Şimdi Ara

z97 anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. el mi alayım sıfır pc mate ile 2. el gaming 5 ayni fiyatta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2'ci El Anakart Sakin Alma Cunku Guven Olmaz. 2'ci islemci Alin Yeni Cikan islemci Ve Anakart Al Sizi Uzmeyecek'tir intel icin Diyorum AMD icin Degil Bastan Belirtiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi gaming 3 modeli aldım pişman olmadım henüz, fiyat olarakta fena değil. (tabiki normalde ülkemizde satılan hiçbir ürün etiketindeki fiyatı haketmiyor, dolar ve aç gözlüler sağolsun)
  • Kardesimiz'e 2 El Anakart Alinmayacagini Oner Cunku Guvenilir Degil 2'ci El Anakart Ariyorum Diye Model Basit Bisey Degil Ama insan'lari 2'ci El Anakart'lardan Uzak Tutalim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 8 Kasım 2015; 20:31:36 >
  • 2 el garanti den çıkmamış gaming 5 buldunsa satıcıya güveniyorsan alabilirsin. pc mate en düşük kart düzgün overclock düşünüyorsan onu bir geçeceksin Tam bir bütçen var mı ?

z97 g43 msi gaming 3 ile teknik olarak aynıdır Gaming özelliklerini eklemişler o kadar

Piyasada overclock yeteneği iyi anakartlara örnek z97 A asus gigabyte gaming 5 ve üstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Kasım 2015; 20:53:26 >
  • Soyle Bisey Var 2'ci El islemci Alinir. 2'ci El Anakart'a Guvenilmez Gercek'ten ilk Sahibi Anakart'a Yapmadigi Sey Kalmayacak Siz'de Satin Aldiginiz'da Dunya Kadar Sorun Cikacak Degmez.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    En fazla 400

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam oc yapa yapa anakartın anasını aglatıp sıfır dıye satanlar var ama sıfır fıyatları da asırı pahalı maalesef kesenın agzını accaz sıfır ıcın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada 400 liraya alacağın anakart ile verim alman zor zaten fazla seçenek de yok sistem konusunda yazdığın anakartı al geçhttp://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-z97-hd3-intel-z97-soket-1150-ddr3-3100mhzoc-hdmidvi-anakart.html?srt=UP
  • Dostum Aynen Oyle Agzin'dan Bal Damliyor .

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Aynen 500 TL'lik Anakart Alsa istedigi Verimliligi Alir.

• Z97-G43 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Henüz hız aşırtma için kullanmadım; bunun dışında iş gören, bildiğimiz anakart işte. Sıcaklıkları gayet düşük. Ne yazık ki fiyatları bir yıl öncesine oranla oldukça artmış; 250 liraya almıştım.

http://www.hizlial.com/msi-z97-g43-intel-z97-1150-soket-3000mhz-oc-ddr3-usb-30-sata-30-anakart/10557504
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.