Şimdi Ara

Ekran koruyucu film nasıl cıkarılır telefondan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
50.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun ekran koruyucu film uyguladım ancak ters yapıstırdım en once sonra diger tarafını dondurdum ne yazıkki baloncuk yaptı ve kurtulmam mumkun olmadı.Ancak fena yapıstı nasıl cıkarmalıyım ekrana zarar vermeden.
    Pda koruyucu filmi sony p990i telefona uyguladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Solo__TuRk_-

Ekran koruyucunun üst yada alt kşesine koli bantı yada daha yapışyan bir şey yapıştır ye kaldırmaya yönelik hereket yapıp cek berberinde gelecektir

Alıntıları Göster
    Arkadaş jelatin çıkarmak bu kadarmı zor herhangi bir plastik parça ile kenardan kaktır çıkart,jiletten bahsedenmi dersin tiner dök diyenmi yada fön makinesi.Dediğim gibi yada plastik bir cubuk yada bant ile tut kaldır.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Ekran Koruyucu Nasıl Çıkarılır?

Telefonuna takılı olan kırılmaz cam ya da ekran koruyucuyu çıkarmak zaman zaman zorlayıcı olabilir. Ancak doğru teknikleri uygulayarak bu işlemi kolayca gerçekleştirebilirsin.

Malzemeler:

• Küçük, plastik bir spatula veya kredi kartı
    • İnce bir bez

Adımlar:

1. Ekran koruyucuyu ısıt: Bir saç kurutma makinesi kullanarak ekran koruyucuyu 30-60 saniye kadar ısıt. Bu, yapıştırıcının gevşemesine yardımcı olacaktır.
    2. Köşeye bir spatula tak: Küçük bir plastik spatula veya kredi kartını ekran koruyucu ile telefonun gövdesi arasındaki bir köşeye nazikçe tak.
    3. Yavaşça kaldır: Spatulayı veya kredi kartını ekran koruyucu ve telefon arasında dikkatlice aşağı doğru kaydır, yapıştırıcıyı gevşetmek için hafifçe kaldır.
    4. Bezle sil: Ekran koruyucuyu çıkardıktan sonra, telefon ekranını ince bir bezle silerek kalan yapışkan kalıntılarını temizle.

İpuçları:

• Plastik bir spatula veya kredi kartı yerine metal bir alet kullanma, çünkü bu telefonunun ekranını çizebilir.
    • Ekran koruyucuyu çıkarmak için çok fazla güç uygulama, aksi takdirde ekranına zarar verebilirsin.
    • Telefonun ekranına zarar vermekten kaçınmak için acele etme ve işlemi dikkatli bir şekilde gerçekleştir.

Ekran Koruyucu Çıkmıyor:

Ekran koruyucunun hala çıkmadığı durumlarda, yapıştırıcıyı çözmek için %70'lik izopropil alkol kullanabilirsin. Ancak, alkolü telefonunun ekranına değil, sadece ekran koruyucuya uygula.

Bu teknikler, çoğu kırılmaz cam veya ekran koruyucu için etkili olmalıdır. Ancak bazı durumlarda, ekran koruyucu çıkarılamayabilir veya telefonun ekranına zarar verebilir. Bu gibi durumlarda, telefonunu profesyonel bir tamirciye götürmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fönle hafif ısı uygulayarak yavaşça yüzeyden kaldırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmert

fönle hafif ısı uygulayarak yavaşça yüzeyden kaldırabilirsin
    hımm tesekkurler.eve gidince deniycem.Bunu uygulamak cok zor ya.ama olsaydı eger super bir sey emin olun.Benc eyapılmalı.Tahtakalede bunun p990i için olanı bulunurmu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

hımm tesekkurler.eve gidince deniycem.Bunu uygulamak cok zor ya.ama olsaydı eger super bir sey emin olun.Benc eyapılmalı.Tahtakalede bunun p990i için olanı bulunurmu acaba.

