Şimdi Ara

Z3 mü S5 mi Note4 mü G3 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Note 4 ve diğerleri... (exynoslusu için.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

Hocam güç tasarrufunda kullanırsan anlarsin dedigimi iki k ekran ileride sorun olucak simdi donmasada ilerde cok donucak bence

Lolipop geldikten sonra bu cihaz hayatta kasmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: KaymakPürüzü

Büyük ihtimal Z3 alacağım. Görüntüsü, tasarımı falan hoşuma gitti. Fakat Note4'de ısrarcı olanlar var. Son kez Z3 ve Note4 arasında karşılaştırma yapılırsa sevinirim.

Kesinlikle Note4 Kamera, ses kalitesi daha iyi(testler var ) + 64-bit işlemci +S Pen

Daha ne istiyorsun?
  • diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    lolipop ne alakaA?
  • Cihaz en güncel sürümü ve özelliklere kavuşuyor. Art özelliği geliyor 32 bite özel yenilikler geliyor. Stabilite üst seviyeye ulaşıyor. Daha ne olsun

s3 4.1.2 de uçarken 4.3 de ağırlıktan kasım kasım kasılıyordu, xperia arc s de aynı şekilde 4.0.4 de kasım kasım kasılmaktaydı, umarım g3 için hazin son bu şekil olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

s3 4.1.2 de uçarken 4.3 de ağırlıktan kasım kasım kasılıyordu, xperia arc s de aynı şekilde 4.0.4 de kasım kasım kasılmaktaydı, umarım g3 için hazin son bu şekil olmaz

Bir touchwiz hantalından örnek veriyorsun yanlış örnek birde düşük kalitede olan Xperia yı örnek veriyorsun bu dayak yanlış örnek. Sana şöyle örnek veriyim g2 jelybeen den kitkata gecerek telefon adeta uçtu. Senin düşüncen amiral gemilerin hiçbirisinde olmaz. Z1, 2,3, note,3,4, g2,3 (s4, 5) s serisinde olabilir . G2 ve g3 de kesinlikle bu durum olmaz çünkü çok hafif bir arayüz kullanıyor. Donanımıda üst düzey 5 sene telefon canavar gibi çalışır.

xperia düşük kalite ?

g2 2 k ekranmıydı?
    g3 2 k çünkü. kıyaslama yaptığın cihazlar cok farklı. g2 5 sene gider g3 2 sene sonra kasım kasım kasılır aynen yazıyorum buraya gözünlede göreceksin. bu kötülemek için değil, harika bir ekranı bu işlemcilerin taşıyamaması
  • Merak ettiğim için soruyorum. Şimdi kasmayan telefon 1 2 sene sonra neden kasar

• Kardeş bilgin var gibi duruyo
    Biraz açıklar mısın ekranı merak ettim iyi aksamlar

• http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=6539 note 4 z3 karşılaştırma

hersey en yüksek seviye olsun diyorsan note al. 2 3 yıl kullanbilecegim kadar kaliteli ama üstun bi telefonum olsun diyorsan z3 al. note de z3 un kullandığı işlemcilerden bi sonra çıkan işlemciler kullanıldı. dolayısyla biraz daha ustun. ama kalite olarak z3 e yaklaşamaz bile. yarın birgun foruma gelirsin sensör calısmıyor dersin. bizde sana eline elektirik süpürgesi al çek deriz. çekersin düzelir
    ben olsam ne yaparım afrikada insanlar açlıktan ölürken 10 milyon Suriyeli musluman sokaklarda yasarken 2000 lira telefona vermem. (Allahtan utanırım.) afrika suriye gulluk gulastanlık olsa ya htc one m8 ya z3 ya iphone 6 alırım. bu uc marka kalite telefon yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 24 Kasım 2014; 23:41:22 >

• Hepsi üç aşağı beş yukarı aynı, hepsi de android zaten.
    Madem beğendin en ucuzunu al paran cebinde kalsın.

