Şimdi Ara

Telefonunuza ekran koruyucu takiyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sahsen dokunma hissini bozduklari icin ekran koruyucularini hic sevmem ama 1 haftalik 5c nin ekraninda ekran acikken bile belli olan bi cizik meydana geldi. Ertesi gun mecburiyetten ekran koruyucu taktim.

Sizde durumlar nasil?

Edit: Koruyucuyu cikardim rahatladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 21 Şubat 2014; 2:53:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 paralık telefona da ekran koruyucu alacaksam oo işim var..
    Düzeltme: 2 paralık derken 2000tl değil gerçek 20 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 21 Şubat 2014; 2:17:29 >
  • Önceki telefonumu yaklaşık 6 ay koruyuculu, bir yıl ise koruyucusuz kullandım. Şimdi ki telefonunu ise koruyuculu kullanıyorum ama kutusundan çıkan koruyucu olduğu için, yoksa koruyucu almam. Ufak bir çizik olacak tehlikesiyle ekranı tam olarak verimli kullanamamak mantıksız geliyor bana. Aynı şey kılıf için de geçerli.

• Aldığımdan beri 10 liralık jelatinle kullanıyorum ki ne bir baloncuk ne bir çizik jelatinde iyi çıktı şansıma
  • ben kullanmıyorum sevmiyorum zaten kolay kolay çizilmiyor uzun zamandır kullanıyorum hiç çizik yok şuanlık
  • şu mat koruyucular güzel oluyor. bazen parmaklarım nemli olunca kaydıramıyorum, sanki parmağım yapışıyor gibi oluyor.
  • g2'yi aldığımdan beri jelatinsiz kullanıyorum ekran gorilla glass 3 olduğu için çizilmiyor zaten hiç birşey olmadı şuana kadar tabii fazla takıntılık yapıp sakınırsan çöp batar kesin bir zarar geliyor tele :D eski telefon wave II yi aman üstüne birşey dökülecek aman başkasına vermiyim düşürür derken olmadık anda üstüne çay döküldü kavede en ufak bir hatayla şimdi g2'yi paldır küldür kullanıyorum yani jelatinsiz arkada kılıf var hayret hiçbirşey olmadı telefonun başına bozuk paraları ayrı cebe koyuyorum tabii telefon için öteki cebi boşaltıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jelatin var fakat kılıf kullanmıyorum jelatinin üstünde çizikler oluşmaya başladı değiştirecegim. Ama ipad 4 te jelatin kullanmıyorum

Edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 21 Şubat 2014; 2:43:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ionun üzerinde kendiliğinden var, çok dikkatli incelemediğin sürece ekranda film olduğunu farketmiyorsun dokunmatiğe de olumsuz etkisi yok. Nasıl yapıştırmışlarsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 21 Şubat 2014; 2:43:40 >
  • xperi tipo aldığımda 2 ay civarı jelatinli kullandım sonra söktüm 10 ay civarı böyle 3 yerinde çizik var cebimde para kalem taşınmaktan çiziliyor
  • 5s ten önceki hiçbir telefonumda yoktu ama buna taktırdım kıymetli zamanları şimdi yaza söker atarım.
  • Telefonu dikkatli kullanmadigim için kilif ve jelatin şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanién

Aldığımdan beri 10 liralık jelatinle kullanıyorum ki ne bir baloncuk ne bir çizik jelatinde iyi çıktı şansıma

Aynen , bende 10tl ye taktirmistim iyi , dokunmatiktede bir sorun yok

• Simdi farkettim de sag bas parmagimin alti 3 gun jelatinle kullanmama ragmen sol bas parmagimin altina gore kayganligini yitirmis. Koruyucuyla kullanirken farkedilmiyo ama cikardiktan sonra bi sol parmagimla bi de sag parmagimla kaydiriyim dedim. Fark bariz bi sekilde ortada. Sirf bu yuzden jelatini komple cikardim

• mat ekran koruyucu çok hoş oluyor insanın dokundukça dokunası geliyor
  • Gorilla Glass cama ekran koruyucu mu takılır, bence takılmaz. He kap kullan düşerse darbe azalsın diye ama ekran koruyucu saçma geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frozen Grenadier kullanıcısına yanıt
    Mat ekran koyucusuna nedense dokunamıyorum hocam bir tuhaf his oluyor ayrıca elim ıslakken kağıtta tutamam onun için benim teli şeffaf yaptırdım mecbur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.