Şimdi Ara

Z3 EKRANIM KIRILDI GARANTİ BEDAVAYA YAPAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kasada bi sıkıntım yok. ama içinde de bı sıkıntısı olduğu belli çünkü dediğim gibi üst tarafı çalışmıyo ekranın bildirim çubuğunu kaydıramıyorum maalesef. Yaptık bi sakarlık mecbur ödeyeceğiz çıkardıkları fiyatı yapacak bir şey yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

rica ederim hocam imkan varsa bu konulara değer veriyorsa kesinlikle garanti öncelik olmalı ileriye yönelik satılmak istense bile önemli kriter

Aynen öyle hocam da çok pahalıya getiriyolar işi ama yapacak bir şey yok :)
  • Yaptırdınız mı hıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoDoking

Yaptırdınız mı hıcam

Yok hocam daha yaptırmadım. parası fazla olduğu için biraz daha beklemem lazım :) 1 hafta içinde vermeyi düşünüyorum garantiye
  • Bende 3 aylık z3 ü yolladım kvk ya pixel hatasından dolayı 1 ay olmak üzere ses yok. Benim gibi 1 ay yeni telefonun hasretini çekeceksin onu da yaz kenara
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Bende 3 aylık z3 ü yolladım kvk ya pixel hatasından dolayı 1 ay olmak üzere ses yok. Benim gibi 1 ay yeni telefonun hasretini çekeceksin onu da yaz kenara

Valla hocam 2 gün önce verdim garantiye. 20 gün içinde gelmezse telefon direk yenisini isticem :D. Böyle bi hakkımız var diye biliyorum hocam. Bence sende bi yenisini iste hocam belki bi sonuç çık :)
  • WonderCx W kullanıcısına yanıt
    merhaba bende bugün kargo şirketine teslim ettim kvk ya cidden 1 aydır ses yok mu hiç bir bildirim geri dönüş size yapılmadı mı bende de ölü piksel sıkıntısı olduğu için gönderdim sol üstte sarı leke çıktı da
  • Arkadaşın ekran kırılmıştı 658 tl masraf çıkartmıştı teleservice ama cepkask olduğu için sadece kargo parası vermişti şanslı adam :D
  • Valla hocam gerçekten çok şanslıymış :DD
  • Grumm2 G kullanıcısına yanıt
    şansına küfür etmiştim baya iyiydi hayatımda herhangi konuda bu kadar şanslı olmamışımdır :D
  • Hocam bugün yeni geldi. Cuma günü sony i aramıştım kvk la iletişime geçsin diye. Çünkü ne telefonla ne de mail ile ulaşabildim kvk ya..

Servis giriş tarihi 17 Eylüldü sen hesap et kendi durumunu :)

Esit: geldiğinde Wifi açılmıyor ve birtakım sorunlar vardı baya sövmüştüm bi ayda yapamadılar diye sonra sistem güncellemesi yaptım şuan düzgün gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 21 Ekim 2015; 15:07:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WonderCx W kullanıcısına yanıt
    Kardeşim link vericem ben yazdım orda da ilginç şeyler dönüyo anlamadım bi bak sende şaşırcaksın eminim :D

Sony Ekranda Leke_kopil59
  • yapmazlar.
  • Yacatisma kullanıcısına yanıt
    neyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopil59

neyi ?

ekranı.
  • Valla şuana kadaar bende hi. şanslı olamadım hocam her aldığım elektronik cihazda ya bi sıkıntısı oluyo ya da başına bi şey geliyo :D yapacak bir şey :))
    xperia z1 için kvk servisi 680 tl fiyat istedi, yaptırmayacağım telefon gitti, telefonu zar zor kullanıyorum. Z3 plus alacağım...
    o zaman elektronik bişi almadan duş alıp gidip almalısın :D
  • scuderdia S kullanıcısına yanıt
    valla ben çok soğudum sony den öle diyim büyük hevesle almıştım 2 bin tl gömdüm ama gelsin satıcam telefonu hiç sıkıntısı olmamasına rağmen nefret etmeme rağmen iphone 6s plus alıcam sırf kalitesinden ve yetkili servisin kalitesinden dolayı paraya kıyıcam usta
  • Haklısın hocam :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.