Şimdi Ara

Buff ekran koruyucu hava kabarcığı yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar iki hafta önce 5s aldım aldığım yerdende buff ekran koruyucu kaplattım fakat home tuşunun sağ alt köşesinde çok çok küçük hava kabarcığı kaldı kaplayan adam 1 hafta içinde geçer dedi fakat 2 hafta olmasına rağmen geçmedi bunu bantları kaldırıp silip tekrar yapıştırabilirmiyim veya başka bir önerisi olan varmı ?

O kadar küçük hava kabarcığından birşey olmaz diyebilirsiniz haklısınız ama sinek küçüktür fakat mide bulandırır.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekran Koruyucu Hava Kabarcıklarıyla Baş Etme

Ekran koruyucular, cihazlarını çiziklerden ve darbelerden korumak için vazgeçilmez aksesuarlardır. Ancak bazen, uygulama sırasında veya sonrasında ekran koruyucu altında hava kabarcıkları oluşabilir. Bu kabarcıklar sadece estetik açıdan rahatsız edici değil, aynı zamanda dokunmatik ekranların hassasiyetini de düşürebilir.

Ekran Koruyucu Hava Kabarcığı Nasıl Giderilir?

1. Yumuşak Bir Bez Kullanma: Hava kabarcığına hafifçe bastırmak için yumuşak, tüy bırakmayan bir bez kullan. Bu yöntem, küçük kabarcıklar için genellikle yeterlidir.

2. Havayı Kenarlara Doğru İtme: Kabarcığın bir kenarını bir kredi kartı veya plastik kart gibi düz bir nesneyle nazikçe kaldır. Hava kabarcığını yavaşça ekran koruyucunun kenarına doğru it.

3. Isı Uygulaması: Bir saç kurutma makinesi kullanarak ekran koruyucuya hafifçe ısı uygula. Isı, yapıştırıcının gevşemesine ve hava kabarcıklarının dışarı çıkmasına yardımcı olabilir. Ancak ekran koruyucuyu aşırı ısıtmamaya dikkat et.

Ekran Koruyucu Hava Aldıysa Ne Olur?

Hava kabarcıkları zamanla ekran koruyucunun yapışkanlığına zarar verebilir, bu da koruyucu camın cihazın ekranından ayrılmasına neden olabilir. Bu nedenle, hava kabarcıklarını mümkün olan en kısa sürede gidermek önemlidir.

Telefon Ekran Koruyucu Hava Kabarcığı Nasıl Giderilir?

Telefon ekran koruyucularındaki hava kabarcıklarını gidermek için yukarıda açıklanan yöntemleri kullanabilirsin. Ancak, telefon ekranının hassas doğasına dikkat et ve aşırı güç uygulamaktan kaçın.

Önemli Notlar:

• Kabarcıklar büyükse veya giderilemiyorsa, ekran koruyucunun değiştirilmesi gerekebilir.
    • Ekran koruyucunu uygularken, temiz bir ortamda çalış ve cihazın ekranının temiz ve tozsuz olduğundan emin ol.
    • Ekran koruyucunu uyguladıktan sonra, kabarcıkları gidermek için bolca zaman ayır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arasında toz varsa bir selebantla çekmeyi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayKiraz

Herkese hayırlı akşamlar iki hafta önce 5s aldım aldığım yerdende buff ekran koruyucu kaplattım fakat home tuşunun sağ alt köşesinde çok çok küçük hava kabarcığı kaldı kaplayan adam 1 hafta içinde geçer dedi fakat 2 hafta olmasına rağmen geçmedi bunu bantları kaldırıp silip tekrar yapıştırabilirmiyim veya başka bir önerisi olan varmı ?

O kadar küçük hava kabarcığından birşey olmaz diyebilirsiniz haklısınız ama sinek küçüktür fakat mide bulandırır.

Hacı aynen şöyle yapıyorsun..

Ekran koruyucuyu bant yardımıyla tamamen kaldırıyorsun.Ekran koruyucunun yapışkan tarafına cam sil sıkıyorsun ve kredi kartı gibi birşeyle çok bastırmadan oradaki tozları dışarı atıyorsun.Daha sonra cihaza çok az cam sil sıkıyorsun.Cam sili cihazın ana ekranına yayıyorsun ve daha sonra temizlediğin ekran koruyucuyu yapıştırıyorsun.Köşelerden falan tam oturdumu bırak

Daha sonra sert bir yerin üstüne bir bez seriyorsun (mümkünse mikrofiber olmalı çünki diğerleri yapışıyor) ve cihazın yapıştırdığın tarafını oraya doğru yavaşça bastırıyorsun.Bi süre sonra cam sil aradan akmaya başlayacak.Biraz olsun aktıktan sonra kredi kartı gibi birşeyle ekran koruyucuyu yavaşça çekiyorsun.Yavaş olman lazım çünki kayar..Daha sonra yine mikrofiber beze yatır 15-20 dk beklet

Şahsen yaptım ve çok zordu ama ancak böyle giderebildim.O 2 haftaya geçer yalanını bende söylüyordum..

• quote:

Herkese hayırlı akşamlar iki hafta önce 5s aldım aldığım yerdende buff ekran koruyucu kaplattım fakat home tuşunun sağ alt köşesinde çok çok küçük hava kabarcığı kaldı kaplayan adam 1 hafta içinde geçer dedi fakat 2 hafta olmasına rağmen geçmedi bunu bantları kaldırıp silip tekrar yapıştırabilirmiyim veya başka bir önerisi olan varmı ?

elinle altı kaldır alttan yani çünkü oraya daha yakın enyakın köşeeye doğru it toz var eğer yoksa bidaha yapıştır yapışır olmadı oraya biraz tükürük sür illa yapışır

• mundar etmeden aldığın yere götür böle böle de
  • Yorumlarınız için teşekkürler deniyorum sonuçtan haberdar edeceğim

• quote:

Yorumlarınız için teşekkürler deniyorum sonuçtan haberdar edeceğim

Sonuç ?
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Bant yardımıyla kaldırıp altını tamamen temizledim sonuç mükemmele yakın oldu teşekkürler ilgi alakanız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.