• mrtsnli kullanıcısına yanıt
    lg g2 çözünürlüğü 1080 x 1920 lg g3 ün çözünürlüğü 1440 x 2560 yanlıiş hatırlamıyosam değerler böyle
    şimdi g2 nin erkanı gayet iyi ve yeterli çözünürlüğü veriyor, xperia z, galaxy s4 gibi cihazlarda bu çözünürlükte.
    ancak g3ün çözünürlüğü 2k olduğu için yani daha yüksek olduğu için bu çözünürlüğe bu işlemci yetmiyor ve haliyle donuyor. kuzenimin g3ünü z min yanına koydum aynı fotoyu ikisindede açtım g3 de cok canlı ve cok ayrıntılı iken z de biraz daha kötü çözünürlük belli oluyor yani g3ün ekranı müthiş mesela ufak bir noktanın etrafına beyaz cember koyalım. g3de bu cember cok net iken g2 de bu cember biraz kareli gibi gözüküyor çözünürlük bu demek. ekranı mükemmel cihazın. ama g2 ninde süperdi.. yani bu çözünürlük için cihazın yavaş olmasına değermi bilmiyorum bana sorarsanız değmez. param olsa ve lg alma zorunlulugum olsa suan g2 alirdim.. kamera cart curt pek önemli değil benim için. g3 de iyi cihaz ama uzun vadede sıkıntı çıkartacak gibime geliyor.. işlemcisi 801ac idi. 805 quallcomun bile kaldırmayacağı söylentileri var. 810unki bile mechul ken 801 ac nasıl kaldırsın. g3 801 ac işlemcili.. quallcomm 805 işlemcili g3de sonradan duyruldu ama bu bile yeterli değil bu çözünürlüğe... 810 ve sonrasını beklemek gerek bence bir cihaza bu çözünürlüğü koymak için.

• NOTE 4 kağıt üstünde daha iyi gibi ama 1-2 yıl sonra kasmaya başlayacak. Evet s5 ve Note 4 ile birlikte touchwiz de bir gelişim var ama daha çok mesafe kat etmesi lazım. Benim tavsiyem biraz ucuzladıktan sonra paralel İthalat z3 alman cihazın ömrü daha uzun olur rekor ekran süreleri veriyor.

• Sağolasın 2k diyince kafam başka yerlere gitti bi an ekran tipi IPS falan filan

Yani o kadar yüksek olmasına gerek duymazsın telefon gücünün büyük kısmını ekrana veriyor zaten 2k ekran çok fazla yer ve normal olarak ilerde sıkıntı cıkarabilir
    Hem ekranın kırıldıgını düşünürsek

Allah göstermesin kimseye :)

dostum sorun kırılaması değil:) sorun cok sarj tüketip cok işlemci gücü kullanması telefonu yoruyor oyunlarda sıkıntı olur ileri seviye oyunlarda ısınabilir vs vs 2 k almak risk bana göre şimdi z4 gelecek 810 ve 4 gb ram. böyle cihaza 2k koysunlar alalım :)
  • 2-3 sene önce bunlar yoktu ya
    Benim bilgisayardan iki yıl önce 1700 liraya aldıgım bilisayardan iyi telefon yapıyo adamlar
    Para var imkan vaar.dd

Neyse iyi geceler takipteyim ben hocam.

aynen öyle oldu, telefon pcnin önüne geçti artık :)
    Note 4 hocam rahat ol.

Sony sadece donanım geliştiriyor arayüzünü hiç beğenmiyorum.

NOTE 4 al kullan Z3 al kullan farkları sende göreceksin samsungu kullanmak daha zevkli daha fazla uğraşılmış daha fazla artısı var. hem samsungun rom yükleme işlemleri daha basittir resmi olarak yeni rom alamayınca custom romlarda birsürü rom bulursun diğer telefonlarda bunlar samsung kadar çok ve kolay değil. bu o kadar önemli birşey ki telefonun ömrüne 1 yıl daha ekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Kasım 2014; 1:32:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.