Şimdi Ara

Z97 Beklenmeli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KediQ

Gelirse güzel olur güzel bi sli ve 144hz monitörü tadmadan uni hayatını bitirmek istemiyorum

Çok para çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: électronic

Kesinlikle beklenmeli. 14nm ve düşük güç tüketimi vs. Bunlar sizin için önemli değilse bile, yeni seri çıktığında bir önceki serinin fiyatlarda düşüş olacaktır, bu yüzden beklenmeli. Fiyatta önemli değilse beklemeye gerek yok

Kesinlikle.

İki türlü de karlı çıkılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwickau -- 6 Mayıs 2014; 5:59:05 >
  • Brodwell cikinca eski seri yerine haswell reflesh gelecek ve ayni fiyata satilacak.Brodwell ise haswell reflesh ile ayni anda satilacak ama fiyatlari daha pahali olacak.O yuzden beklemenin bir anlami yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 6 Mayıs 2014; 6:08:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Haswell refreshin içerisindeki macun değiştirilecek ve daha az ısınacak. Yine fayda var.
  • Haklisiniz ama normal bir kullanici icin bir sorun teskil etmiyorki etse intel islemcileri toplatirdi.

• Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Tabii ki normal kullanımda etki etmiyor ama OC kısmında bir fark yaratacağı aşikar.
  • Oc yapacak adam zaten bekleyip brodwell alir.

• iyi kötü bir pc si olan bence beklemeli olmayanada birşey diyemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Güzel bir tespit. Bunu forum ahalisine özümsetmek lazım ...
  • Çok pahalı olur beklemeyin derim

• bütçe sorun değilse 4770K ve z87 li bi sistem yapın.. beklentilerinize göre 3-4 seneyi götürür.. baktınız aklınız kaldı yeni çıktığında elinizdekini satar onu alırsınız.. önemli olan beklentileriniz sistemden..

onu bekle, bunu bekle nereye kadar? alın kullanın.. bi kaç kere yazdım bunu; amd p2 x4 955 kullanıyorum. ağustos ayında 5. seneyi devireceğiz.. bu kadar uzun zamana karşı bana yetiyor mu? yetiyor..
  • asrock z97 extreme4 ucuzlayinca almak lazim z77de z87de bir ara kampanya yapıp 300 liradan verdiler kartlari sira z97de :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada vatan stokları açmış

www.vatanbilgisayar.com/arama/msi/?tip=U&text=z97
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

bu arada vatan stokları açmış

www.vatanbilgisayar.com/arama/msi/?tip=U&text=z97

G45in dengi hangisi? Gaming 5 mi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 6 Mayıs 2014; 11:11:25 >
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    pek bilmiyorum yeni seri kodlamasini ama

gaming 3 g43
    gaming 5 g45
    gaming 7 g65 gibi duruyor

• Geldiyse vatana al islemcisi yok suan

• UP

• bütçen varsa al bitane İ5 4670k ile msı z87 gaming çak oc yi 4.2 ghz ye 2 tane ssd ile raid 0 yap makinen uçar onu bekleyim bu çıkacak şu çıkacak dersen bu işin sonu yok bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 7 Mayıs 2014; 23:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Cok merak ediyorum. 2600k ve 2700k nın bugun yetmedigi bir program,oyun yada kişisel bir uygulama varmı ?

kesinlikle öyle yahu çok abartıyorsunuz hemen üst seriiye değiştirmek çok gereksiz bencede.

ayrıca üstteki arkadaşların dediği gibi çıkınca fiyatı uçuk olacak ona uygun anakart uçuk olacak bekleyeceksin düşmesini o arada yeniler çıkacak felan bunun sonu yok kardeş al bence direk 4670k yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

not yazdiklarimin bir kismi hayal urunudur

Kurtlar vadisi bölüm Z97
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.