Şimdi Ara

zagg invisible shield yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben zagg invisible shield almak istiorum fakat suan kredi kartim yok gittigidiyorda bi kac saticiyia msj attim fakat sacma sapan cvplar yazdilar acaba sizin bildiginiz guvenilir havale yoluyla bu shieldi satan magaza falan varmi cok acil ihityac var arkasi falan cizilecek die cok moralim bozuluyor yardimci olursaniz cok sevinirim

• Banka hesabın varsa sanal kart çıkartabilirsinn. Havale ile de bazı sitelerde alabilirsin
  • nerde oturuyorsunuz?il neresi
  • TR Distiribitorunden alabilirsin.

http://www.shield.com.tr/
  • Oha be kardeşim 60 lira+kdv'ye ekran koruyucu filmi olur yahu. Karıda veriyorlar mı yanında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Oha be kardeşim 60 lira+kdv'ye ekran koruyucu filmi olur yahu. Karıda veriyorlar mı yanında ?

gitti gidiyorda uygun fiyata alabilirsiniz ben bugün aldım orjinal ersilkilbeyden
  • Vallahi helal olsun satanlara, 10 dolarlık malı 35 liraya çakıyorlar millete
    Kolay mı bavula koy getir filan bunlar çok külfetli işler.

http://www.amazon.com/ZAGG-invisibleSHIELD-iPod-touch-Full/dp/B001FVMQEQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1267011954&sr=8-1

Tabi şimdi anlatanlar olur, yok efendim amazon Türkiye'ye ürün göndermiyor filan diye, anlatın anlatın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

quote:

Oha be kardeşim 60 lira+kdv'ye ekran koruyucu filmi olur yahu. Karıda veriyorlar mı yanında ?

gitti gidiyorda uygun fiyata alabilirsiniz ben bugün aldım orjinal ersilkilbeyden

evet gitti gidiyorda var dogru söylüyorsun fakat hangisine güveneceğimizi bilemiyoruz? aldım iphoneyi kullanamıyorum cizilecek diye

• quote:

Orijinalden alıntı: t_maister

quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

quote:

evet gitti gidiyorda var dogru söylüyorsun fakat hangisine güveneceğimizi bilemiyoruz? aldım iphoneyi kullanamıyorum cizilecek diye

ersilkilbey dedim ya;) ben şimdi taktım zagg ı

• distirubutoru pahalıya satio kdr senin aldigin kisi havale yontemiyle gonderiomu ve ne kadara satio bilgilendirirsen cok sevinirim kredi kartim yok bu arkadaslar onuda goz onune alırsaniz con sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyMasteR

distirubutoru pahalıya satio kdr senin aldigin kisi havale yontemiyle gonderiomu ve ne kadara satio bilgilendirirsen cok sevinirim kredi kartim yok bu arkadaslar onuda goz onune alırsaniz con sevinirim

arkadaşım 35 liraya satıyor havale yok sen istersen benimli irtibata geç ben senin adına kredi kartımdan geçireyim senin adresini vereyim sende benim hesaba havale et;)Nerde oturduğunu ist maltepe yakınındaysan gelip benden alırsın diye yada adamın sana dur tel numarasını vereyim 05326979086 mesai saatleri içerisinde direk ulaşabilirsin diyor

Adamı tanımam reklamını yapmam gönderdiği kullanma klavuzunun altında yazıyordu teli ondan işine yarar;)

Son olarak ürünü aldım aleminyum folyo ile sardım sakın streçle sarma!!! yapışıyor kalkmıyor benim bir tane boşuna gitti öyle aleminyum folyo harika dün sardım bugün şimdi çıkardım harika yapışmış tüm kenarları harikaa

aldığım kişi sitede de mevcut istersen bir pm at;)http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=11963

hatta sitede reklamı var buyur>>>http://forum.donanimhaber.com/m_38005082/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38005082

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr07 -- 25 Şubat 2010; 18:57:25 >

• cok saol kardes cok yardimci oldun:) onerinde kesinlikle dikkat etcem cok saol yeniden
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyMasteR

cok saol kardes cok yardimci oldun:) onerinde kesinlikle dikkat etcem cok saol yeniden

önemli değil kardeşim yeterki mağdur olma;)şimdiden hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr07 -- 26 Şubat 2010; 1:55:40 >
  • saol:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.