Şimdi Ara

ZAM GELDİ ANKARA'da ELEKTRİK GİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda ANKARA'da hergün rutin olarak elektrik kesiliyor.

Evdeki bir elektronik eşyayı bozmadanda buna bir son verecekleri yok.

yada evde soba olmadığı çin biri donuncaya kadar

Büyük şehirlerde yaşamanın her geçen gün zorlaştığı günümüzde hayat standardının iyileştiği yok 80'li yıllarda nasılsa şimdide aynı.

O yüzden diyorumki şu kafasını toprağın altından çıkarmayan devekuşları bir gün arkanıza birisi geçer mecbur bakarsınız kim diye

Artık kim nasıl yorumlarsa yorumlasın torunlarımızın bizim kadar rahatı bile olmayacak.

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.

M. Kemal ATATÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bewusst -- 31 Ocak 2008; 12:00:04 >

• İzmir'de De Bu Problem Halledilmedi Gitti.Kaç Oldu Elektrikler Kesilldi.Bir Keresinde Elektrik Arıza'nın Gelmesini Bekledim Ve Bu Halledilemeyen Sorunun Ne Olduğunu Sordum Cevap: "Aşırı Yüklenme Var Ondan"
    eee halledebiliecekmisin artık şu işi cevap:"bugün hallederiz artık ama aletleri alıp gelelim önce"adam elektrik arızaya değilde sanki kahveye oyun oynamaya geldi.Bunların gidiş o gidiş...akşam 7-8 den öğlene kadar elektriksiz bıraktılar ve bu sorun hala halledilemedi ara sıra elektrikler yine gidiyor.Burdan O Arkadaşların Kulaklarını Çınlatmayı Kendime Görev Edindim...
  • Sorma arkadaşım ya bu kesintiler yüzünden ses sistemim bozuldu, kendine kendine kapanıp açılıyor veya kapanıyor açılmıyor

Neyseki diğer aletlere bir şey olmadı ama suyunu çıkardılar bu kesintilerin...

Bir de şöyle bir durum var elektrik kesik, sokağa bakıyosun sokak lambları yanıyor ve karşı binalarda da elektrik war, sinir bozucu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.