Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okudum ama eksi olarak bir detay göremedim ben de. Vodafone tarafında 22inde bitiyor sanırım taahütüm, 25tl ceza ödeyecek gözüküyorum şu an geçersem. Umarım kampanya bitmez de geçeriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    30 eylül diyor , bitmez gibi.

fizy, tv vs için üyelik gerekiyor da bu pakete geçenler otomatikman üye olmuş olacak mı acaba. şartlarda

fizy Video Müzik üyeliği ve uygulamada geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar müzik. fizy ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
    TV+ Giris üyeliği ve uygulamada geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar TV. TV+ ile ilgili detaylı bilgiler için

işallah veriyorlardır yoksa onlar da gereksiz olacak :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Açıkçası diğer üyelikleri kullanma düşüncem yok, spotify kullanıyorum müzik için. Tv+ da çok benlik değil. Önemli olan ana 5gb benim için, gece gündüz şartı falan yok gibi duruyor.

Ancak başlıkta 5gb bilgisinin yanında neden yıldız işareti var çözemedim

normalde 4gb, 1 gb ta numara taşımayla haydi gel'den geliyormuş. altta açıklaması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 18 Temmuz 2018; 17:52:5 >
  • İlk ciktiginda basvurmustum hala devam ediyorum.

5gb normal int zaten var harici tvplus fizy bip face twitter girme hakki vs zaten var

Haydi gel 1gb

Geldigim icin 1gb

Cagirdigim icin 1gb

Gnc 30tl yuklemeye 1gb (ki zaten mecbur 30tl yuklenecek)

Salla kazandan da birseyler geliyor

Bipteki turkcellnokta uygulamasindan da gecen ay paket yuklemedim 20gb intenet ve arama hakki ciktigi icin

Bu sekilde bayagi iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalı da haydi gel vs varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Saat Vip

İlk ciktiginda basvurmustum hala devam ediyorum.

5gb normal int zaten var harici tvplus fizy bip face twitter girme hakki vs zaten var

Haydi gel 1gb

Geldigim icin 1gb

Cagirdigim icin 1gb

Gnc 30tl yuklemeye 1gb (ki zaten mecbur 30tl yuklenecek)

Salla kazandan da birseyler geliyor

Bipteki turkcellnokta uygulamasindan da gecen ay paket yuklemedim 20gb intenet ve arama hakki ciktigi icin

Bu sekilde bayagi iyi
    iyi gunler.. peki ustadim bende ilk defa turkcelle gectim simdi fizy i kullanirken aylik para kesiyor mu benden. ilk 3 ay 4 sonra ki 9 ay 9.99 tl diyor. ben buna parali uyelik mi acmam lazim nasil oluyor biraz bilgi verebilir misin.

• quote:

Orijinalden alıntı: teacheroffclass

iyi gunler.. peki ustadim bende ilk defa turkcelle gectim simdi fizy i kullanirken aylik para kesiyor mu benden. ilk 3 ay 4 sonra ki 9 ay 9.99 tl diyor. ben buna parali uyelik mi acmam lazim nasil oluyor biraz bilgi verebilir misin.

Alıntıları Göster
    Sizinki faturalimi bilmiyorum ama siz bu paketi alinca tv icinsuperonline ye ve fizy e otomatik abone yapiyor ve her hangi bir ucret kesintisi olmuyor. Bu paket sadece ilk uc ay icin gecerli degil paket oldugu surece gecerli o yuzden her hangi baska ucret kesintisi olmuyor yani hic bir sorun yok paket bitince abonelik zaten bitiyor

• quote:

Sizinki faturalimi bilmiyorum ama siz bu paketi alinca tv icinsuperonline ye ve fizy e otomatik abone yapiyor ve her hangi bir ucret kesintisi olmuyor. Bu paket sadece ilk uc ay icin gecerli degil paket oldugu surece gecerli o yuzden her hangi baska ucret kesintisi olmuyor yani hic bir sorun yok paket bitince abonelik zaten bitiyor

Alıntıları Göster
    evet hocam faturali. fizy i indirdim. uyelik actim. premiuma gec diyor 30 sn surumu yukselt falan diyor. premiuma tikladim ondada iste ilk 3 ay 4 tl sonraki aylar 13.99 diyor. benim bunu nerden yuklemem yada nasil acip halletmem lazim zahmet olmazsa eger detayli anlatma imkaniniz var mi?

