Şimdi Ara

Zabıta ve sokak satıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben öğrenciyim ve benim bileklik yapıp arkadaşlarıma hediye etme gibi bir hobim var. Bu yaz bu hobimi para kazanmak için kullanmak istiyorum hem para biriktirmiş olcam hemde yazın kamp için yolculuğa çıkarsam çadır kurduğum yazlık yerlerde de bileklik yapıp satmak istiyorum böylece seyahat param da çıkmış olur diye hayal ediyorum. Ancak caddelerde veya ne bilim Taksim, Caddebostan, Bakırköy gibi yerlerde ufak bir tezgah açarsam başıma neler gelir onu merak ediyorum. Zabıtayla ilgili ne sorunlar yaşarım bunun için ne yapmam gerekiyor sanırım saat 5den sonra zabıta olmadığı için satmak sıkıntı yaratmıyormuş ama bu işin yasal süreci nasıl olur onu da öğrenmek istiyorum öğrenci kartımı göstersem izin verirler mi?

• Karışmazlar uyarırlar sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de mesai bitiminden sonra Konak meydanını görmen gerekiyor. Şehrin kalbi denen yerde adım atacak yer bulamazsın. Her yer seyyar satıcı dolar. Bir kişi de çıkıp "sen ne yapıyorsun hemşehrim" demez.
  • Peki zabıta uyardığında hemen toplamak zorundayım dimi bir daha ki sefere ceza mı keserler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.