Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Babam Turkcell elemanının iş güzarlığıyla Turkcell e geçmiş . Tarifeyi 6 Gb olarak tanıtmış bende yanlış yaptığını söyledim ama son durumda öyle bir şey yok değilmi ? Hala 5 Gb mi bu paket haydi gel falan bitti çünkü başka bir şey varsa bilmiyorum
    haydigel 12 ay boyunca ayda 1gb hediye devam ediyor son tarih 30 Eylül olarak güncellenmiş, yani 5+1=6gb dedikleri doğru .

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiye kodu olayı nedir arkadaşlar? Ben de bugün taşıyacağım hattım buraya TT'den. Başka ne yapmam gerekiyor?
  • Türk Telekomdaki 12gb 33TL kampanyasını kaçırdık , bu tarife nasıldır arkadaşlar Vodafonedan geçeceğim, daha iyisi var mı şu an f/p anlamında ?

Bir de şu ayağına getirelim 8GB hediye nasıl oluyor deneyen var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 12 Temmuz 2018; 12:5:41 >
  • Mevcut türkcell aboneleri bu tarifeden yararlanamıyor mu?

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Ben Telekom un 20gb 45 lirasından bu tarifeye geçtim çekmediği için. İnternet sitesinden hat ayağına gelsin sayfasından başvurunu tamamla ertesi gün kurye arıyor şu gün şu saatte orda olurum diye, kimlik ve bir fatura alıp resimlerini çekip imzaları alıyor sim kartı verip gidiyor. Ertesi gün mesaj geliyor şu gün şu saatte geçiş olacak diye 2gb hediye de geçiş olunca başlıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Ben Telekom un 20gb 45 lirasından bu tarifeye geçtim çekmediği için. İnternet sitesinden hat ayağına gelsin sayfasından başvurunu tamamla ertesi gün kurye arıyor şu gün şu saatte orda olurum diye, kimlik ve bir fatura alıp resimlerini çekip imzaları alıyor sim kartı verip gidiyor. Ertesi gün mesaj geliyor şu gün şu saatte geçiş olacak diye 2gb hediye de geçiş olunca başlıyor.
    8gb diyor ama sayfada hediye için?

Yani bir sıkıntı olmuyor işlemlerde ya da tarifeye geçişte, gerek yok o zaman bayiye gitmeye

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Aylık 2gb olarak veriyor. Bayiye gitmeye gerek yok o zaman hediye de yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

haydigel 12 ay boyunca ayda 1gb hediye devam ediyor son tarih 30 Eylül olarak güncellenmiş, yani 5+1=6gb dedikleri doğru .

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok)

Alıntıları Göster
    Kampanya detaylarında Lifecell in hiç bir pakedi yazmıyor. GNC paketlerinde geçiyor genelde.

Zaten babamın kullanım detaylarınada baktım tanımlanmamış +1 GB. 5 Gb + 100 sms + 5 Gb ve diğer uygulamalarına özel internet

• Arkadaşlar hattımı lifecelle taşıdım, şimdi herhangi bir yere mesaj atmam gerekiyor mu. Turkcell yok dedi başka hediye felan oluyor mu ne yapmak lazım

• arkadaslar bugun bende bu tarifeye gectim ve kuryenin getirdigi evrakta tarife adi hepsibir arada yaziyordu sizde de oyle mi acaba yoksa bir yanlislikmi var?

• arkadaslar vergiler dahil 34 tl mi telsiz kullanim bedeli falan ekleniyo mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telsiz ayrı alınıyor 35.8 oluyor galiba

• quote:

ustad gelen kuryenin imzalattigi kagitta tarife adi ne yazjyordu bende nettten basvurdum ve gelen kuryedeki kagitta hepsi bir arada yaziyordu tarife adi.. acaba bir yanlislik olabilir mi diyorum

• TV+ dunyasina hosgeldiniz! Tarifenizin hediyesi ucretsiz TV+ paketiniz ile 150'den fazla canli kanali,Premier Lig, NBA, gise rekortmeni filmleri, en sevilen dizileri ve cok daha fazlasini ek ucret odemeden TV+'a ozel 5 GB internet paketinizle beraber izleyebilirsiniz. TV+'i kesfetmek icin hemen tiklayiniz :http://trcll.im/tvplus Paketinizi 10.08.2018 00:00 tarihine kadar kullanabilirsiniz. B002 ( bu mesajı aldım ama hiçbir kanalı izleyemiyorum ayrı bir işlem mi yapmam gerek?

• Çok memnunum bu paketten. Teşekkürler turkcell. Heryerde çekiyor. Full çekiyor.:)

• teacheroffclass kullanıcısına yanıt
    İnternetten neye başvuru yapmışsan o tarifeye geçiş oluyor kuryeye de sordum sıkıntı yok.

• quote:

İnternetten neye başvuru yapmışsan o tarifeye geçiş oluyor kuryeye de sordum sıkıntı yok.
    peki ustadim sizde ne yaziyordu tarife adinda.. ben lifecell 5gb yaziyordu tarife paketinde ama imzaladigim kagitta onla alakali hicbisey yazmiyordu.

• teacheroffclass kullanıcısına yanıt
    Hesaplı hat diye yazıyordu herhal tam hatırlamıyorum.

• Bu tarifeden faydalanmak icin guncel bilgi verirmisiniz.ben 2 yildir turkceldeyim.1 ay farkli operatore gecis yapip geri gelsem yararlanabilirmiyim ve ne kadar paketim olur ?

• Vodafone da red 15 taahhütüm bitiyor . Yenileme için 67,5₺ fiyat verdiler ama bende Turkcell e geçmek istiyorum . Araştırdım bu lıfecell paketi iyi gibi . Aylık 35₺ ye Turkcell kalitesini kolay kolay bulmak mümkün değil,!

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.