Şimdi Ara

Z3 mü S5 mi Note4 mü G3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dört telefonu bana 4 kategoride değerlendirir misiniz? Hangisinde hangisi iyidir, fiyat verim açısından akıllı seçim hangisi olabilir?

Isınma, dayanıklılık:
    Ses kalitesi ve müzik konforu:
    Pil ömrü ve kalitesi:
    Arayüz ve Kullanışlılık:

Müzik dinlemeyi severim. İnternette sözlüklerde takılmayı severim. Çok fazla fotoğrafla ilgili değilim fakat iyi olursa daha güzel olur. Kolay kullanışlı, rahat bir telefon önerirseniz sevinirim.

• Kardeş Samsunga bulaşma derim
    Çok fazla kriterlere giremiycem şimdi ama z2 ısınıyordu aşırı ama performans olarak dead trigger da kasıyordu yani android genel olarak bu oyunda sıkıntı sanırım
    Ama z3 veya g3 arasında bi seçim dersen g3ü seçerim hiç şikayet duymadım o telefondan z3 için ısınabilir diye tahmin ediyorum

Bunlar benim görüşüm gerisi sana kalmış kardeş iyi akşamlar umarım istedigin telefonu alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle cevap göreceğimi hiç sanmıyordum. Samimiyetiniz ve ilginiz için teşekkürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaymakPürüzü -- 23 Kasım 2014; 21:47:44 >
  • Yeni nesil işlemci ve ekran kalitesi sebebi ile note 4

• KaymakPürüzü K kullanıcısına yanıt
    xperia z kullanıcısıyım tuşlara ve rehbere giriş hızı arkadaşımın bir yıl sonra üretilen galaxy s5 inden daha iyi. bu kadar diyorum :) görünümde samsung bence tasarımda sony ve stabilitedede sony. g3 sakın alma 2 k ekranı kaldıramıyor cihaz. cok iyi ekranı ama arayüzde donma oluyor kuzenimde var
  • G3 ve S5'i listenden ele Z3 ve Note 4 farklı alanda kendi artıları olan telefonlar bunlardan birini al derim.
  • Ekran, kalem, çıkan batarya ve 64 bit destekli işlemci ile Note 4 derim.

Bu arada yukarıdaki arkafalı düzelteyim, G3 2K ekranı yüzünden daha çok ısınıyor. Z3'te ise ısı, özel borularla kenardaki metallere iletiliyor o yüzden Z2 kadar ısınmıyor. Tasarım olarak aralarında en iyisi. Note 4'ün kalemi ve 5.7 inç 2K ekran gereksiz geliyorsa Z3 diyorum. Zaten işlemci ilk 1 2 sene çok fark göstermez 64 bit olmasıyla. Kaldı ki S801 de gayet yeterli bir çipset günümüz şartlarına göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

xperia z kullanıcısıyım tuşlara ve rehbere giriş hızı arkadaşımın bir yıl sonra üretilen galaxy s5 inden daha iyi. bu kadar diyorum :) görünümde samsung bence tasarımda sony ve stabilitedede sony. g3 sakın alma 2 k ekranı kaldıramıyor cihaz. cok iyi ekranı ama arayüzde donma oluyor kuzenimde var

Atma ziyaaaaa

• Note 4 der giderim

• Hauntedd kullanıcısına yanıt
    hangi konuda atma diyorsun? aç you tubeyi galaxy s5 incelemesine bak rehberi ne kadar sürede açıyor birde xperia z ye bak. arayüz konusunda samsung cok daha güzel görünüyor bence, bak tarafsız biri olarak diyorum bi fanboy değilim bundan önceki telefonum s3dü. ama rehberi 10 saniyede açtığı için sattım. şarj olmuyordu vs gibi sorunlarıda yok değildi. xperia stabil galaxy serisine göre. g3 konusunda aynen yazdıklarım doğru. g2 alınır g3 alınmaz bana göre.. z nin ekranı cok kötüydü ancak sony z2 de z3 de ips ye geçti artık alınmaması için bir neden yok. note4 için bi kötü yorumda yapmadım zaten sadece 2 sene sonra kasacak cihaz amcamın note 3 ünde tw nin sıfırlandığını gördüm 3 gb ramli cihazda? samsung stabil değil neyin atması yazdığın yorumu yalamamak için mantıklı cevap ver bana öyle atma ziya demekle olmuyor canım
  • quote:

hangi konuda atma diyorsun? aç you tubeyi galaxy s5 incelemesine bak rehberi ne kadar sürede açıyor birde xperia z ye bak. arayüz konusunda samsung cok daha güzel görünüyor bence, bak tarafsız biri olarak diyorum bi fanboy değilim bundan önceki telefonum s3dü. ama rehberi 10 saniyede açtığı için sattım. şarj olmuyordu vs gibi sorunlarıda yok değildi. xperia stabil galaxy serisine göre. g3 konusunda aynen yazdıklarım doğru. g2 alınır g3 alınmaz bana göre.. z nin ekranı cok kötüydü ancak sony z2 de z3 de ips ye geçti artık alınmaması için bir neden yok. note4 için bi kötü yorumda yapmadım zaten sadece 2 sene sonra kasacak cihaz amcamın note 3 ünde tw nin sıfırlandığını gördüm 3 gb ramli cihazda? samsung stabil değil neyin atması yazdığın yorumu yalamamak için mantıklı cevap ver bana öyle atma ziya demekle olmuyor canım

Şuanda elimde s5 var bana öğretme emi?

