ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA 373 TL
-
-
Geçen haftaki indirim 363TL idi.
Alıp sistem kurdum içine. Güzel kasa. Normal satış fiyatından bu fiyata düşünce çok mantıklı.
Aynı fiyatlarda GameTech'te tercih edilir. İkisinin birbirine göre eksileri artıları mevcut. Tavsiye ederim.
-
Zalman gametech e göre bir adım önde diyebilirim. Malzeme kalitesi olarak gametech çok iyi gelmedi bana.
Not: Vatandaki yorumları kötü ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 27 Kasım 2020; 14:57:59 > -
Açıkcası Zalman adında tek iyi yön fan kalitesi gördüm. Onda da aslında renkleri kötü.
Zalman'da tüm anakart yükselticileri değiştirmek zorunda kaldım. Şeffaf kısım plexi. Kapattığımda puslu görüntü bir hoşuma gidiyor bir gitmiyor. İskelet GameTech'e göre daha rijit. Ayrıca fan kontrolcüsü mevcut. Ön kontrol paneli kabloları için geçiş yerleri iyi düşünülmemiş.
GameTech cam panel, fanları molex olarak daisy chain bağlanarak tek bir Anakart fan headerına takılabiliyor. DC kontrol yapabilirsiniz. İskeleti çok rijit değil.
Zalman'da kasa yapısında bazı detaylar Zalman olduğunu gösteriyor.
Toplamda baktığımızda eş değer kasa GameTech Colder Mesh ile de sistem topladım ve gözüme o da çok hoş geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 27 Kasım 2020; 15:32:8 >
-
çocuk için intel i3 9100 işlemci, Msi h310 anakart vb. şeklinde bilgisayar topladım kasa olarakta HB den rampage racer kasa aldım 219 TL ye. iptal edip bu kasayı almaya değer mi?
https://www.hepsiburada.com/everest-rampage-racer-usb-3-0-12-cm-fanli-kasa-p-HBV00000GLCFQ?magaza=Hepsiburada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocuklar rgb muhabbetini baya seviyor. Aynı zamanda zalmanın soğutma performansıda daha iyi olacaktır. Bana kalırsa zalmanı tercih edin.
Tam da zalman ı sipariş gececektim kötü yorumları ve şeffaf kısmının plastik olması nedeniyle vazgeçtim. Gametech in yan panelinin cam olması güzel. Ön mesh kısmı zalman dan daha güzel duruyor. Ama tabi zalman da fan kalitesi de var. Neyse kafam çok karıştı bu kasa işini erteleyeyim. :) -
güzelmiş
-
sagol hocam objektif yorum.Vatan ve dışardaki yorumlarda bu yönde 363 liraydı gecen hafta netten aldım hadi iş cıkısı alırım deyip iptal etmiştim.Fanların ne iyi ne kötü oldugunu ,iceriyi düzenlemenin zor oldugunu ssdyi dik koyamama vs gibi sıkıntılar oldugunu ögrenmiştim.GM colder da diger secenekti onu alacagım...
-
RGB den dolayı çocuğun bayılacağı aşikar hocam da ben aradaki fiyat farkına değer mi diye sormuştum ama diğer aldığım kasa kargoya verilmiş muhtemelen onu kullanacağım artık.
Fazladan 3 fana bütçe ayırdığınızı düşüncek bile konuda bahsi geçen 2 kasa çok daha mantıklı olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X