Arkadaşlar merhaba,, Intel P4 630 3ghz 775 prescott işlemcim var. overclock için zalman 9500 fan almak istiyorum. maksat işi sağlama bağlayıp oluşabilecek tehlikeleri baştan önlemek.. 110 küsür ylt fiyatı var. oldukça bir fiyat yüksek. sizce bu fiyata bu fan değer mi?? ayrıca sormak stediğim başka şeyler de var: 530 gram ağırlığı var cihazın anakarta bi zararı dokunmaz değil mi? yamulup bükülmesin zamanla. montesi kolay mıdır? sanırım anakartımla uyumlu ama ek parça fln gerekir mi bulamadım. kullanan arkadaşlar varsa detaylı bir açıklama yapabilirler mi?
şu an cpu ile birlikte gelen standart fan var ama oyunda oynasam md5 brute force da yapsam speedfan 4.27 sıcaklığı 32derece max 33 derece olarak gösteriyo. pek inandırıcı bir rakam değil. ama inanıyım mı?
arkadaşlar bi fikri olan yok mudur??
benim anakart soket 939 yani amd. benim anakarta takılması oldukça kolay ama intelleri bilemiyorum çünkü kullanmadım neyse ağırlık içinse hiçbir problem yapmıyor ama bence alacaksan üstten üflemeli bir san al. yani fatality veya tt big typhoon gibi.
tt big typhoon aldım ve şuanda çok ta memnunum.Özellikle sesten rahatsız oluyorsanız tavsiyem bu.Hem fiyat olarakta uygun.Kargo dahil bana 78 ytl mal oldu.Takmak için anakartı sökmen lazım.Bende p43,0da kullanıyorum.Kolay gelsin.Kararsızlık zor şeydir.
Ben zm 9500 led yeni aldım ve slk947u ile 2.6@3.0 ile 40 derece sıcaklık varken şimdi cnps 9500 led ile 2.6@3.2 max 36 derece görüyor. Ankart izin verse 3.6 rahat görürürm. Montaj son derece kolay ve anakart üzerine sanıldığı gibi br baskı yapmıyor. Zalman sitesinde uyumlu veuyumsuz anakart listesi mevcut. Bu arada 2. el forumunda sıfır 55 ytl ye Beyazbüyü nickli arkadaş satıyordu. Bunun yanısıra uyum problemi en fazla olan cpu cooler Fatality dir aklında bulunsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme