Şimdi Ara

Z3 EKRANIM KIRILDI GARANTİ BEDAVAYA YAPAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Servis aşamasını hala daha paylaşmaya devam ediyorum son aşamaya geldim beyler telefonum şuanda kargo da ve yarın teslim edilecek servis formunu okuduktan sonra detaylı bilgilendirme yapacağım ne yapılmış ne sökülmüş diye bilginize.
  • itinayla takip ediyorum hocam
  • Arkadaşlar an itibari ile telefonum geldi :D
  • Telefonum için garanti 550 tl olarak bi fiyat çıkardı. Telefonum daha yeni olduğu için ve garantisi de 2 yıl olduğu içinn paraya kıyıp yaptıracağım. Herkese yardımları için teşekkür ederim :))
  • Grumm2 G kullanıcısına yanıt
    Hey maaşallah 550 tl nedir ya yemin ederim sırf bu nedenlerden dolayı bile iphone alınır ciddi ciddi satıcam z3 ümü iphone alıcam servisi süper ve servise mesela 500-750 tl arası bi bakiye ödeyeince arızalanınca yada böle kırık bişiler olunca sıfınırını mı ne veriyolar öyle birşey anlatmıştı arkadaş apple cı olcam sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopil59

Hey maaşallah 550 tl nedir ya yemin ederim sırf bu nedenlerden dolayı bile iphone alınır ciddi ciddi satıcam z3 ümü iphone alıcam servisi süper ve servise mesela 500-750 tl arası bi bakiye ödeyeince arızalanınca yada böle kırık bişiler olunca sıfınırını mı ne veriyolar öyle birşey anlatmıştı arkadaş apple cı olcam sanırım :D

yaklasik 1000 tl fark alıyorlar. iphone alirken bin tlde zaten daha fazla odeyerek alihorsun yani z5 aldin camini kirdin toplamda cebinden 3000 yl gibi bif para cikar .iphone 6s 16 gb aldin camini kirdin 4200 tl gibi cebinden bir para cikar.sifir telefon vererek domaltiyor)) .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı kırılır, kullanıcı hatası; bataryası bozulur, kullanıcı elektrik hatası; erkanı bozulur, kullanıcı hatası, IP68li telefona su girer, kullanıcı hatası. İyi de bu garanti dedikleri şey ne işe yarıyor. Hangi durumda kullanıcı hatası olmaz. Bari onları bir belirtseler de biz de anlasak! Telefonu vitrine koyacağım, aval aval ben ona o bana bakacak, bakalım bozulacak mı. Kullanıcı hatası olmadan servise ancak böyle gönderilebilir!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    bende z3 var bir kez suyla temas ettirmedim neler okudum forumda yemedi valla :D rahat değiliz ki garanti konusunda falan biliyorsun ki telefonun 1 ay sonra gelecek kullanıcı hatası deme olasılığı var sende en iyi şekilde koruyuspun bu da canını sıkıyor dediklerinde haklısın valla
  • valla dediğini tam anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grumm2

Telefonum için garanti 550 tl olarak bi fiyat çıkardı. Telefonum daha yeni olduğu için ve garantisi de 2 yıl olduğu içinn paraya kıyıp yaptıracağım. Herkese yardımları için teşekkür ederim :))

Su geçirgenliğini test ettiniz mi hocam? Tahmini 2 hafta içerisinde gelmiş sanırım. Garantisi ekran kırılmasına rağmen devam etmesine şaşırdım? Herhangi bir sorun var mı? Gerginim, soru yağmuruna tuttum özür dilerim :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.