Alıntıları Göster
    Maalesef ayrılmadı.Deli yapışmış.Cıkmıyor.Bİrde tam ortada tum dikkatime ragmen toz zerresi kacmıs iyice berbat etti telefonu.Başka yolu yokmu.Gercekten cok ısıttım.Biraz daha ısıtsam devreler erirdi ya :)
  • quote:

Maalesef ayrılmadı.Deli yapışmış.Cıkmıyor.Bİrde tam ortada tum dikkatime ragmen toz zerresi kacmıs iyice berbat etti telefonu.Başka yolu yokmu.Gercekten cok ısıttım.Biraz daha ısıtsam devreler erirdi ya :)

Alıntıları Göster
    Telefon ekranını korumak için film yapıştıracağına neden kılıf almadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Alıntıları Göster
    ne filmi ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Daha cok cevap bekelrdim sorgudan ziyade.Telefon yarı Pda ondan. Sony ericss.P990i o yuzden.Dokunmatik ekran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam jiletle kenardan altına girmeyi dene dikkat edersen alırsın filmi
  • ekranı cizerim diye ck korkuyorum jilet sonucta ve cok cok zor altına girmek.
  • quote:

Alıntıları Göster
    olması lazım aslında ... detaylı bir fotoğrafını görebilirsem yardımcı olabilirim

quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

• quote:

olması lazım aslında ... detaylı bir fotoğrafını görebilirsem yardımcı olabilirim

quote:

Alıntıları Göster
    hım baska makine ile ceker koyarım buraya

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cmert

quote:

Buyrun resimler.Ustteki resimde dha belirgin 2mm gibi boşluk var altta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 29 Eylül 2007; 10:53:06 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cmert

quote:

Buyrun resimler.Ustteki resimde dha belirgin 2mm gibi boşluk var altta.

Alıntıları Göster
    hafif sıcak fönle kaldırdığın yüzeyle ekran camı arasına az miktarda sentetik tiner (diğerleri ekran camına zarar verir) uygula.filmin ekrandan mutlaka kalkması gerekir.tineri fazla kaçırmayın yalnız, aksi takdirde diğer bölgelere sızabilir.

• quote:

hafif sıcak fönle kaldırdığın yüzeyle ekran camı arasına az miktarda sentetik tiner (diğerleri ekran camına zarar verir) uygula.filmin ekrandan mutlaka kalkması gerekir.tineri fazla kaçırmayın yalnız, aksi takdirde diğer bölgelere sızabilir.

Alıntıları Göster
    Sentetik tiner normal yaglı boyaya dokulen sanırım.Birde selulozik var demi o yağlı boyaya katılmıyor.evde sentetik olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 29 Eylül 2007; 17:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi-Tech-Man

hocam jiletle kenardan altına girmeyi dene dikkat edersen alırsın filmi
    quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

valla sol ustten jiletle girdim azcık cok kolay bir sekilde kalktı.Teşekkurler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

valla sol ustten jiletle girdim azcık cok kolay bir sekilde kalktı.Teşekkurler

Alıntıları Göster
    bu filmler sülük gibi herhalde yapışdımı çıkmıyo

• arkadaslar bendede s3 var bende memnun degilim az bi hava kabarcigi kalmis bide geri tusu ve secensk tuslarina yapismamis havada azcik cikarsam bisi olurmu ve ekran cizilirmi yenisini taktirmama gerek varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreshCloud

arkadaslar bendede s3 var bende memnun degilim az bi hava kabarcigi kalmis bide geri tusu ve secensk tuslarina yapismamis havada azcik cikarsam bisi olurmu ve ekran cizilirmi yenisini taktirmama gerek varmi
    Ekran koruyucunun üst yada alt kşesine koli bantı yada daha yapışyan bir şey yapıştır ye kaldırmaya yönelik hereket yapıp cek berberinde gelecektir
  • ama ekranda herhangi bir iz kalmaz degilmi ve ekran kolayca cizilirmi ben ekranin ozel cizilmez bi yapiya sahip olduğunu duymuştum yani jelatinsiz mi kullanim yoksa jelatinlimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solo__TuRk_-

Alıntıları Göster
    Arkadaş jelatin çıkarmak bu kadarmı zor herhangi bir plastik parça ile kenardan kaktır çıkart,jiletten bahsedenmi dersin tiner dök diyenmi yada fön makinesi.Dediğim gibi yada plastik bir cubuk yada bant ile tut kaldır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.