Şimdi Ara

Zalman Z11 PLUS MOD.(custom water cooling) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
8.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suat6027

quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Fena olmuş biraz daha geliştir yazı falan ekle

Rica ederim ne demek.. Begenileriniz içinde teşekkür ederim.. İnşallah biraz daha koklu değişiklikler yapacagimda .. Biraz daha zamana ihtiyacım var:)

Önemli değil takip deyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askeri yeşil boyasaydın keşke yada komando yeşilini sarı renk yerine daha iyi olurmuş.Yinede Güzel olmuş güle güle kullan.

• Dostum oha dedim cidden baya güzel yapmışsın, Yeni sistem toplayayım da bende mod yapmayı düşünüyorum.
  • Kardes şuan tatildeyim.. Tatil dönüşü kaplamayi sokup yerine kırmızı boyama yapacağım ama bakalım becerebilirsem:) bide yan kapağı plexi düşünüyorum ama kuliste olduğumdan dolayı galiba biraz sıkıntı olacak...

• İçi ledleri döşeyince pavyon gibi olmuş

Şaka bi yana güzel ama bence sarı renk olmasa daha iyiymiş

• Pavyon mu? Ne alaka ya.. Yorumumuz için tesekkur ederim ama benzetmeniz hoşuma gitmedi şahsen..10-15 güne renk değişimi yapacağım.. Onun için ayrı konu açtım..

• Bendede aynı kasa var nasıl yaptınız malzemeyi söylermisiniz bende yapiyim çok hoşuma gitti :)

• herşeyi geçtim ledler ilgimi ediasa muhteşem olmuş bildiğin bumblebee
  • Yorumlarınız için tesekkur ederim... Yapma olayı biraz değişik oldu.. Kaplama kâğıt kullandım... Reklamcilarin kullandigindan... Gerisi sadece düzgün kesip yapıştırma ile alakalı...

• Aslında bu yaz kasayı boyama yapacaktım ama zaman bulamadım... İç dış beyaz yapacağım... Sari yerleri ise parlMent mavi yapacağım..

• Kasayı masanın üzerine koyun birde led eklendi mi tatından yenmez

• masanın üstüne koyma değilde evi değiştirdim şimdiki odam daha geniş..masanın yanına ayrı bir dolap yaptırıp kasayı üzerine cıkartacagım...

edit: led derken? nereye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat6027 -- 19 Ağustos 2014; 2:09:34 >
  • Bunu ninemde yapar ne var bunda Saka saka mukemmel olmus göz diktim ona göre

• kardeş çok güzel olmuş inanır mısın bilmemde bumblebee'ye benzettim kasayı 1 an :D
  • Custom sivi sogutmamizin eksikleri tamamlansinda o zaman bakalim neye benzeyecek:)

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 18 Eylül 2014; 23:17:58 >
  • ??

• Mod yeniden başlıyor...

• Kasam şekil onumden cekil elinize saglik bi kasa ancak bu kadar degisebilirdi

• Hocam on numara olmuş çak beyaz ledleri hiç düşünme

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.