Şimdi Ara

Zalman NC1000 Laptop Sogutucu Incelemesi (Cooler Review) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
5
Favori
63.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar NC1000 modeli Vatan Bilgisayar'da bugüne özel 91 liraya inmiş vaziyette. Almak isteyenler için güzel bir fırsat diye düşünüyorum. O nedenle belirtmek istedim.

NC2000 modeli de 114 lira.
  • Zalman da aklıma takılan tek şey deliklerin üst kısma kadar gitmemesi. ekran kartımızda üst sol köşede. resimdeki bilgisayın aynısından kullanmaktayım. bu konuda düşünceleriniizi alabilirmiyim.
  • Şimdi şöyle bir şey var, eğer laptopun aşağıdaki ayaklarını soğutucunun en altına denk getirirsek, o zaman soğutucunun delikli kısmı ile laptopun fan çekim yeri birebir örtüşüyor.

Bunu bir resimle göstermeye çalışırım akşam.

Ancak böyle olması birşey fark ettirir mi orasını denemedim. Yani zaten soğutucunun her yanı soğuk oluyor, dolayısıyla bu laptopu da soğutuyor. Direk fana hava da giriyordur büyük ihtimal çünkü sogutucu deliklerden hava ufluyor, laptopun altinda bulunan fan deliği de hava çekiyor.

Dolayısıyla cekim gucu ile birlikte laptopa zaten hava da giriyordur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 7 Nisan 2010; 0:45:23 >
  • Fotoğraf olursa merakımı güdermek açısından güzel olur.

Bu arada hazırlanmış olan konu için teşekkür ederim.
  • HP Dv5 laptopun altindaki fan hava cekis yeri, resimde soldan ikinci cikisin tam altinda yer almaktadir.

Laptopun koselerinde bulunan kaucuk ayaklardan asagidaki ikisini, sogutucunun en asagisina konumlandirdigimiz zaman, sogutucunun delikleri ile fanin hava cekis yeri alt alta gelmektedir.

Zalman NC1000 Laptop Sogutucu Incelemesi (Cooler Review)

Umarim yardimci olmustur.
  • Öncelikle yapmış olduğun araştırma için teşekkür ederiz. Herşey açık ve net anlatılmış. Aynı ürünü bende kullanıyorum. Gayette memnunum. Almak kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

http://www.moddshop.com/?urun-detay_6007_ZALMAN_ZM-NC1000_Ultra_Sessiz_Notebook_Sogutucu_Silver_.html
    http://www.moddshop.com/?urun-detay_6003_ZALMAN_ZM-NC1000_Ultra_Sessiz_Notebook_Sogutucu_Black_.html
    http://www.moddshop.com/catinfo.asp?cid=497

• Teşekkür ederim.

Verdiğiniz linklerde biraz pahalı gözüküyor.

Zaten pahalı denilen Zalman'ın biraz daha alınabilir olması için şuan en uygun fiyata Vatan Bilgisayar'dan alınabilir olduğunu söylemek isterim.

Vatan Bilgisayar'da:
    Zalman ZM-NC1000: 99 TL
    Zalman ZM-NC2000: 124 TL
  • Yardımların için teşekkür ederim tekrardan.

Pc yi alt kısma yaklaştırınca işimi görür gibi...

peki ben bu ürünü istanbuldan kredi kartı ile başkasına aldırsam yine kargo ile bana gönderirlerimi ?
    Vatandaki 75 tl üzeri alışverişe ücretsiz kargodan faydalanmak istediğim için soruyorum.

İnternet ile elden alınan üründe fiyat değişim olurmu ?

Vatan PC den almak için soruyorum.
  • Saniyorum magazadan alinirsa direk urun orada teslim edilir, sonra arkadasiniz istedigi kargo firmasiyla size gonderebilir (kargo parasi vermis olursunuz)

Internet alisverisinde ise arkadasinizin kredi kartini kullanarak alisverisi yaparsiniz, kargo adresi olarak bulundugunuz yeri gosterirsiniz, kargo adresine urunu yollarlar (istanbul disina gonderiyorlar mi, gonderiyorlarsa 75 TL ve uzeri alisverislerde kargo ucreti alinmamasi istanbul disina da gecerli mi orasini bilemiyorum)
  • Zalman 2000 modelı 125 TL 9 Taksıt yapıyolar bonus a 120 tl de pesın ıst ıcı yazıcıoglunda arkadaslar.Ben bu gun aldım on numara cıhaz hıc ole pahalı alsammı almasammı yok comfydesk mıs oymus buymus dusunmeyın ısını mukemmel yapan makınayı da rahatlatan bı cıhaz.
  •  Zalman NC1000 Laptop Sogutucu Incelemesi (Cooler Review)

