Şimdi Ara

Z5 alınır mı ? Yardım pls

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günlük kullanım için (whatsapp , video izleme , internette dolaşmak için) 1500 - 1600 tl dolaylarında telefon arıyorum.Teknosada z5 gördüm.İng kredi ile 9 takside bölüyorlar.Alınır mı? Farklı tavsiyesi olanlar da yazarsa sevinirim.Teşekkürler.
    https://www.teknosa.com/urunler/125076308/sony-xperia-z5-dual-sim-akilli-telefon-siyah

• Merhaba ben de geçen teknosaya gittiğimde Huawei p9 lite 2017 modelini inceliyordum sonra z5 gördüm. Adam dedi bana kalırsa 2015 model bi Telefon almaktansa Huawei almanı öneririm. Dedi bilemedim ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xeske X kullanıcısına yanıt
    Dostum 2 sene önce telefonu , Sony o dönemde markasının en iyi telefonu diye çıkardı.Huawei , lenovo gibi markalara bulaşmak istemiyorum.Elinde tutarken Huawei tutmak var , Sony tutmak var.Biraz etiket olayı da var telefon işinde.İnsanlar ona göre davranıyor memlekette.Bence yanlış ama durum bu maalesef.
  • bence yeni modellere yönelmek daha mantıklı olur güncelleme sıkıntısı olacak Marka önemliyse samsung j7 prime benzeri seçenek çok
  • onuron O kullanıcısına yanıt
    Samsungun j serisi bir sureden sonra kasmaya başlıyor deniyor.o konuda bilgin var mı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ms2947

Samsungun j serisi bir sureden sonra kasmaya başlıyor deniyor.o konuda bilgin var mı hocam?

Valla kendim kullanmadım o konuda birşey diyemem ama farklı bir model sony olabilir 1500-1600 bütçete seçenek çok. sony xa 1 ultra var mesela toz-su geçirmezlik özelliği YOK bu önemli değilse güzel cihaz tabi kullanan birinin önerisi daha önemli.
  • Z5, bahsettiğiniz Huawei veya samsungu ezer geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperia x modeline bakabilirsin z5 yerine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.