Şimdi Ara

Zalman yeni işlemci soğutucusu CNPS12X'i pazara sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Zalman yeni işlemci soğutucusu CNPS12X'i kullanıma sunuyor. Yüksek performanslı işlemciler için hazırlanan 151 x 132  x 154 mm boyutlarında ve 1Kg ağırlığındaki soğutucu, değişken yaprak profiline sahip iki ısı dağıtıcı blok ile geliyor. İşlemci ile doğrudan temas kuran 6 adet kompozit ısı borusu ile desteklenen soğutucu Mavi LED ile donatılan, 120mm çapında üç adet fan ile geliyor ve iki farklı fan modu ile kullanılabiliyor.

Sessiz modu tercih edildiğinde 850-1100 devir/dakika hızlarında çalışan ve çalışma hızına göre 22dbA'ya kadar gürültü yaratan soğutucu, Performans modu seçildiğinde ise 950-1200 devir/dakika hızında çalışıyor ve çalışma hızına göre 24 dbA'ya varan oranda gürültü yaratıyor. Intel'in LGA 775/1155/1156/1366/2011, AMD'nin ise Soket Soket AM2(+)/AM3(+)/FM1 işlemcileriyle uyumlu olan soğutucuya ZM-STG2 termal macun eşlik ediyor.

Zalman CNPS12X yurt dışında 67 Avro ön-sipariş fiyatıyla listelere yansımış durumda. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Zalman'dan yeni işlemci soğutucusu; CNPS12X

• Çok performanslı bir soğutucu olacağa benziyor,inceleme bekleriz :)
  • Bunu anakarta takınca altına bir kolon falan dikmemiz lazım destek olsun diye yoksa anakartı alır aşşağıya.

Gel vatandaş gel kiloyla işlemci soğutucusu burada
  • Gercekten cok havali bi sogutucu olmus fanlarinda mavi ledli kasanin icinde super olur ve iyi performan verir bu yapisiyla sogutmada.
  • sonunda zalman akıl edebildi direk boru temasını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatonair

sonunda zalman akıl edebildi direk boru temasını :D

+1905
  • elin gavuruna 67 euro bize 250 lira adamların bi günlük harçlığı bizim haftalığımız adaletin bunu dünya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Standart 12 cm fan daha iyi olurdu. Herhangi bir sebeple bozulur ya da kırılırsa bulunmaz bu fanlar. Her zamanki gibi pahalı da.

Zalman yeni işlemci soğutucusu CNPS12X'i pazara sunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Standart 12 cm fan daha iyi olurdu. Herhangi bir sebeple bozulur ya da kırılırsa bulunmaz bu fanlar. Her zamanki gibi pahalı da. Zalman yeni işlemci soğutucusu CNPS12X'i pazara sunuyor

fanlar zaten 12 cm.. 120mm = 12 cm

İşlemci ile doğrudan temas kuran 6 adet kompozit ısı borusu ile desteklenen soğutucu Mavi LED ile donatılan, 120mm çapında üç adet fan ile geliyor ve iki farklı fan modu ile kullanılabiliyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.sD -- 9 Ocak 2021; 19:49:35 >
  • Fan kanatları kırılırsa değiştirirsiniz , çok zor bişey değil !
    Ayrıca çok güzel olmuş , hem kaslı hemde şık duruyor . sadece büyüklüğü sorun olabilir oda küçük kasalarda , küçük kasası olanında bununla yada benzerkeleriyle işi olmaz zaten :-))
  • @stylememo, fanlar standart 12 cm fan olmalı, vida delikleri olan, değiştirilebilen...
    @pEgaTR, bana versinler bu fanı, segmentlerine, bilyelerine kadar dağıtıp tekrar toplarım, kaç kişi değiştirebilir bunun fanını, aynısını nasıl bulabilir?

Birkaç yıl önce 8700 modelini kullandım, fan ses yapmaya başladı ve aynısından olmadığı için değiştirmek zorunda kaldım. Başka bir fanı yapıştırabilirdim, tutturabilirdim ama şeffaf kapaklı bir kasada uydurma bir bileşen estetiği alır götürür...

Misal; standart 12 cm fanlı Sunbeam SB-CR-CCTF-1156 fanı değiştirmek gibi (kolay) olabilir mi? Fanı mı bozuldu, memnun mu değilsin, tak bir Akasa Apache keyfine bak. Demek istediğim bu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kulaklık sandım :)
  • bunlarım temizliği bayağı zahmetli olur 10xperforma kullanıyorum çokta memnunum
  • o ne be :O
  • bu soğutucunun lakabı hazır: "eye of the illuminati - illuminatinin gözü"
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

@stylememo, fanlar standart 12 cm fan olmalı, vida delikleri olan, değiştirilebilen...
    @pEgaTR, bana versinler bu fanı, segmentlerine, bilyelerine kadar dağıtıp tekrar toplarım, kaç kişi değiştirebilir bunun fanını, aynısını nasıl bulabilir?

Birkaç yıl önce 8700 modelini kullandım, fan ses yapmaya başladı ve aynısından olmadığı için değiştirmek zorunda kaldım. Başka bir fanı yapıştırabilirdim, tutturabilirdim ama şeffaf kapaklı bir kasada uydurma bir bileşen estetiği alır götürür...

Misal; standart 12 cm fanlı Sunbeam SB-CR-CCTF-1156 fanı değiştirmek gibi (kolay) olabilir mi? Fanı mı bozuldu, memnun mu değilsin, tak bir Akasa Apache keyfine bak. Demek istediğim bu.

Ne demezsin.

Fan bozulur da para çöpe gider diye tasarımı iyi olsa da zalman almıyorum.

Bir de dediğin gibi. Memnuniyet. Mesela ben Nero soğutucu da Gelid nano fan kullanıyordum çok ta güzel oluyordu hani.

• yaparsa zalman yapar
  • kilosu 67 avro
  • çok dandik olmuş (KEDİ CİĞER MESELESİ)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.