Ennnn çok 1.5 saniye sürüyor rehberi açması ha istersen videoda çekerim. Arka planda açık bırakırsam tıkladığım an açılıyor zaten. O konuda bi sıkıntı yok. Xperia z ile karşılaştırmalıda çekerim yurdun kantininde xperia z kulllanan elemanda var.

Note 3 üde amcan nası becerdi ciiiddden merak ediyorum.

Xperia Z2, Xperia Z, 1 günde olsa Z3

Samsung s2-3-4-5 Note2-3 kullandım oda arkadaşımda da n4 var onuda kullanıyorum arada sırada değişiklik olsun diye.

Ha inanmıyorsansa aç profilimi tarih&sattıklarıma bak kullanmışmıyım gör.

G3 Zaten alınmaz ona lafım yok (Paralel italat 32 gb olanı olursa o fiyata alınır 1500+ verilmez.)

Sıfır alıp kullandığım Z2 bile arayüzde kasma yaparken Allah kitap aşkına bu samsungla alıp veremediğiniz ne bana bi diyin. Ve en çok işlevselliği olanda tw, xperia arayüzünde ne var bana söyle bi?

Mesele stabillik ise sense den devamı yalan

Şimdi tekrar diyorum ATMA ZİYAAAA!

Herkese iyi forumlar boş bilgi vermeyelim.

git dene bi z ile, atan ziya sensin. aklın olsa note 3 note 4 lerde sürünmez iphone alırdın. 1,5 saniye sürüyor diyorsan z de 1 saniye sürüyor. şimdi s3de 10 saniyede açılan rehberide savunsana bana? s4de 3 saniyede? git gide artacak bu rakamlar. boş gezenin boş kalfası olmayın bu kadar tw ile alıp veremediğim ne olacak benim adam youtubeye koymuş samsungu tanırıken bile donma var. he s5 note 4 donamz eski cihazlar kadar orası ayrı konu. z2 dede sorun vardı güncelleme ile giderildi bi araştır tek samsungu araştırma.
  • quote:

git dene bi z ile, atan ziya sensin. aklın olsa note 3 note 4 lerde sürünmez iphone alırdın. 1,5 saniye sürüyor diyorsan z de 1 saniye sürüyor. şimdi s3de 10 saniyede açılan rehberide savunsana bana? s4de 3 saniyede? git gide artacak bu rakamlar. boş gezenin boş kalfası olmayın bu kadar tw ile alıp veremediğim ne olacak benim adam youtubeye koymuş samsungu tanırıken bile donma var. he s5 note 4 donamz eski cihazlar kadar orası ayrı konu. z2 dede sorun vardı güncelleme ile giderildi bi araştır tek samsungu araştırma.

Bak son söyleyişim cahille tartışma sen haksız çıkarsın diye boşuna dememişler.

kaç kez iphone kullandığımada profilimden konularma bakıp anlarsın kapiş? Aklın varsa iphone alırsın vs liseli gibi konuşma buraya gelip.

Sen rehberle telefon kullanıyorsun heralde anlaşılan? Boş laf yapma burda tw kasıyor evet ama diğerleride bundan az deeeeğiiil + tw nin arayüz işlevselliği çok daha fazla diğer arayüzlerden. Diğer oda arkadaşımda da z2 var 4.4.4 istersen onunda çekeyim kasmasını? Düzelttiler vs diyerek gelme bana.

Ha tanıtırken kasıyordu diyorsun sen kendi ağzınla dedin değilmi güncelleme geldi z2 ye diye e s5 e ne oldu ya? Emin ol ara güncelleme vs olarak s5 çok daha fazlasını aldı. Bana deki z2 kasası kaliteli ağzımı açmam ama donanımdı yazılımdı kameraydı ezer geçer s5 hadi buda son lafım sen kendi çapında takıl burda sanki kullanmadığım cihazmış gibi bana öğretmeye kalkıyor. S3 hatıralarınla kolay gelsin.

