|
Zack Snyder daha fazla çizgi roman filmi yapmak istemediğini söyledi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yapamıyor ki zaten. Kendisini ne sanıyor bu? Çok iyi yönetmen olduğunu mu :)
-
Üzücü kendisinden İnjustice bekliyorduk fakat şimdiden yattı o iş galiba. Umarım yine de güzel bir devamı gelirde sadece marvella boğulmayız.
-
Çok doğru karar. Çektiği filmleri gördük yeterli
-
bu yönetmenin çektiği filmleri beğenmeyenler gitsin adamın yaptığı işi bir yapsınlarda bakalım sonuç ne oluyor birde o kötüleyenleri izleyelim! tamam görsel efekt çok fazla kullanılıyor son dönem filmlerde fakat bu adamın işini kötü yaptığı anlamaına gelmiyor
-
+
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lan şu Dc evrenini bir devam ettirin be.... altyapıyı sağlam tutarak
-
rezil bir yönetmen çizgi roman filmleri bunun rezilliğini biraz olsun gölgeliyordu demek ki daha net ortaya çıkacak.
-
isabet olmuş
-
bu konuda okudunuz galiba
-
bu adamın bu kadar sevmeyeni varsa, başarısını kıskanıyorlar demektir. daha önce hangi yönetmen için bu kadar destek gösterilmiş ? bu kadar destek gördüğü için hangi stüdyo kendi itibarını yere sererek tekrar filmin yayınlanmasına izin vermiş ? hollywood'da tarih yazıldı bu film ile, filmin direkt isminde de bu adamın ismi var
-
-
Marvel her film için farklı yönetmenle çalışıyor, bunlarda sanki piyasada yönetmen yokmuş gibi bu adamla çalışıyor. 4 saat film izledim lan dün ayıptır be...
-
doğru yoldasınız bunun gibi eğitici vidyoları izlemeye devam edin ama konumlamakla bitmiyor iş daha derin mağnaları olan şeyler var onlara geçin sonra
-
Senin gibilerden destek görüyor işte :d Rezalet bir yönetmen. Tüm filmlerini toplasan bi The Dark Knight etmez
-
yapsa ne olacak sinemaya düşmeden korsana düşüyor
-
Vala ne yalan soyleyim DC nin filmlerini izliyorum birde marvel in filmlerini , arada fersah fersah fark var ... Az once wonder woman 1984 izledim hayatimda bu kadar iyi oyuncunun oldugu bu kadar tirtt baska bi film daha gormedim , çin malı fantastik filmlere donmus iyice
-
quote:
Orijinalden alıntı: crazywinner3
Senin gibilerden destek görüyor işte :d Rezalet bir yönetmen. Tüm filmlerini toplasan bi The Dark Knight etmezHocam Nolan 3lemesi bence de en iyi süperkahraman filmleri, ama zaten bu 3leme sayesinde marvel filmleri ilham aldı, ardından dc geldi vs ama hiçbiri dk serilerinin yerini tutmadı nedense, bana hala çocuk filmi gibi geliyor son 10 senede çıkan filmler (zack snyder jl hariç). Keşke nolan çıkarıp masaya vursa, batmanı ve jl yi ben devralıyorum dese. Bu evrenin tekrar toparlanma şansı kalmadı.
-
Çok yüksek beklentilerle çektiği çizgiroman filmleri gişede 1 milyar doları geçemeyince başarısız sayıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
bu adamın bu kadar sevmeyeni varsa, başarısını kıskanıyorlar demektir. daha önce hangi yönetmen için bu kadar destek gösterilmiş ? bu kadar destek gördüğü için hangi stüdyo kendi itibarını yere sererek tekrar filmin yayınlanmasına izin vermiş ? hollywood'da tarih yazıldı bu film ile, filmin direkt isminde de bu adamın ismi var
|
Zack Snyder'ın en büyük başarısı görüntü yönetmenliğidir, renk tonu ve çekim tekniklerinde gayet başarılı fakat senaryo konusunda da bir o kadar vasat. Yanına sağlam bir yazar ekibi koysan belki güzel işler çıkar ortaya, ama bu haliyle sıfırdan iş yapmasın. Watchmen'in en büyük başarısı tamamen çizgiromanın aynısı olması. Son justice league filmi ise fanların isteği doğrultusunda değiştirilen bir filmdi, ilk halini zack tamamlamış olsa bile 4 saat yayınlanamayacağı için yine bölük pörçük bir film olacaktı. Kaldı ki zaten kusursuz bir yapım da değil son haliyle bile saçma sahneler mevcut filmde. O yüzden yönetmen değilde görüntü yönetmeni olsa daha sağlıklı herkes için. Ayrıca adamı beğenmeyen gitsin kendi yapsın diye bir argüman olamaz, bu mantıkla yapmadığımız hiç bir şeyi eleştirmemiz ot gibi yaşamamız gerekiyor? Onca sinema eleştirmeni falan boşa yapıyor o işi. Hatta ödüller boşa veriliyor, sadece filmler çekilsin ve eleştirmeden önümüze her sunulanı izleyip susalım. |
Vala ne yalan soyleyim DC nin filmlerini izliyorum birde marvel in filmlerini , arada fersah fersah fark var ... Az once wonder woman 1984 izledim hayatimda bu kadar iyi oyuncunun oldugu bu kadar tirtt baska bi film daha gormedim , çin malı fantastik filmlere donmus iyice
|
Benzer içerikler
- x beğenileri gizleme
- gizli hikaye bakma
- reddit video indir
- spotify link kısaltma
- iphone film izleme programı ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X