Arkadaşlar ipod touchıma aldıgım zagg invible shield ı nasıl uyguladıgımı, kullanışlılığını ve kalitesini daha önce sizlerle paylaşmıştım son 1 - 2 ay içerisinde ZAGG invisble shieldımın arka yüzeyi kenerlardan açılmaya başladı ve araları içi toz ve iplikle doldu ne kadar ugraşsamda bi türlü tam olarak temizleyemedim sonra bütün arka yüzeyi çıkarıp suya bandırdım köşe bucak iyice temizledim sonra tamamen kaplicak çekilde açılma yapan yerleri kestim tekrar birleştirdim fakat buda beni 1 hafta zor idare etti çıkarıp atmak zorunda kaldım... yurtdışından bodyguardz getirttim arkadaşlar İphone 3G 3GS için şekli çok daha ergonamik komple kaplıyor ve benim açılma olmasın die kestigimden çok çok daha güzelbi kesimi var daha yeni gldigi için 2 kişiye satabildim çok memnunlar köşeden açılma intimali yok denecek akdar az aynı pakette 2 tane çıktıgı için hem denerken karşılaşılan bi sorunda degiştirelebilir hemde uzun süre kullanımda degiştrilmek istense ( ekranda koruyucuda büyük çizik kesik vs ) rahatlıkla değiştirile bilir şimdlik elimde iphone için var talep olursa İPOD için olan BODYGUARDZ da gettiricem kendiminki kapsız şuanda çizilicek diğe ödüm patlıyor. Alıcaklar olursa ipod için lütfen haber etsin talebe göre getirtebilirim