Bildirim
Z5 nasıl telefon!?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Her marka ve modelin ana konusuna gir,sondan geriye doğru oku,tamamen şikayet ve hoşnutsuzluktur.Memnun olan gelip çok memnunum yazmaz,ıvır zıvıra pimpiriklenen gelir,döktürürde döktürür.Yazılanlara takma,hatta okuma bile.İnsanı telefonundan soğuturlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Topragim burasi akcaabat mi -
Evet yıldızlı -
Kötü filan degil hocam keskinligi gayet basarili ayrica renk doygunluguda guzel -
Fotoğraf gayet iyi çıkmış, sonuçta cep telefonu dslr değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amiral gemileri icerisinde her nesilde oldugu gibi bu nesilde de sonuncu ve digerlerinden vasat. Kamera tam leş yari fiyatli g4 tokat manyagi yapar kamera konusunda
Sony telefonlar fotoğraf konusunda başarılı değil, o kadar para ver telefona, çektiği foto kalitesi en fazla 8 mp. Sonuçta bu kalitedeki fotoyu 800 TL'lik telefon da çekiyor, hatta hiç bir fark bile yok! Gözün çok dikkatli bakmadığında algılayamayacağı bir foto kalitesi için 1500 lira fazla niye vereyim? Kaç kişi 20 mp resim çeker ki, 8 mp resimden daha mı kaliteli, sonuçta bu resimleri 100 inç ekranlar için çekmiyoruz, önemli olan resim görünüm kalitesidir, boyut değil, benim için!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 2 Ocak 2016; 4:31:28 > -
Siz memnunsanız başkasının ne dediği ne fark eder? Cihazın tadını çıkarın derim. -
İÇ ÇEKİM YAPARKEN MODU MANUEL YAPIN PİKSELİ 8M YAPIN DAHA İYİ SONUÇ VERECEKTİR .ELİNİZDEKİ ALETLER GÜZEL SADECE DOĞRU MODU KULLANIN -
z3+ ın kamerası bile gayet iyiyken z5 in kötü olabilme ihtimali bile yok. Ayrıca sen aldırma şu marka bu marka tokatlar geçer diyenlere, bak internetteki test sonuçlarına z5 açık ara önde. Ayrıca süper otomatik modda resim çekmek zorunda değil hiçkimse. Burada çok bilipte konuşuyoruz madem hepimiz, manuel moda alıp gayet güzel fotoğraflar çekebilecek kadar azıcık bilgiye de sahibizdir düşünüyorum. -
Fotoğraf gayet iyi her yazılanı dikkate alma çok boş yorum yapan var. -
Fotoğrafın iyi ya da kötü olması en yüksek çözünürlükte çekilmiş fotoğrafın kırpılmadan buraya yüklenmesiyle belli olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: asau
Sony telefonlar fotoğraf konusunda başarılı değil, o kadar para ver telefona, çektiği foto kalitesi en fazla 8 mp. Sonuçta bu kalitedeki fotoyu 800 TL'lik telefon da çekiyor, hatta hiç bir fark bile yok! Gözün çok dikkatli bakmadığında algılayamayacağı bir foto kalitesi için 1500 lira fazla niye vereyim? Kaç kişi 20 mp resim çeker ki, 8 mp resimden daha mı kaliteli, sonuçta bu resimleri 100 inç ekranlar için çekmiyoruz, önemli olan resim görünüm kalitesidir, boyut değil, benim için!
diğer markalarda sony lensi kullanmıyor zaten insanları bilip bilmeden bilgilendiriyorsunuz kaç tane sony cihaz kullandınızkş bu yorumu yapıyosunuz cihaz otomatik modda 8mp çekiyor ama o bile sizin o çok sevdiğiniz samsung , iphone gibi cihazları tokatlar manual modda mpsini istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz o 800 liralık cihazda neymiş söyleyinde bizde alalım
-
Megapikselin düşük ya da yüksek olmasının fotoğraf kalitesine etkisi yoktur. MP nin büyük olması sadece çok büyük boyutlu baskı alacaksınız işinize yarar. 5 mp rahatça işiniz görür, Ha poster bastıracaksanız 5mp den yükseği lazım. -
Arkadaşlar bende 2 gün önce aldım fakat şarjı çok çabuk bitiyor sizin şarj süteleri nasıl, benim oyun oynamadan sadece msj ve internet 12 saatte bitiyor.
Stamina dene
Denedim fakat pek bi etkisi olmuyor yine gözümün önünde bir bir düşüyor..iphone 5s im vardı şarjı gitmiyor diye değiştirdim fakat buda hemen hemen aynı yoksa benim teldemi sıkıntı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jöhgkhn -- 11 Ocak 2016; 16:35:35 >
Evet en az o kadar kotu
ne kötüsü hocam süper hatta bende okumuştum siz şimdi resim çekince şaşırdım bu kadar iyimi diye :) . millet şaşırmış galiba :)
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- silicon carbon batarya nedir
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- cep telefonu kim icat etti
- snapdragon 680
- fastboot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X