işim yok profiline bakacam he :D güldürdün beni. şuan güncelleme konusunda en iyi firma sonyken bunu bile samsung lehine cevirmişsin ya yuh daha ne diyeyim, z serisinin hepsi 5.0 a güncellenecek sen firmamı kıyaslıyosun telefonmu? z2 s5 dediler z2mi dedik? z3 s5 arasında z3 derim ben z2 s5 için s5 tercih edilebilir samsungu sevmiyorum ben z2 alırım ama z2 s5 den iyi diyemem. stabilitede z3le s5i kıyaslarım. twnin işlevselliği var ama stabilitesi yok ve diğerlerinden kötü. al benim z mi kullan bi hafta sonra dersin sana note3ümü vereyim. biz cok kullandık o dediğin cihazları ben sonyci değilim ama samsung düşmanı olduğum kesin. htcde cok stabil. samsung ise tam bir hantal. hayatında z2 den başka kaç xperia kullandın merak ediyorum oda sana denk gelmiş donan z2
  • Z3

• quote:

işim yok profiline bakacam he :D güldürdün beni. şuan güncelleme konusunda en iyi firma sonyken bunu bile samsung lehine cevirmişsin ya yuh daha ne diyeyim, z serisinin hepsi 5.0 a güncellenecek sen firmamı kıyaslıyosun telefonmu? z2 s5 dediler z2mi dedik? z3 s5 arasında z3 derim ben z2 s5 için s5 tercih edilebilir samsungu sevmiyorum ben z2 alırım ama z2 s5 den iyi diyemem. stabilitede z3le s5i kıyaslarım. twnin işlevselliği var ama stabilitesi yok ve diğerlerinden kötü. al benim z mi kullan bi hafta sonra dersin sana note3ümü vereyim. biz cok kullandık o dediğin cihazları ben sonyci değilim ama samsung düşmanı olduğum kesin. htcde cok stabil. samsung ise tam bir hantal. hayatında z2 den başka kaç xperia kullandın merak ediyorum oda sana denk gelmiş donan z2

Boş laf yapma o zaman işin gücün yoksa z serisünin hepsini kullandım merakta kalma. Z serisi veriyosa samsungda veriyor tabi s4 ile z aynı zamanda çıktı? S5 çıktı ama sony tabi z1 çıkardı z2 çıkardı z3 çıkardı :D sorsan güncelleme veriyor hemde en iyisi vay be ? Z ye verdiği kitkat faciasını bilmeyen yok? Hadi bide eski serilere bak ? Hangi eski seriye güncelleme verdi sony? Samsung kötüde olsa arayüz güncellemesi verdi en azından sony gibi bırakmadı arc s leri neo serisi ion xperia s gibi :) pardon xperia s kaç sürümünde kaldı s3 kaç sürümünde kaldı?

Daha da sana lafım yok yoruldum çünki

• note 4
    z s4 den önce çıktı. s3 aşırı sattı bundan dolayı 4.4.2 bile vermemesi hataydı bana göre. sin kapesitesi yok o güncellemeyi alabilecek. sonyde zaten z serisi ile adam oldu. bak ne diyorum sana kullanılabilirlik açısından note4. ama stabilitede asla z3 olamıyacak.. s3ün şarj olmama sorunu git araştır sağda solda, s4 de de var. s2 dede var. aptal aptal sorunları var samsungun kendine özgü. sonyde görebildiğim tek sıkıntı su geçirdi? sıkıntısı
  • quote:

z s4 den önce çıktı. s3 aşırı sattı bundan dolayı 4.4.2 bile vermemesi hataydı bana göre. sin kapesitesi yok o güncellemeyi alabilecek. sonyde zaten z serisi ile adam oldu. bak ne diyorum sana kullanılabilirlik açısından note4. ama stabilitede asla z3 olamıyacak.. s3ün şarj olmama sorunu git araştır sağda solda, s4 de de var. s2 dede var. aptal aptal sorunları var samsungun kendine özgü. sonyde görebildiğim tek sıkıntı su geçirdi? sıkıntısı

Tabi yahu kamera lens kayması, kasa açıklığı, yamukluğu, KAPAKLARNIN TUTMAMASI KENDİNİ BIRAKMASI Z2-1 DE AŞII VAR Kİ KESİN Z3DE DE OLACAK bunlar sorun değil zaten ahize sesinin salak saçma oluşu çızırtı yapması? Kameranın kumlanıp çekmesi bunlar sıkıntı değil zaten haklısın dostum. Androidde stabilite sadece ve sadece sense yani htc de var bana deki sense daha iyi tw den kasmıyor de tek kelime etmem ama xperia arayüzünü bana savunma z ve s4 aynı zamanın telefonları o sebepden bana z serisine güncelleme veriyor deme aynı şeyi samsungda veriyor aynı sürede samsung 2 sony 4 tane telefon çıkardı (birbirinin klonu tasarım olarak??)

• Z3 veya note4 . g3 ekranı donanımla uyumsuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.