyle dusun.

Ben de şimdiye kadar olumlu şeyler duydum.Hatta geçen gün teknosaya gidip satış temsilcisiyle konuşurken daha geçen hafta telefonu alan biri konuşmaya dahil olup çok memnun olduğunu söyledi.Ama sen de araştırmışsın, bilirsin ki sony telefonlarda her zaman kronik zorunlar oluyor.Cam çatlaması da büyük bir sorun.1.800 lira verip de bu şekilde bi sorunla karşılaşırsam depresyona girerim ben.Yabancı forumlarda bu sorun hakkında tartışmalar dönüyormuş.Forumdakiler ne diyecek diye konuyu bir de buraya açıyım dedim.

Sahtekarlık yapan da var samımı olan da. Adam samsung kullanıcısı daha once hayatında bır kere bıle sony telefon gormemıs ama bırı catlama sorunundan bahsedınce aynısı bende de oldu falan dıyor, halbukı telefon bıle yok daha. Yakın bır arkadasımda Z1 var gayet memnun. Shıftdelete.net'in incelemelerini de izliyorum bu boyutta en ıyıs z3 compact deniyor.

• stan lauerl S kullanıcısına yanıt
    hocam bende hiç rastlamadık durup arka camın çatlamasına bence inanmayın benım çevremde kullananlar da çok memnun. Bence inanmayın alın gerçekten iyi bir cihaz
  • yurt dışı kullanıcılarında bu sorun çıkmış kendi kendine çatlama sorunu. yani bu sorun var. ama yurt dışındaki garantiler hemen camı değiştiriyorlar. türkiyede sen kırdın parasını ver derler.
  • quote:

yurt dışı kullanıcılarında bu sorun çıkmış kendi kendine çatlama sorunu. yani bu sorun var. ama yurt dışındaki garantiler hemen camı değiştiriyorlar. türkiyede sen kırdın parasını ver derler.

Bu sorunla alakalı fotoğraflar var mı elinizde ? Türkiyede çıkalı 2-3 hafta olacak ama henüz kullanıcılardan böyle bir şikayet gelmedi.Türkiyedeki ürünlerde de olur mu sorusu akıllara geliyor..
  • quote:

quote:

yurt dışı kullanıcılarında bu sorun çıkmış kendi kendine çatlama sorunu. yani bu sorun var. ama yurt dışındaki garantiler hemen camı değiştiriyorlar. türkiyede sen kırdın parasını ver derler.

Bu sorunla alakalı fotoğraflar var mı elinizde ? Türkiyede çıkalı 2-3 hafta olacak ama henüz kullanıcılardan böyle bir şikayet gelmedi.Türkiyedeki ürünlerde de olur mu sorusu akıllara geliyor..

linki biyere kaydetmedim ama yabancı sitelerde var. müsait olunca bulup burada paylaşırım linki.
  • Kardeşim android falan hikaye en iyisi iPhone 6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutter

Kardeşim android falan hikaye en iyisi iPhone 6

O kadar parayı bulsam da alsam i6yı.Her bütçeye ve zevke göre telefon var.
  • quote:

quote:

quote:

linki biyere kaydetmedim ama yabancı sitelerde var. müsait olunca bulup burada paylaşırım linki.

Konuyu açtığımdan beri araştırma yapıyorum ama henüz türkiyede böyle bi şikayet olmadı.Sanırım tektük çıktı yurtdışında..

• stan lauerl S kullanıcısına yanıt
    forumda biri paylaşmıştı ama hangi konu onu unuttum. ilk seride bu sıkıntı çıkmış. ama yurt dışında anında tamiri mümkün kılıyorlar. bakalım türkiyede bu sıkıntıya ilk kim denk gelecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.