Bildirim
Ekran koruyucu kabarciklari?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıvı kullanmadan mı yapıştırdın ?öyleyse çıkar camsil sık filmin üzerine öyle yapıştır daha sonra kredi kartı ile üzerinden geç ama dikkat et ekranın içine kaçmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 29 Ocak 2010; 22:30:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih_h
sıvı kullanmadan mı yapıştırdın ?öyleyse çıkar camsil sık filmin üzerine öyle yapıştır daha sonra kredi kartı ile üzerinden geç ama dikkat et ekranın içine kaçmasın
evet sıvı kullanmadim hocam camsil sakat olmasin bozmuyalim cihazi :/ -
Sakın ha
camsilden uzak durun
Satılan tüm screen shield ler kendinden yapışkanlıdır. (Invisible shield ve bodyguardz hariç onların sıvısıda yanındadır)
Shieldleri ilk yapıştırmada problem yaşayabilirsiniz. Tekrar deneyin(başka bir screen shieldle tabii) iyi sonuç istiyorsanız telefonu çok iyi silin ve banyo benzeri tozsuz bir ortamda yapın uygulamayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 29 Ocak 2010; 23:04:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bedlam
Sakın ha
camsilden uzak durun
Satılan tüm screen shield ler kendinden yapışkanlıdır. (Invisible shield ve bodyguardz hariç onların sıvısıda yanındadır)
Shieldleri ilk yapıştırmada problem yaşayabilirsiniz. Tekrar deneyin(başka bir screen shieldle tabii) iyi sonuç istiyorsanız telefonu çok iyi silin ve banyo benzeri tozsuz bir ortamda yapın uygulamayı.
Hocam bende iyice sildim fiber bez mi ney cıktı aldıgımda onunla sildim cam gibi oldu tertemiz ama yapistidigimizda kucuk kabarcıklar olustu ve gitmiyor sabahtan beri :/ -
Yine aynı şeyi söyleycem tek seferde mükemmel sonuç bekleme ve değişkenlere dikkat et. Örnek uygulanan odada sigara içiliyormu,etrafta ayakta dolaşan kişiler varmı.. shieldin kalitesi vs..
Ayrıntılı bilgi almak istersen pm at. -
quote:
Yine aynı şeyi söyleycem tek seferde mükemmel sonuç bekleme ve değişkenlere dikkat et. Örnek uygulanan odada sigara içiliyormu,etrafta ayakta dolaşan kişiler varmı.. shieldin kalitesi vs..
Ayrıntılı bilgi almak istersen pm at.
bence shieldin kalitesinden dolayi oluyor hocam.
yoksa odada hiç kimse hiç birsey yapmıyordu -
Baak şimdi eğer kalanlar sadece hava ise. Tırnağınla veya bir kartla iteleyince geçer. Ama toz ise çözümü yok. Yeni screen shield kullanman gerekecek. -
Kredi kartı ile havasını ala ala yaparsan kabarcık yapmadan yapışır. -
quote:
Ayrıntılı bilgi almak istersen pm at.
Kredi kartiyla bazilari gitti bazilari duruyor ama beni uyuz eden hep koselerdekiler onlar yapismiyor nedense hic :/ -
Bu arada yanlis alinti yapmisim kusra bakmayin :) -
onlar hava kabarcığı değil minicik tozlardır gibi geliyor bana iyice bak kabarcığa tam ortasında toz gibi birşey var mı ha bu arada ben de 3 tane koruyucu harcadm yapabilmek için 3lü paket gelmişti allahtan bir tane kabarcık kaldı tozdu hem de o kadar dikkat etmeme rağmen baktım o da gitmiş 2 gün önce,nasıl gittiğini de çözemedim orası ayrı -
Parlak olanları uygulamak kolay gene asıl sorun antiglare olanlar of of aynı gün 5 tanesini attığım oldu -
quote:
Parlak olanları uygulamak kolay gene asıl sorun antiglare olanlar of of aynı gün 5 tanesini attığım oldu
evet bende ki de antiglare parmak izi gerçekten kötü duruyordu şimdi pantolona bi sürtüyorum aleti cam gibi -
Parlak olanlardan en az 4 kere değiştirdim deneye deneye en güzel satıcıyı buldum gittigidiyordan.
Sonra antiglare olanları farkettim. Tamamen değişti dünyam. 4 aydır 1 tane çok iyi antiglare kullanıyorum süper. Hiç parmak izi yok ve değiştirme düşünmüyorum. Günde 1 kere silmek yeterli. Eskiden yanımda microfiber taşıodum parlak olanlar takılıyken. Ve ekranı görmekte zorlanmıyorum artık.
Antiglare dada en iyi satıcıyı deneye deneye buldum bırakmıyorum gene gittigidiyordan. Yoksa sgp 2 tanesini 25 tl ya satıyor. Ben 4 tanesini 12 tl dan alıyorum. -
quote:
Parlak olanlardan en az 4 kere değiştirdim deneye deneye en güzel satıcıyı buldum gittigidiyordan.
Sonra antiglare olanları farkettim. Tamamen değişti dünyam. 4 aydır 1 tane çok iyi antiglare kullanıyorum süper. Hiç parmak izi yok ve değiştirme düşünmüyorum. Günde 1 kere silmek yeterli. Eskiden yanımda microfiber taşıodum parlak olanlar takılıyken. Ve ekranı görmekte zorlanmıyorum artık.
Antiglare dada en iyi satıcıyı deneye deneye buldum bırakmıyorum gene gittigidiyordan. Yoksa sgp 2 tanesini 25 tl ya satıyor. Ben 4 tanesini 12 tl dan alıyorum.
Hocam o saticida 2G var mi acaba ? -
Gercekten hava kabarcığı ise 1 2 güne düzelir kendiliğinden. Ama genelde toz kacinca oluyor o problem. Oyleyse çıkarıp yeni bir tane yapmak gerekiyor. Bu sekilde cok ekran koruyucu heba ettim de. :)
Bu arada bende anti glare tavsiye ederim uygulaması daha zor ama çok kullanışlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 30 Ocak 2010; 14:04:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Urthas
Gercekten hava kabarcığı ise 1 2 güne düzelir kendiliğinden. Ama genelde toz kacinca oluyor o problem. Oyleyse çıkarıp yeni bir tane yapmak gerekiyor. Bu sekilde cok ekran koruyucu heba ettim de. :)
Bu arada bende anti glare tavsiye ederim uygulaması daha zor ama çok kullanışlı.
offffffff el becerımde kotu ne bıcım iştir ya :/ -
http://urun.gittigidiyor.com/iphone-2G-YENI-Gercek-ANTI-GLARE-Ekran-Koruyucu-ti219_W0QQidZZ22870497
quote:
Hocam o saticida 2G var mi acaba ?
Satıcı güvenilir ve ilgili biridir tecrübeyle sabit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 30 Ocak 2010; 17:52:56 > -
quote:
http://urun.gittigidiyor.com/iphone-2G-YENI-Gercek-ANTI-GLARE-Ekran-Koruyucu-ti219_W0QQidZZ22870497
quote:
Hocam o saticida 2G var mi acaba ?
Satıcı güvenilir ve ilgili biridir tecrübeyle sabit.
Sahibinden.com'da uyeligi varmidir hocam orda kredi karti gerekli malesef bende banka karti var sadece
Benzer içerikler
- icloud mail şifremi unuttum
- iphone 11 çift sim mi
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- ios"a taşı kalan süre 1 dakika
- telefonu kılıfsız kullanmak
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- ios 18 emojileri
- iphone sürekli açık ekran
- iphone 15 fiyat
- iphone 16 pil kaç mah
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X