Şimdi Ara

Z5 nasıl telefon!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam şu başlıgı düzelt oyle bır yazıyorsunkı goren almaktan vazgecer sayende
  • Arkadaşlar daha öncede şarj ile ilgili yazmıştım batarya kontrolü yaptığımda şöyle bir sonuçta karşılaştım sizce bu nedir.
     Z5 nasıl telefon!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla öyle yorumlar okudum ki yazmak normal geldi

• Jöhgkhn kullanıcısına yanıt
    Sabah 8 de %90 olarak bıraktım.

20 dakikada 3G full ekran %10 şarjım gitti

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Her okudugun yoruma hareket edersen hata yaparsin su konu basligini duzelt lutfen birilerinin basina birsey geldi diye yada begenmedi diye boyle karar almak sacma cam gibi resmi degil pûruzlu resmi begenenler var hala guzel diyor bide ornek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 15 Ocak 2016; 8:06:56 >
  • Traxxas T kullanıcısına yanıt
    Bazı konularda katılmıyorum.Mp'de önemli sayılır. Mesela arkadaşta M8, ben de z3c var. İkimiz de CamScanner 'dan belge taratıp yakınlaştırdığımız zaman M8 deki yazılar çamura dönüşüyor. Bendekiler ise harflerin köşelerine kadar net şekilde çıkıyor.

• Sony Xperia Z5 için zaten tek diyebileceğiniz kamerası.Başka hiçbir sorunu bulunmamakta.Kamerası da insandan insana değişir.Z3 sahibiyim.Allaha şükür mis gibi telefon.Z5 ise daha iyidir.Aldırma bu diğer telefon fan boyları.

• sony z5 telefon aldım fotoğraf çekeceğim zaman kamerayı açınca bu hata yazısı çıkıyor. kamera veya fener başka bir uygulama tarafından kullanımda olabilir.lütfen diğer uygulamayı kapatıp yeniden açın ne yapmalıyım böyle birşeyle karşılaşan var mı
  • fotoğraf 10 numara gözüküyor, nesi sorunluymuş anlamadım
  • fotoğraf gayet net görünüyor. abartmaya hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaldirimli01

sony z5 telefon aldım fotoğraf çekeceğim zaman kamerayı açınca bu hata yazısı çıkıyor. kamera veya fener başka bir uygulama tarafından kullanımda olabilir.lütfen diğer uygulamayı kapatıp yeniden açın ne yapmalıyım böyle birşeyle karşılaşan var mı

Hocam ne yaptınız bu sorun ile alakalı? Herhangi bir düzelme var mı?
  • servise gönderdim yazılımdan dolayı dediler düzeldi ama sarj sorunu vardı yani aldığım günden beri devamlı serviste inşallah yenisini verirlerde kurtulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaldirimli01

servise gönderdim yazılımdan dolayı dediler düzeldi ama sarj sorunu vardı yani aldığım günden beri devamlı serviste inşallah yenisini verirlerde kurtulurum.

Eyvallah hocam. Gonderdik servise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma sorunu olanlar gelir yazar yardım isterler, memnun olan gelip konuya bu telefonu alın diye yazmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.