Şimdi Ara

Z97 Anakart Tavsiyesi Lazım Çok Acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben i7 4790k bekliyorum uzun bir süredir 20 güne kadar stoklarda msi gaming serisi vardı onlarla beraber alırım işlemciyi diyordum ama kalmadı anakart ve getirmiyorlarda bende şu iki anakarttan birini alacağım vatandan şimdi sipariş vermek istiyorum pazara kadar kredi kartımın hesap kesiminden evvel şu iki karttan birini düşünüyorum ama elimde 2 adet r9 280x var crossfire kullanıcam yani sizce hangi kartı almalıyım yada sizin başka öneriniz varsa onu yazın onları düşüneyim

Gigabyte z97x gaming gt
    http://www.vatanbilgisayar.com/ga-z97x-gaming-gt-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmidvi-anakart.html

Gigabyte z97x gaming
    http://www.vatanbilgisayar.com/ga-z97x-gaming-7-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmidvi-anakart.html

şimdi bu iki anakarttan hangisi yeter bana gaming gt ye 700 küsür vermeye gerek varmı dersiniz yoksa gaming 7 yetermi ama şu var sanırım gamin gt 16x 16x crossfire destekliyor gaming 7 8x 8x destekliyor önerilerinizi çok acil bekliyorum pazar gecesine kadar vaktim var şimdiden sağolun arkdaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz_peder_17 -- 20 Haziran 2014; 14:56:48 >

• 700lirayı gigabyte vereceksem gider msi mpower max alırım
  • stoklarda yok o kart ayrıca gigabyte dandik bi firmada değil testlerini inceledim bana 16x 16x desteği lazım esasında
  • m power max da bişey yok baktım gaming 7 ile aynı şeyleri sunuyo ben o.c yapmıycam aman aman hadi 5ghz yapayım maksimum 4790k ile kardeşim niye öyle dedin sen gaming gt dandik diyemi düşünüyosun belirtte kafam karışık karar verelim beraber
  • Gigabyte yabana atılmamalı qncak asustan yana kulanmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z97 ile Z87 çipset arasındaki fark nedir? Z87 den Z97 ye geçmeye değer mi?
  • Asusun kartı yok kardeşim stoklarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [IMDB=]z87 varsa elinizde değmez ben sıfırdan kuruyorum sistemi ondan z97 alıcam z97 intelin yeni i7 4790k ve i5 4690k ve seneye gelecek olan broadwel mimarisini desktikliyor tek farkı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz_peder_17

z87 varsa elinizde değmez ben sıfırdan kuruyorum sistemi ondan z97 alıcam z97 intelin yeni i7 4790k ve i5 4690k ve seneye gelecek olan broadwel mimarisini desktikliyor tek farkı bu

Broadwel mimarili işlemciler iyi olacaksa değiştirmek fena olmaz aslında. Mevcut sistemimde 4770K ve Asus Z87 PRO kullanıyorum, memnunum ama şu yeni işlemci aklımı çeliyor. Satıp ondan alayım diyorum, birşeyler dürtüyor:-)

Bu arada anakart alacaksam iki markanın dışına çıkmam, biri gigabyte diğeri asus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 20 Haziran 2014; 16:22:34 >
  • Ben çok eskilerde p4 478 pin zamanlarından beri gigabayte kullandım bi zararını görmedim hep memnundum linkteki gaming gt olan model yanılmıyorsam 16x 16x cf destekliyor yoksa 470 verip gaming 5 bile alırım bi fark yok aralarında c.f yapmıycak olsam
  • quote:

arkadaşlar ben i7 4790k bekliyorum uzun bir süredir 20 güne kadar stoklarda msi gaming serisi vardı onlarla beraber alırım işlemciyi diyordum ama kalmadı anakart ve getirmiyorlarda bende şu iki anakarttan birini alacağım vatandan şimdi sipariş vermek istiyorum pazara kadar kredi kartımın hesap kesiminden evvel şu iki karttan birini düşünüyorum ama elimde 2 adet r9 280x var crossfire kullanıcam yani sizce hangi kartı almalıyım yada sizin başka öneriniz varsa onu yazın onları düşüneyim

Gigabyte z97x gaming gt
    http://www.vatanbilgisayar.com/ga-z97x-gaming-gt-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmidvi-anakart.html

Gigabyte z97x gaming
    http://www.vatanbilgisayar.com/ga-z97x-gaming-7-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmidvi-anakart.html

şimdi bu iki anakarttan hangisi yeter bana gaming gt ye 700 küsür vermeye gerek varmı dersiniz yoksa gaming 7 yetermi ama şu var sanırım gamin gt 16x 16x crossfire destekliyor gaming 7 8x 8x destekliyor önerilerinizi çok acil bekliyorum pazar gecesine kadar vaktim var şimdiden sağolun arkdaşlar

Ekran kartlarını x16 - x16 modunda kullanacaksan XPOWER almalısın. Fiyatı 760 tl. Gigabayt'ın anakartları, bunun yanından dahi geçemez:

http://www.vatanbilgisayar.com/z87-xpower-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhzocsata-30-usb-30-anakart.html?srt=PU

• yokmu yardımcı olacak arkadaşlar acaba
  • Hocam z97 olmalı anakart ona göre o dediğiniz z87 çipsetli
  • x16-x16 olarak kullanmakla x8-x8 olarak kullanmak arasında %1 bile performans farkı yoktur o yüzden kafanızı hiç karıştırmayın gaming 7 alıp keyifinize bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi gamingler haftaya stoklarda- vatan topkapıdan ogrendim
  • quote:

yokmu yardımcı olacak arkadaşlar acaba

Özellik ve malzeme kalitesi olarak MSI, Gigabayt'tan bir gömlek daha üstün. Anakartı bir kere al ve pişman olma :)

Z97 Gaming 7 stoktaki mağazalar: Adana, Ankara (Ümitköy), Bursa (Nilüfer), Bahçelievler, Dudullu, Forum İstanbul, Gaziosmanpaşa, İzmir (Mavişehir)

http://www.vatanbilgisayar.com/z97-gaming-7-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzocsata-30-usb-30-anakart.html?srt=PU

Z97 Gaming 5 stoktaki mağazalar: Ankara (Batıkent)

Bu şubeler sana uzaksa, diğerlerinden getirtebilirsin.

• Gigabyte gamin 7 mi alınır dostlar yoksa msi gaming 7 mi beklenir bu konuda ne dersiniz ona göre sipariş vereyim ama bencmarklara baktım gigabyte azıcık önde msi gaming 7 den
  • Ben bu gaming 7 msi anakartı almak istesem nasıl alıcam kırıkkaledeyim ümitköy ankara şubesinde varmış ama 2 haftaya kadar gitme durumum sıfır o yüzden acaba siparişle getirirlermi o şubelerden yine ama kredi kartıyla almam lazım ona napabilirim
  • Alıcaksan asus z97 deluxe nfc modelini al da stoklara girmesini bekle ben de bekliyorum gelir 1 2 haftaya @aziz_peder_17
  • gigabyte z97x gaming 5 al gitsin .. pcı slotu da olur hem belli olmaz yarın öbür gün lazım olur
    lşahsen ben kullanıyorum çok memnun um güzel kart cidden yapmış giga stabil ve serin .
    asus kullanıyordum daha önce hiç memnun değildim stabilite problemi vardı iade oldu
    iş yerindeki sağlam asus kartıda elden çıkarttım asustan uzak dur ..
    msı iyidir ama benim tek sorun yaşamadığım marka anakartta gigabytedir
    bir kere hatta yaptım asus alarak birde asla ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.