Şimdi Ara

Z3 mü S5 mi Note4 mü G3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtsnli

Kardeş Samsunga bulaşma derim
    Çok fazla kriterlere giremiycem şimdi ama z2 ısınıyordu aşırı ama performans olarak dead trigger da kasıyordu yani android genel olarak bu oyunda sıkıntı sanırım
    Ama z3 veya g3 arasında bi seçim dersen g3ü seçerim hiç şikayet duymadım o telefondan z3 için ısınabilir diye tahmin ediyorum

Bunlar benim görüşüm gerisi sana kalmış kardeş iyi akşamlar umarım istedigin telefonu alırsın

Samsung'a bulaşmaması için sebeplerinizi söyler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

xperia z kullanıcısıyım tuşlara ve rehbere giriş hızı arkadaşımın bir yıl sonra üretilen galaxy s5 inden daha iyi. bu kadar diyorum :) görünümde samsung bence tasarımda sony ve stabilitedede sony. g3 sakın alma 2 k ekranı kaldıramıyor cihaz. cok iyi ekranı ama arayüzde donma oluyor kuzenimde var

Hangi g3 de donma oluyo ben 32 GB g3 kullanıyorum gram kasma yok

• batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    kasasından işlemcisinden dolayı
    Seneye kullanılamıyor
    Yani benim gördüğüm samaunglar öyle hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtsnli

kasasından işlemcisinden dolayı
    Seneye kullanılamıyor
    Yani benim gördüğüm samaunglar öyle hocam

Siz giriş seviyesi telefonlara denk geldiniz sanırım. Note serisi ya da S serisi gayet iyidir. Samsung'un kasası plastik de şu önerilen G3'ün titanyum mu sanki.. Yere düşünce G3'ün kasasından parçalar kopuyor. Bunu internetteki düşürme testlerinde defalarca ve canlı olarak arkadaşımın kullandıği G3'te gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 24 Kasım 2014; 8:52:44 >
  • G3'te kulllandım z2'de ve bu iki telefon note 4 ayarında cihazlar değil.z3 hoş güzel z2'ye göre gelişme var ama note 4 ayrı bir cihaz.Ses kalitesi olarakta note 4 daha iyi tabi kaliteli bir kulaklık şart...
  • diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    arayüzde sağa sola giderken donma oluyor ki bu cok normal abartı bi donmada değil bu dediğim ama g3 olduğu için cihaz. göze batıyor biraz. ekranı cok iyi aşırı iyi olduğu için cihazın işlemcisi yetmiyor. 810 felan bile kaldırmazmış o çözünürlüğü öyle diyorlar. bende kullandım kuzenimin telefonunu donuyor aynen.
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    kasa kayması felan z de kaldı z2 lerde z3 lerde oldukça az. z3 de zaten kasa yapısı değiştirildi. ki geçtim bunu samsungda telefonun sağı solu çürüyor resmen. bu arayüz konusundada sana şu kadar diyeyim üst menüde o kadar hareketli olan tw xperia değil. mantıken düşündüğünde o kadar özelliğin bir arada olduğu twnin xperia arayüzünden cok kasması gayet normal.. bi z3 kullan derim. ne kadar samsung varsa elinde atarsın. sense arayüzüde xperiadan iyi ama cok sade. görsellik istiyosan samsung biraz görsellik biraz stabilite istiyosan sony. stabilite istiyosan htc.
  • şu an için note 4 veya İphone 6, bunlar öncesi HTC düşünülebilirdi. Sony "telefon ve tablet"i kapıdan sokmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego10ribas

quote:

xperia z kullanıcısıyım tuşlara ve rehbere giriş hızı arkadaşımın bir yıl sonra üretilen galaxy s5 inden daha iyi. bu kadar diyorum :) görünümde samsung bence tasarımda sony ve stabilitedede sony. g3 sakın alma 2 k ekranı kaldıramıyor cihaz. cok iyi ekranı ama arayüzde donma oluyor kuzenimde var

Hocam şu olayı sürekli duyuyorum aslı varmıdır, tasarımı mükemmel ekran kalitesi mükemmel ama kasıyor işlemci 2k ekranı kaldırmıyor muhabbeti var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mz_snr

quote:

Orijinalden alıntı: diego10ribas

quote:

Hocam şu olayı sürekli duyuyorum aslı varmıdır, tasarımı mükemmel ekran kalitesi mükemmel ama kasıyor işlemci 2k ekranı kaldırmıyor muhabbeti var.

Sen benim cihazı görsen şaşırırsın. Nerde hangi uygulama oyun varsa yükledim. 25 tane oyun var bunların 12 tanesi yüksek kalitede oyunlar. 25 tane oyunun dışında yaklaşık 100 tane de Program var. Klan hafıza 2.5 GB. Ve hafıza kartı kullanmıyorum. Telefonda kesinlikle kasma yok. Telefon 32gb titan rengi 410k serili. Sorun var diyenler 16 GB modellerinde olabilir. Zaten 32 GB rom 3 GB ram li g3 varken 16 GB ını almak çok sacma. G2 32 GB kullan ondan daha iyi. Çünkü g3 é geçecek değerde bir şey yok 16 GB rom 2 gb ralli modelinde

• hala karar veremedin mi arkadaşım
  • quote:

arayüzde sağa sola giderken donma oluyor ki bu cok normal abartı bi donmada değil bu dediğim ama g3 olduğu için cihaz. göze batıyor biraz. ekranı cok iyi aşırı iyi olduğu için cihazın işlemcisi yetmiyor. 810 felan bile kaldırmazmış o çözünürlüğü öyle diyorlar. bende kullandım kuzenimin telefonunu donuyor aynen.

Benim cihazda kesinlikle donma yok. Keşke cihazı görseniz

• Büyük ihtimal Z3 alacağım. Görüntüsü, tasarımı falan hoşuma gitti. Fakat Note4'de ısrarcı olanlar var. Son kez Z3 ve Note4 arasında karşılaştırma yapılırsa sevinirim.
  • quote:

kasa kayması felan z de kaldı z2 lerde z3 lerde oldukça az. z3 de zaten kasa yapısı değiştirildi. ki geçtim bunu samsungda telefonun sağı solu çürüyor resmen. bu arayüz konusundada sana şu kadar diyeyim üst menüde o kadar hareketli olan tw xperia değil. mantıken düşündüğünde o kadar özelliğin bir arada olduğu twnin xperia arayüzünden cok kasması gayet normal.. bi z3 kullan derim. ne kadar samsung varsa elinde atarsın. sense arayüzüde xperiadan iyi ama cok sade. görsellik istiyosan samsung biraz görsellik biraz stabilite istiyosan sony. stabilite istiyosan htc.

Son yazdığına katılırım işte ama emin ol z2 konusuna gir bi bak lens kaymaları tıpa tutmaması kasa kayması arka yamukluğu emin ol çook var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3
    NOTE 4

• note 4

• Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Olabilir birazda iyi kullanmaya bağlı daha dayanikli olmali yinede

• diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    Hocam güç tasarrufunda kullanırsan anlarsin dedigimi iki k ekran ileride sorun olucak simdi donmasada ilerde cok donucak bence

• mrtsnli kullanıcısına yanıt
    Hocam z3 ısınırsa suya atarsın sıkıntı değil yani.:)
  • ilberto35 İ kullanıcısına yanıt
    fenasın kardeş :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.