Şimdi Ara

Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.483
Cevap
13
Favori
58.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

16.9 format çıksa ya full ekran

• Filmin müzikleri kötü ama bunu çok sevdim ben.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Hocam Zeus orada yaralıyor Ares baltayı indiriyor fakat su var Dc Cr evreninde Zeus Ares gibi eski tanrilar Evrensel güçte geçiyor Darkseid normal gücünde evrensel birisi değil diğer formlarında güçlü. Zeus tek basına bu darkseidi yenebilecek güce sahip biraz tutarsızlık olmuş orada. Onun dışında film ilk filme göre çok farklı wb ve Joss filmin içine etmiş resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa Batman ile Joker arasında diyalog görmek çok hoşuma gitti ve bu diyalog öyle basit de değildi gerginlik baya üst seviyedeydi. Keşke devamı gelse de şu ikiliyi tekrar bir arada görebilsek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me

Bir şey sorabilir miyim? Bu filmin CGI'ı neden 2007'de çıkmış Transformers'tan kötü? Yoksa sevdim filmi. Ama nasıl desem? Sahteliğini belli ediyor gibi

Ona bakarsan LOTR efektleri Hobbit efektlerinden daha gerçekçi duruyor Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa Teknoloji ilerledikçe eklenilen efekt ve detay artıyor bu da gerçek mekanları, gerçek kostümleri hatta gerçek yüz ve vücut animasyonlarını saf dışı bırakıyor. Haliyle filmler bir yerden sonra çok sanal durmaya, sırıtmaya başlıyor.

• iamburak kullanıcısına yanıt

Görsel efekt konusunda arkadaş haklı. Böyle filmlerde bu tarz efekt kalitesi sırıtıyor. LOTR ve Hobbit efektlerine gelince LOTR'de maket tarzı materyaller kullanılmış. Yani öyle saf CGI değil. Bu yüzden daha gerçekçi görünmüş olabilir. Hobbit'i izlemedim bu arada.

6.08'den itibaren değinmiş. Oradan bakabilirsin.

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Buradaki sıkıntı bence JW değil firma.WB doğrudan müdahale ederek doğramış filmi.

Büyük ihtimal ile kardeş buralarda Darkseid var ama biz bunu kullanmayacağız sonraki filmlerde,bu yüzden sen bir değiştiriver demişler.Diğer sıkıntısı ise süresi.Daha doğrusu bu versiyon sinemada olsa part 1-2 halinde olmadığı sürece yine kesik kesik olacaktı.Biz yine olmamış falan diyecektik.Ama tabi JW yönetiminde sıkıntıların olduğu gerçek.Henry Cavill geri çağrıldığı sahneler mesela gereksiz imiş.Olmasaymış hiç değilse o komik surat ifadesi olmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam. @Bucephalas @iamburak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 27 Mart 2021; 21:39:19 >
  • Spoiler

Arkadaşlar son sahneleri açıklayacak olan bir arkadaşımız var mı? Maalesef Marvel evrenindeki gibi filmler düzgün bir sıralamayla ve birbiriyle bağlantılı yapılmadı. O yüzden uzak kaldım açıkçası. Lex Luthor sahnesi ve gemide onunla birlikte olan adam, Marslı İnsan Avcısı, yıkılmış bir dünyada geçen Batman, Joker, sanırım bir önceki gemili sahnede Lex Luthor ile birlikte olan silahlı adam, Flash ve Atlantislilerin kadın komutanı Superman'e karşıydı ve Darkseid'in süvarilerini takip ediyorlardı. Sanırım Batman Superman'in sevgilisine bir şeyler yapmış. Bu sahneler hakkında bir bilgim yok anlamadım pek. Bu arada Wonder Woman 1984, Aquaman filmlerini izlemedim. Diğer filmleri izledim ama çoğunluğu çok kötüydü. Teşekkür ederim şimdiden zaman ayıracak arkadaşa.

Spoiler

• Evet en çok ilginizi çeken hangi detaylar, Güzel bir video yapılmış.

• healthypatient H kullanıcısına yanıt

Spoiler....

Gemideki adam Deathstroke anti-hero kendisi bazen iyilerin yanında bazen kötülerin yanında yer alıyor. Geleceği gördüğü rüyasında büyük ihtimal Batman Lois Lane kurtaramıyor ve Darkseid Anti-Life Equation ile Superman'i kendi tarafına çekiyor.

• Joker salmis kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Filmin müzikleri kötü ama bunu çok sevdim ben.

Aynı şekilde ben de sizin attığınızı bir de bu ikisini.

• aşağıdaki de yeni versiyon :)

• Arkadaşlar filmin kaliteli versiyonuna nereden ulaşabilirim ? almak istedim ama 24 euro çok yüksek bir miktar şimdilik malum yollardan izleyip google filmlerden falan satın almak istiyorum, veya destek çıkabileceğimiz bir yol var mı

• Bu arada finale tekrar bakarken farkettim ki rüya sahnesindeki Flash sakallı ve biraz daha zaman geçmiş halinde doğal olarak . Önceden Bruce Wayne’ı uyaran dönemdeki görüntüsündeydi yani. Orada dikkat edin hafif sakallı hali vardı

valla mutlaka izlememiz lazım bizim bunların öncesini sonrasını.

WB adam olsun işine baksın

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Bu arada finale tekrar bakarken farkettim ki rüya sahnesindeki Flash sakallı ve biraz daha zaman geçmiş halinde doğal olarak . Önceden Bruce Wayne’ı uyaran dönemdeki görüntüsündeydi yani. Orada dikkat edin hafif sakallı hali vardı

valla mutlaka izlememiz lazım bizim bunların öncesini sonrasını.

WB adam olsun işine baksın

4 Nisan'da yapılacak #RestoreTheSnyderVerse etkinliğine destek vermeyi unutmayın daha fazlasının gelmesini istiyorsanızZack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa 

Deathstroke bile katıldı..

• Hadi bu filmin çıkması zar zor oldu ama bu sefer sırf birileri istedi diye film değil filmler çıkarmazlar hani . Pek sanmıyorum etkili olacağını.

Adamlar Batman’ı yeniden cekiyorlar, kafada bitirmişler çoktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.