• quote:

evet hocam faturali. fizy i indirdim. uyelik actim. premiuma gec diyor 30 sn surumu yukselt falan diyor. premiuma tikladim ondada iste ilk 3 ay 4 tl sonraki aylar 13.99 diyor. benim bunu nerden yuklemem yada nasil acip halletmem lazim zahmet olmazsa eger detayli anlatma imkaniniz var mi?

Alıntıları Göster
    30 sn seysi sonradan cikti sanirim turkcellde ilk fizy i kullandigimda normal cevrim disi indiryordum sonradan 1 hafta once sık dinledigim sarkilara ustelik 30 sn kurali gelmis O yuzden sanirim fizy uyeligininde mesela gumus altin vs uyelik secenekleri oluyor ya fizy dede boyle sey var 30 saniye kurali bazi sarkilarda kalkmasi ve ses kalitesi icin ust premium alinmasi gerekiyor gorunuyor durum bunu gosteriyor. Uzun lafin kisasi abone arttikca boyle yavas yavas bitiyor buyuk ihtimal alistirdiktan sonra fizy de turkcelltv de komple bitecek faturasiz olanlar. Faturali olankarda sozlesmeye bagli 12 ay kadar daha devam eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Saat Vip kullanıcısına yanıt
    faturasız sanırım sizinki doğru mudur ?
  • teacheroffclass kullanıcısına yanıt
    Çağırma ve gelme için Turkcell in herhangi bir kullanıcısi yeterli mi acaba ?

Dogru faturasiz suan benim ki cunku zaten 30tl di faturalida 34tl di o yuzden 30 vermek yerine 34tl vermek sacma geldi ustelik sozlesme seysi vardi faturasiz yaptim ama tarifeden memnunum onceden instangrama grmedigim halde kota bitiyordu simfi resmen interneti bitiremiyorum hemde yazliktayim simdi tlef um garantiye verdim hattimi vinn vodem e taktim tabletten giriyorum vs internet gayet bol zaten yazlikta digerleri cekmiyor 30 degil 50 de olsa yaz doneminde kesin vercem . kişin onemli degil benim icin isterse turktelekom olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Çağırma ve gelme için Turkcell in herhangi bir kullanıcısi yeterli mi acaba ?
    neye cagirip gelme hocam anlamadim.

Devam ediyor hala 30tl olarak sanırım sizin kampanya, ben de başvuracağım.

• quote:

neye cagirip gelme hocam anlamadim.

Alıntıları Göster
    Yanlış alintilamisim kusura bakmayın.

• quote:

30 sn seysi sonradan cikti sanirim turkcellde ilk fizy i kullandigimda normal cevrim disi indiryordum sonradan 1 hafta once sık dinledigim sarkilara ustelik 30 sn kurali gelmis O yuzden sanirim fizy uyeligininde mesela gumus altin vs uyelik secenekleri oluyor ya fizy dede boyle sey var 30 saniye kurali bazi sarkilarda kalkmasi ve ses kalitesi icin ust premium alinmasi gerekiyor gorunuyor durum bunu gosteriyor. Uzun lafin kisasi abone arttikca boyle yavas yavas bitiyor buyuk ihtimal alistirdiktan sonra fizy de turkcelltv de komple bitecek faturasiz olanlar. Faturali olankarda sozlesmeye bagli 12 ay kadar daha devam eder

Alıntıları Göster
    tesekkur ederim hocam...

Devam ediyorda bu sekile riskli ne zaman bitecegi belli degil

O zaman faturalı mı almak lazım? Ben önümüzdeki yaza kadar kullanmalıyım

Faturali tavsiye ederim boyle tarife turkcellde nasil olur sasiriyorum daha zor bulunur o yuzden 1yil garantilemen iyi olur

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.