Şimdi Ara

Z3 EKRANIM KIRILDI GARANTİ BEDAVAYA YAPAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet daha telefonu alalı 4 gün olmasına rağmen bi şansızlık yaşayıp ekranım kırıldı ve üst tarafı çalışmıyor. Garanti kabul edip bedavaya yapar mı yoksa kullanıcı hatası deyip para isterler mi?

• Ekranlara para istiyorlar sanirim ama gene sansinizi deneyin siz. Cok gecmis olsun
  • Teşekkür ederim. :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grumm2

Teşekkür ederim. :((
    Kullanıcı hatası derler maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Peki kaç lira isterler tahmini yapımı için?
  • quote:

quote:

Ön cama 600-700 lira isterler hocam.
  • Ovvv bu kadar çok beklemiyordum 400 falan düşünüyordum ama 600 lira sıkıntı benim için. Peki aliexpressden getirsem hocam 150 lira falan telefoncuya taktırsam olmaz mı?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bi de Başka birisi konu aç açmış o arkadaş heralde teleservice vermiş 410 lira demişler. Kvk veya sony ye vereceğime teleservice versem fark eder mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bi de Başka birisi konu aç açmış o arkadaş heralde teleservice vermiş 410 lira demişler. Kvk veya sony ye vereceğime teleservice versem fark eder mi?

Hocam servisten servise farklılık gösteriyor. Şöyle ki bundan önce kullandığım Sony Xperia Z'nin arka camı kırılmıştı. İnternetten araştırdığımda kullanıcıların 60-70 tl tutarında meblağ ödediklerini öğrendim.Oh neyse çok pahalı değilmiş diyordum ki servisten mesaj geldi 106 lira tamir bedeli. Mecburen ödedik. Şansınıza kalmış yani ne kadar ödeyeceğiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam servisten servise farklılık gösteriyor. Şöyle ki bundan önce kullandığım Sony Xperia Z'nin arka camı kırılmıştı. İnternetten araştırdığımda kullanıcıların 60-70 tl tutarında meblağ ödediklerini öğrendim.Oh neyse çok pahalı değilmiş diyordum ki servisten mesaj geldi 106 lira tamir bedeli. Mecburen ödedik. Şansınıza kalmış yani ne kadar ödeyeceğiniz.

Artık yarın öğreneceğiz ne olacağını valla inşallah çok tutmaz da servise yaptırabilirim. Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Artık yarın öğreneceğiz ne olacağını valla inşallah çok tutmaz da servise yaptırabilirim. Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam.

Rica ederim hocam. Kolay gelsin.

• Valla sizi de gece gece çok yordum fakat son bir şey daha soracaktım. Eğer teleservice yaptırırsam garantisi gider mi telefonun?
  • quote:

Valla sizi de gece gece çok yordum fakat son bir şey daha soracaktım. Eğer teleservice yaptırırsam garantisi gider mi telefonun?

Garantisi gitmez hocam. Hatta Sony'i aradığımda beni teleservice'ye yönlendirmişlerdi.
  • Valla çok teşekkür ederim hocam sende olmasan düşünecektim kara kara ne yapsam diye çok yardımcı oldun valla. Uğraştırdım seni de hakkını helal et hocam
  • quote:

Valla çok teşekkür ederim hocam sende olmasan düşünecektim kara kara ne yapsam diye çok yardımcı oldun valla. Uğraştırdım seni de hakkını helal et hocam

Estağfurullah hocam helal olsun işin görülsün bana yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

quote:

Valla çok teşekkür ederim hocam sende olmasan düşünecektim kara kara ne yapsam diye çok yardımcı oldun valla. Uğraştırdım seni de hakkını helal et hocam

Estağfurullah hocam helal olsun işin görülsün bana yeter

Alıntıları Göster
    bence aliexpress araya başka şey sokmayın çünkü bu sefer garanti bitcek başka arızalar durumunda garantiyi kullanamazsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: adam john

bence aliexpress araya başka şey sokmayın çünkü bu sefer garanti bitcek başka arızalar durumunda garantiyi kullanamazsınız..

Aynen hocam bende öyle düşündüm. Pazartesi günü de garantiye verdim artık kaç tutarsa yaptıracağız mecburen. Teşekkür ederim bu arada hocam yorumun için :)
  • Kullanıcı hatası demeleri gerek .
  • Grumm2 G kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam imkan varsa bu konulara değer veriyorsa kesinlikle garanti öncelik olmalı ileriye yönelik satılmak istense bile önemli kriter
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

rica ederim hocam imkan varsa bu konulara değer veriyorsa kesinlikle garanti öncelik olmalı ileriye yönelik satılmak istense bile önemli kriter
    6-7 ay önce bende z3 telefonumun ekranını kırmıştım,kvk teknik servise götürdüm ve bana 600 lira çıkardılar ekran için,70 lira da işçilik için aldılar.Şuan 700 TL'ye yakın bir fiyat çıkarırlar gibime geliyor,fakat ben cihazı sadece ekranı değiştirilsin diye gönderdim,kasada oluşan çizikler-düşme sonucu oluşan eziklikler vardı komple kasa ile lcdyi değiştirmişlerdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.