bende meraktan anakartınızın resmi sitesine gidip bakayım olurmu böyle şey dedim ama oluyormuş..4 üde boşta duruyor ilginççç
umutfff
kullanıcısına yanıt
öğrenmek istediğim doğru olan bumu .
rodney29
kullanıcısına yanıt
evet doğru olanı bu ...zaten yanlışsa çalışmaz...tıpkı arabanın marş motoru gibidir.ilk ateşlemeyi yapmayacaktır :) sonuçları (deneyimlerinizi) paylaşırsanız sevineceğim.
NOT: dikkatli kullanıcılara saygı duyarım.helal
Dostum tekrar merhaba resmini çektiğin resim cmos jumperlarının olduğu jumperlar değil bios pilinin orda olması lazım şuan ekran kartımı söküp bakamadım yanınca zaten cmos yazıyor 3 pinli 1-2-3 jumper 1 ve 2 de takılı onu 2-3 e alacaksın sonrasında tekrar 1-2 ye değiştirceksin
@umutfff Teşekkür ederim dostum.. @firatakdag dostum ekran kartını çıkartıp baktım ve dediğin cmos jumpur bölümü orası değil orda yok kitapçıktada 4 pinli olarak gösteriyormuş incelediğimde benim emin olmam gereken şey senin cmos jumperlerin 3 tanemi benim 4 adet var göründüğü üzere senin anakartındada benim gösterdiğim yerde pinler mevcut mu .. ? Şimdiden teşekkürler. Biraz geç oldu yorumum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme