Zaga ya ne oldugu hakkinda bir bilgisi olan var mi¿¿¿
en son gorduğuımde beyaz showla bırlıkte bısıler ypmaya calısıyordu ama ne oldu bılmıyorum... halada devam edıyor olabılır ama olmayada bılır..
ne olmuş ben izliyorum her hafta ??? ¿¿¿
geçen hafta ne beyaz show wardı ne de zaga ... 1 haftalık izine mi çıktılar ne ???? normalde bu hafta olması lasım.
Tatil nedeniyle yoktu ikiside Bu hafata olması gerek
ahhh ahhh nerde o eski ZAGA lar
eski zagalar deellde televizyon çocunu çok özlüom ben janset falan wardı okan çok süpper performans gösteriodu ee tabe zamanla o hırs kayboldu.Şimdi pek izlemiom falla
evet televizyon çocuğu manyak tı Ayça nın o zaman saçlar siyahtı dimi
ne beyaz ne de zaga bu haftada yokkkkk
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan
eski zagalar deellde televizyon çocunu çok özlüom ben janset falan wardı okan çok süpper performans gösteriodu ee tabe zamanla o hırs kayboldu.Şimdi pek izlemiom falla
şimdi eski tadı yok...
okan yaşlandı da ondan tam performansı yok artık.
Okan Bayülgenin zagasından çok ntv de yaptığı söyleşi programı var adını unuttum yanılmıyorsam "herkes bunu konuşuyor" olabilir çok daha güzel buluyorum dediğiniz gibi Okan Bayülgen'in mizah konusunda eski performansından eser yok.
valla ne yalan söylim yok olsada umrumda değil çok bayağı bir proğ.yapıyo ya ama ntv deki proğ.eh fena değil
ntv dekı programı ne zamndı ya saat 8.30 daydıda hangi gundu unuttum
persembe günü sanirim
Hala güzel bence eskisinden daha iyi ama son programı izleyemedim çok mu geç başladı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme