Bildirim
Z97 Beklenmeli mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben bekliyorum, FX 8350'yi Devil's Canyon ile değiştireceğim. Çok acil ihtiyaç yoksa beklenebilir bence, 1 ay kadar sonra Türkiye'de satışına başlanabilir. Aralarında Z87 ile aman aman bir fark olmayacak belki, ama yine de yeni iyidir bence -
Fiyatlar nasıl olacak bellimi acaba, çok bir fark yoksa beklenmeli diye düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
?quote:
Orijinalden alıntı: UltravioleTT
Fiyatlar nasıl olacak bellimi acaba, çok bir fark yoksa beklenmeli diye düşünüyorum. -
Z97 bir çipsettir, yenilenmiş Haswell ile 14nm. Broadwell leri destekleyecek.quote:
Orijinalden alıntı: Atesta
?
Alıntıları Göster
Z97 nin fiyatlarını soruyorsanız, Newegg'de birkaç model listelendi. Oradan bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.
@lunarstrain
Aralarındaki en büyük fark, 14nm. Broadwell işlemcilere destek vermesi zaten. Bir de Sata Express var tabi. -
Bilgisayari yenileyecektim bu haberi ogrenince beklemeye karar verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Z97 bir çipsettir, yenilenmiş Haswell ile 14nm. Broadwell leri destekleyecek.
Z97 nin fiyatlarını soruyorsanız, Newegg'de birkaç model listelendi. Oradan bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.
@lunarstrain
Aralarındaki en büyük fark, 14nm. Broadwell işlemcilere destek vermesi zaten. Bir de Sata Express var tabi.
Hocam şuan yeni sistem alacak biri Z97 anakartları ve yeni işlemcileri beklemeli mi onu soruyorum. Birde sanırım bu sene haswell refresh çıkacak. (yanlış yazmış olabilirim) değermi beklemeye yoksa al gitsin mi?
Teşekkürler. -
Beklemenin sonu yok, ihtiyacınız varsa alın derim. -
14 nmler ne zaman gelcek bilginiz var mı? -
14nm ile haswell oranla %35 guc tasarrufu var
anakart ile daha hizli haberlesiyor artik cpu
5ghz uzeri az isinma ile standart olabilir , x99 extreme serisi gibi z97 ileride ddr4 ram desteklerse oyunlar icin performans artisi olabilir , ozellikle nvidianin maxwell gpulu gtx 750ti den sonra gozum korktu elimizdekiler 1-2 seneye cop mu olacak diye , 60w ile ufacik pcb ufacik sogutucu ile kart ucuyorsa abileri ne olur ki , makyajlayip bize tekrar sattiklari gtx 7xx ve r9 2xx serisi buyuk birer kazik mi bizlere? amd ninde 20nm gpu hazirliklari varken , bilmeden salladim ben sahsen ama acelesi yoksa biraz beklenmeli , 2600k yi sattigim adam ne dua ediyordur bana bosa masrafa sokmadigim icin
not yazdiklarimin bir kismi hayal urunudur
sunuda eklemek isterim intel hic bir zaman su moboyu ve cpuyu alayim 3-5 sene rahat edeyim dedirtmez size , amd 20nm de ne cikarak bekleyip gorecegiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 4 Mayıs 2014; 0:40:30 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Beklemenin sonu yok, ihtiyacınız varsa alın derim.
Hocam oncelikle tesekkur ederim. Suan FX 6300 kullaniyorum. Satip i5 4670K ve Z87 Gryphon'a gececektim bu ay icerisinde. O yuzden sordum beklenmeli mi diye.
Tesekkurler.
Up
quote:
Evet arkadaşlar, bu sorunun çoğu kişinin aklına takıldığını tahmin ediyorum.
Şuan Z87 anakart ve işlemci almak ne kadar mantıklı? Z97 beklenmeli mi?
Çıktığında baya uçuk fiyatta olucaktır.Ben olsam beklemezdim al gitsin bekle bekle nereye kadar hergün bir iyisi çıkıyor. -
z97 çıktığında z bilmem kaçın haberi de çıkacaktır. Bu işlerin sonu yok. Zaten çok fark olacağını hiç sanmıyorum. Çıkmadan önce şöyle olacak böyle olacak denir ama %5 den öteye gitmez.quote:
Orijinalden alıntı: Sly_Owlquote:
Evet arkadaşlar, bu sorunun çoğu kişinin aklına takıldığını tahmin ediyorum.
Şuan Z87 anakart ve işlemci almak ne kadar mantıklı? Z97 beklenmeli mi?
Çıktığında baya uçuk fiyatta olucaktır.Ben olsam beklemezdim al gitsin bekle bekle nereye kadar hergün bir iyisi çıkıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
z97 çıktığında z bilmem kaçın haberi de çıkacaktır. Bu işlerin sonu yok. Zaten çok fark olacağını hiç sanmıyorum. Çıkmadan önce şöyle olacak böyle olacak denir ama %5 den öteye gitmez.
Zaten artık performans yerine yeni teknoloji ile yeni neslin tanıtımı yapılıyor. Her nesilde farklı teknolojik yenilikler geliyor. -
Kesinlikle beklenmeli. 14nm ve düşük güç tüketimi vs. Bunlar sizin için önemli değilse bile, yeni seri çıktığında bir önceki serinin fiyatlarda düşüş olacaktır, bu yüzden beklenmeli. Fiyatta önemli değilse beklemeye gerek yokquote:
Orijinalden alıntı: Barış26quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
z97 çıktığında z bilmem kaçın haberi de çıkacaktır. Bu işlerin sonu yok. Zaten çok fark olacağını hiç sanmıyorum. Çıkmadan önce şöyle olacak böyle olacak denir ama %5 den öteye gitmez.
Zaten artık performans yerine yeni teknoloji ile yeni neslin tanıtımı yapılıyor. Her nesilde farklı teknolojik yenilikler geliyor.
Alıntıları Göster
-
Cok merak ediyorum. 2600k ve 2700k nın bugun yetmedigi bir program,oyun yada kişisel bir uygulama varmı ?quote:
Orijinalden alıntı: Varminaard
Kesinlikle beklenmeli. 14nm ve düşük güç tüketimi vs. Bunlar sizin için önemli değilse bile, yeni seri çıktığında bir önceki serinin fiyatlarda düşüş olacaktır, bu yüzden beklenmeli. Fiyatta önemli değilse beklemeye gerek yok
Alıntıları Göster
-
ben sata 4 ü bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: xdeliruzgar
Cok merak ediyorum. 2600k ve 2700k nın bugun yetmedigi bir program,oyun yada kişisel bir uygulama varmı ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: KediQ
14 nmler ne zaman gelcek bilginiz var mı?
2014'ün son çeyreğinde. -
Gelirse güzel olur güzel bi sli ve 144hz monitörü tadmadan uni hayatını bitirmek istemiyorum
Benzer içerikler
- işlemci cache nedir
- vt-d nedir
- intel speed shift technology nedir
- işlemciyi anakart üzerine monte etmek
- laptop işlemci değişir mi
- mediatek helio g85
- intel ultra 9 285k
- m2 vs m3
- kirin 9010
- cpu sıcaklığı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X