Şimdi Ara

Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
3
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni fotolar yuklendi:) sadece beyaz ledler.. Arti omrumu yiyen cdrom:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogretmen oldugumdan dolayi kasam ile biraz daha ugrasmak icin okullarin tatil olmasini bekliyorum... Tatile girdigimde kasanin ic ve disini boyamayi dusunuyorum ama o zaman renk onerilerinizi degerlendirecegim... Aklimdan gecen kirmizi ama tam bilemiyorum yinede.. Onu ilerde konusuruz insallah arkadaslar:)
     Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling) Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling)

• Güzel olmuş beğendim elinize sağlık güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat6027

Yeni fotolar yuklendi:) sadece beyaz ledler.. Arti omrumu yiyen cdrom:(

Hocam bu kasadan memnun musunuz, iç hacmi yeterli mi? Bir de kasanın yüksekliği kaç cm? Ayrıca biraz daha eklemeler yaparsanız harika bir iş çıkartmış olursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasa iç hacim yetersiz kardeş.. ben ekran kartımı değiştirince mecbur bir kısmını kesmek zorunda kalmıştım.. ama görsellik dersen kasa da mevcut.. şuan yeterli zamanım olmadığından elimden gelen bu.. söylediğim gibi tatili bekliyorum bakalım nasip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat6027

Selam Arkadaşlar...

Uzun zamandır aklımda olan bir şeyi bu akşam basit şekilde kasama uyguladım. Önerilerinizi bekliyorum.. Eksiklerimi söylemekten çekinmeyin :D

Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling) Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling) Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling) Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling) Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling)
     Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling)
     Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling) Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling) Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling)

biraz animsatti

• :) :)

• :) :)

• İç hacmi Z12 ile aynı diyorlar doğru mudur ?
    Bir de R9 280X DC II TOP ekran kartım var sığar mı acaba ?
  • valla kardes ben saphııre trıx ıcın kesmek zorunda kaldım sıgmadı
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93690389&p=1#93690389

yardim

• Hocam su ön kapak nasil aciliyor ? Kitapçıkta on panel cikiyor hdd ve cdroom on panel cikarinca takiliyr bir turlu cikaramadim siz cikarabildinizmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: heraksos

Hocam su ön kapak nasil aciliyor ? Kitapçıkta on panel cikiyor hdd ve cdroom on panel cikarinca takiliyr bir turlu cikaramadim siz cikarabildinizmi ?

İllaki çıkardım onu çıkarmadan nasıl halledeceksin o kadar isi.. Bak önce üst tablayi çıkaracaksın.. Üst kapak yani..sonrasında on kapağı çıkaracaksın.. On kapağı tutan 4 adet tırnaklı çubuklar var.. Kapağı üst tarafından çekip çıkaracaksın.. Kırılmasından korkma birşey olmuyor:) bende ilk seferde kesin kırıldı demiştim ama bisy olduğu yok.. Yalniz sunu hatırlatayim.. Power tuzunun kabloları çıkarmayı unutma.. Koparirsin...

• Askeri araç gibi duruyor harbiden

Eline sağlık mükemmel.
  • suat6027 kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler kırılcak diye korkuyodum kolayca cıkardım
  • Fena olmuş biraz daha geliştir yazı falan ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Fena olmuş biraz daha geliştir yazı falan ekle

Rica ederim ne demek.. Begenileriniz içinde teşekkür ederim.. İnşallah biraz daha koklu değişiklikler yapacagimda .. Biraz daha zamana ihtiyacım var:)

• Önce den bende de vardı aynı kasadan süper olmuş ellerine sağlık
  • Tesekkur ederim:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.