Şimdi Ara

Fan Boyama(Çatlama) Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: System Lord Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi hevesle başladığım modda en başta durmak zorunda kaldım resimde görüldüğü gibi boya çatlama yapıyor. Bi kat beyaz astar daha sonra tozlama şeklinde bi kat florasan sarı atıyorum buraya kadar sorun yok ama en son katı attıktan sonra kendi kendine hemen açılıyo bi türlü anlamadım nerde yanlış yapıyorum ? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost123q -- 6 Haziran 2012; 13:04:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost123q

Bi hevesle başladığım modda en başta durmak zorunda kaldım resimde görüldüğü gibi boya çatlama yapıyor. Bi kat beyaz astar daha sonra tozlama şeklinde bi kat florasan sarı atıyorum buraya kadar sorun yok ama en son katı attıktan sonra kendi kendine hemen açılıyo bi türlü anlamadım nerde yanlış yapıyorum ? :(

kardeşim merhaba boyama yaparken çok yakından tutmuşsun :S

• evt arkadaşa katılıyorum uzaktan ve elin bilek durmadan hareket edecek Karate Kit gibi...
    uzaktan yavaş yavaş kaplamasını bekle boyanın yüzeyi fakat bir hata da şu söyleyim başıma geldi kasa mod yaparken plastik zeminlere önce hafif zımpara çek gerçi bende fan boyadım sorun olmadı benimki de siyah plastik fanlardı. resimde ekleyim istersen.

• Birde boyarken fanların pervane(kanat ) kısmını sökerek boya.
  • Çok teşekkürler yardım için Şimdi bagladım fanı bu deneme içindi zaten , iyi bari dönerken belli olmuyo çizikler. Söylediklerini yaparak tekrar denicem bakalım inş olur heran mesaj kutunu aşındırabilirim
  • çok hoş bir görüntü gerçekten
  • Arkadaşlar pervaneyi nasıl sökebilirim acaba? Bir de sprey boya mı kullanıyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalsu

Arkadaşlar pervaneyi nasıl sökebilirim acaba? Bir de sprey boya mı kullanıyoruz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_21312385/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

evt arkadaşa katılıyorum uzaktan ve elin bilek durmadan hareket edecek Karate Kit gibi...
    uzaktan yavaş yavaş kaplamasını bekle boyanın yüzeyi fakat bir hata da şu söyleyim başıma geldi kasa mod yaparken plastik zeminlere önce hafif zımpara çek gerçi bende fan boyadım sorun olmadı benimki de siyah plastik fanlardı. resimde ekleyim istersen.

Hocam bu fanların markası ne?

• Mrka yok kardeşim İzmirde Çankayadan Elektronikçilerden 2,5 TL ye bulabileceğin Siyah fanlar kendileri fakat ben göbekten ayırıp ben boyadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

Mrka yok kardeşim İzmirde Çankayadan Elektronikçilerden 2,5 TL ye bulabileceğin Siyah fanlar kendileri fakat ben göbekten ayırıp ben boyadım.

Bede beyaz ledsiz boyamaya hazır fan sanmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.