Zalman NC1000 Laptop Sogutucu Incelemesi (Cooler Review)

15,6 ınc ıcın ust kısımda ve yanlarda yer kalıyo 17 ınc ıcın tam oturur bence hıc cekınmeden alabılır onlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teufel1905 -- 8 Nisan 2010; 23:01:16 >
  • Hayırlı olsun.

Fiyat ve taşıma sıkıntısı olmayanlar için NC2000 modelini ben de tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Hayırlı olsun.

Fiyat ve taşıma sıkıntısı olmayanlar için NC2000 modelini ben de tavsiye ederim.

eyw saolasın sana bı sorum olucak deneyımlerınden faydalanalım bıraz sımdı bunun kendı ayakları var malım onları kaldırınca daha fazla hava akımı olur heralde cunku kapatınca ayakları fazla bı yer kalmıyo masayla zalman arasında ama ayakları acıncada cok yuksek kalıyo pc kapalı sekılde ıdeal ben kapalı kullanıyorum ama herhangı bı sorun teskıl etdermı.nedır gorusun bu konuda ?
  • Sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Zaten NC1000'de arkada ekstradan açılan kapanan ayak yoktur.

Sadece NC2000'de vardır. Açık kullanınca ergonomik gelmiyorsa kapalı da kullanabilirsin.

Zaten yukarıda fanların havayı nereden çektiğini resimli şekilde göstermiştim. Yine oradan çekecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Zaten NC1000'de arkada ekstradan açılan kapanan ayak yoktur.

Sadece NC2000'de vardır. Açık kullanınca ergonomik gelmiyorsa kapalı da kullanabilirsin.

Zaten yukarıda fanların havayı nereden çektiğini resimli şekilde göstermiştim. Yine oradan çekecektir.

Anladım dostum saol tekrardan bılgıler ıcın.
  • Arkadaşlar bende Vatan bilgisayardan Zalman NC 1000 soğutucumu sipariş vermiş bulunmaktayım.

% 18 indirimle 95TL ye aldım.

Bakalım inşallah memnun kalırım.
  • Hayirli olsun.

Memnun kalmama ihtimaliniz cok dusuk cunku rahatlikla iyi bir tercih yaptiginizi soyleyebilirim (tabi cihazin yapabileceklerini bilerek beklentilerinizi ayarladiysaniz).

Bu incelemeyide yapma nedenim buydu zaten.
  • Yapmış olduğunuz incelem çok yönlendirici oldu.
    Özellikler diyer soğutucular hakkında hiç bilgi olmayışı dahada bi yönlendirici oldu.

Zalmandan Reklam parası alamalısınız .
  • :) daha once de degindigim gibi sogutucularla ilgili fazla deneyimim olmasa da gerek yurtdisi forumlardan yaptigim arastirmalar, gerek zalman kullananlardan edindigim izlenimler, gerek kullandigim sair plastik sogutucularin ise yaramadigini bilmem, gerekse herkes dogal olarak sahip oldugu urunun incelemesini yapabileceginden dolayi suanda bu sekilde bir incelemeyle karsi karsiyasiniz.

Ama iyi olmus sonucta dogru yonlenip avantajli cikan siz oldunuz :)

Buarada evet Zalman bana bi reklam ucreti falan odese hic de fena olmaz yani, hayir demem :)
  • benzer tipte farklı bi ürün kullandım yine bu ürün gibi cift fanlı ve aliminyumdu 3-4 C fark ediyor yükte zaten fansız kullansanız yerden yükselttiğinizde tabanı acıldığı için 2C az sınıyor kısacası yarttığı fark aslında cokaz bende almadan önce araştırmalarda 10-15C farklar okumuştum , 100 milyon falan verip cok ciddi beklentilere kapılmayın kücücük ve cok yavaş dönen fanlar bunlar ve laptopta biyerede temas etmiyor ,sonuc işe yarıyormu evet yarıyo ama 2 fanla bi metal plakaya verilen paraya yazık diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.