Şimdi Ara

Zac Smartcast kullanımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yanılmıyorsam Zac in bilmem ne sapan adlı skili basıldığı süre boyunca range ini arttırıyor ve sonunda maksimum range e ulaşıyor.

Sormak istediğim;
    Ben tüm skillerde smartccast kullanıyorum, acaba bu skili kullanırken range i gösteren grafik çıkacak mı yoksa hiç bişey görünmeden körlemesine mi kullanacağım?

Not: Çok kötü anlatmışım, umarım anlaşılabiliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Refusal -- 11 Ağustos 2013; 2:18:56 >

• zac in e skili için smartcast kullanmıyorum ben , normal daha sağlıklı oluyor benim düşüncem.
  • Çıkıyor dostum normalde e basıp mause sol click yapıyorduk smartcaste ise e'ye basılı tutuyoruz alanı seçiyoruz sonra eli e tuşundan çekince atlıyor umarım anlatabilmişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umay565

Çıkıyor dostum normalde e basıp mause sol click yapıyorduk smartcaste ise e'ye basılı tutuyoruz alanı seçiyoruz sonra eli e tuşundan çekince atlıyor umarım anlatabilmişimdir

Çok sağlıklı bi anlatım olmuş aradığım cevap buydu

Alayım o halde Zac i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

quote:

Orijinalden alıntı: umay565

Çıkıyor dostum normalde e basıp mause sol click yapıyorduk smartcaste ise e'ye basılı tutuyoruz alanı seçiyoruz sonra eli e tuşundan çekince atlıyor umarım anlatabilmişimdir

Çok sağlıklı bi anlatım olmuş aradığım cevap buydu

Alayım o halde Zac i

Hayırlı olsun dostum çok iyi bir jungler

• Varus q ile aynıdır.
  • e ye basılı tutuyosun
  • Smartcast kullanma bence.
  • smartcast her türlü kolaylık kazandırır
  • Smartta bitek rumble ın ultisini beceremiyorum

• Zac in e sinde smartcast de normalide ayni gosteriyo bi fark yok q yu smart cast yap zaman kazandirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 11 Ağustos 2013; 4:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Zac in e sinde smartcast de normalide ayni gosteriyo bi fark yok q yu smart cast yap zaman kazandirir

Sol tus yapmiyorsun ama. Zaman kazandiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tlhsbt

Varus q ile aynıdır.

+1

• şuana kadar oynadığım tüm şampiyonları smartcast ile oynadım hiç birinde de bu smartcastle olmuyor olayına kapılmadım, aksine smartcast olmadımı lag varmış gibi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkoc

şuana kadar oynadığım tüm şampiyonları smartcast ile oynadım hiç birinde de bu smartcastle olmuyor olayına kapılmadım, aksine smartcast olmadımı lag varmış gibi hissediyorum

+1. bence smartcast oyunun başından beri olmalı.yani ayarları reset yaptıgımızda skiller smartcast olmalı
  • Sc oynama bilader zac e varus q gibi skilleri normal kullanmak daha sağlıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Merhaba arkadaşlar

Yanılmıyorsam Zac in bilmem ne sapan adlı skili basıldığı süre boyunca range ini arttırıyor ve sonunda maksimum range e ulaşıyor.

Sormak istediğim;
    Ben tüm skillerde smartccast kullanıyorum, acaba bu skili kullanırken range i gösteren grafik çıkacak mı yoksa hiç bişey görünmeden körlemesine mi kullanacağım?

Not: Çok kötü anlatmışım, umarım anlaşılabiliyordur.

Her şampiyonda Smartcast kullanıyorum. Alışkanlık oldu. Zac'te E'sine basılı tuttuğunda atlayabileceği mesafeyi yine gösteriyor. Fareni koyduğun yere göre de yön alıyor. Eğer alıştıysan Smartcastten şaşma derim. Çok rahatlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

zac in e skili için smartcast kullanmıyorum ben , normal daha sağlıklı oluyor benim düşüncem.

+1,zor oluyor,e'yi smartcastten çıkar maç başı rahat edersin
  • e ye basılı tutucaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.