Şimdi Ara

z5500 sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende bir z5500 aldım ama mp3 dinlerken sesi yükselttiğim zaman 3-4 sn sonra ses gidip gelmeye baslıyor ve bass sesi glork glork diye sesler gelmeye baslıyor aynı seyler film izlerken olmuyor lütfen yardım özellikle z5500 kullanıcılarından!!!!!!!!!!!!!!

• mp3 dinlediğin yazılımla dvd izlediğin yazılım farklı mı?
  • ewet farklı dvd yi power dvd de izliyorum mp3 ise winamp ve windows media playerde dinliyorum ikisindede yapıyor
  • walla bende z-5500 kullanıcısıyım hangi cıkısları kullanıosun mp3 dinlerken??
  • quote:

Orjinalden alıntı: scanregrestore

arkadaslar bende bir z5500 aldım ama mp3 dinlerken sesi yükselttiğim zaman 3-4 sn sonra ses gidip gelmeye baslıyor ve bass sesi glork glork diye sesler gelmeye baslıyor aynı seyler film izlerken olmuyor lütfen yardım özellikle z5500 kullanıcılarından!!!!!!!!!!!!!!

Bahsettigin sey pek normal görünmüyor sorununu tam anlayamadım ama fiziksel bir arıza olabilir sette ayarlarla oynayarak denemeler yap bence cözüm bulamazsan garantiye gönder.

• Fiziksel zarar olsa dvd izlerken de bozuk ses çıkardı, dvd izlerken sorun yok diyor arkadaş.
    Ben kullandığın yazılımdan (uygun ayar yapamamandan), analog kablolama hatasından felan şüpheleniyorum.
  • bencede bu sette fiziksel bi zarar yok sorunu olan arkadasa baglarken hangi cıkısı kullandın dedim ama cewap alamadım nedense... wolverine dostum sence hangi cıkısı kullanıodur da böle bi sorun oluoodur??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    LAPTOP SES PROBLEMİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.