Şimdi Ara

Z68 ASUS mu MSI mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhan96

Neden herkes asus veya msi diyor? Bence anakart konusunda 1 numara gigabyte.

Bence de MSI 1 numara.

Bu işin sonu yok, hepside kaliteli anakartlar üreten dev firmalar. Asus, giga, msı hepsi alınabilir. Elbette hepsinde sorunlu ürünler denk gelebilir. Ama bu markayı kötü yapmaz.
  • Asus P8z68 v le aldım vatandan i5 2500 işlemci ile, kartın üzerinde swich var acınca sisteme kendi O.C cekiyor 60 gb ssd ile sistem 10 sn yede acılıyor bf3 de ssd de buna rahmen 11 gb boş yerim var. son 3 sistemimde asus kullandım oncesinde gigabayt veya msi kullanıyordum hep sacma sapan siyah ekran cakışma oluyordu onceki kartım p5lk-e idi gecen 4 seneye rahmen hala saat gibi calısıyor sıfır sorun.. bence en sorunsuz anakartları Asus üretiyor.
  • bence MSI anakartı al ama daha iyilerinide bulabilirsin
  • Benchlere bakarsak msi gerilerde genelde ama ucurum bi fark yok.1-2 fps anca.

Hangisi ucuzsa onu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 1 Aralık 2011; 0:27:13 >
  • geçen hafta bende böyle bir araştırmaya atılmıştım.
    forumda konusu geçti. ölçtük biçtik asus alacakken msi almaya karar verdim. ve aldım.
    yeyi yeni o.c yapan biri olarak. beğendim. bundan önce hep asus kullanmıştım. bi değişiklik yapayım dedim.
    iyi bir kart usb 3.0 problemsiz. o.c genie olayını sevdim. o.c genieyi açtığım zaman . 60 GB ssd agility sata 3 windows puanı 6 derece arttı..
    bundan önce asusun am3 soketli ana kartını kullanıyordum. oda iyi bir karttı onun ssd'ye win 7 puanı 6.8 idi şimdi 7.4
    yani hdd lere gerçekten performans katıyor.
    bide masaüstünden bios'a girebiliyorum. bu çok acaip olmuş.
    sanırsam 500 TL lik bütçe var.link verilen kartların ikiside 500 tl.
    ben bunu aldım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z68a-gd80-%28g3%29-z68a-gd80-%28g3%29-intel-z68%28b3%29-soket-1155--ddr3-2133mhz%28o.c.%29-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56679
    %25 indirim ile buda 500 TL.
    %25 indirim de herhafta sonu yapılmasa da 2 haftada bir mutlaka oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvation27 -- 1 Aralık 2011; 0:40:37 >

• Asus p8z68-v
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitozbasli

Asus P8z68 v le aldım vatandan i5 2500 işlemci ile, kartın üzerinde swich var acınca sisteme kendi O.C cekiyor 60 gb ssd ile sistem 10 sn yede acılıyor bf3 de ssd de buna rahmen 11 gb boş yerim var. son 3 sistemimde asus kullandım oncesinde gigabayt veya msi kullanıyordum hep sacma sapan siyah ekran cakışma oluyordu onceki kartım p5lk-e idi gecen 4 seneye rahmen hala saat gibi calısıyor sıfır sorun.. bence en sorunsuz anakartları Asus üretiyor.

Bence tam tersi en sorunlu Anakartları asus üretiyor özellikle asus markasının Anakartlarında çok sıkıntı var Bunu araştırırsan anlarsın.
  • Asus Gayet İyidir
  • Dh deki video incelemelerde de belirtildiği gibi msı ın military class özelliği abd ordusundan resmi olarak belgelenmiştir.Kartı yakanlarda oc ye abanırsanız hiç bi kart size dayanmaz.Ayrıca msı da native pci gen3 desteğide var.Tavsiyem msı.Asus alırsan üzermi hyr.Ama ben msıyı seçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthunv

Dh deki video incelemelerde de belirtildiği gibi msı ın military class özelliği abd ordusundan resmi olarak belgelenmiştir.Kartı yakanlarda oc ye abanırsanız hiç bi kart size dayanmaz.Ayrıca msı da native pci gen3 desteğide var.Tavsiyem msı.Asus alırsan üzermi hyr.Ama ben msıyı seçerdim.

Bende gigabyte yada msi
  • Sadece 3 yıl garanti ve Çizgi Elektronik servisi Asus 3-0 önde yapar

EK: 5 ay önceki konuya atladık, iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trevanian000 -- 1 Ocak 2012; 14:30:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

Sadece 3 yıl garanti ve Çizgi Elektronik servisi Asus 3-0 önde yapar

EK: 5 ay önceki konuya atladık, iyi mi?

Gigabyte z68ap-d3 Kullanıyorum 3 Yıl Garantisi Var EksenBilişim. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.