Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 ay sonra 8gb hediye bitikten sonra caysak ne ceza çıkar acaba ? Bende yeni geçtim lıfecell 5gb a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plus007

4 ay sonra 8gb hediye bitikten sonra caysak ne ceza çıkar acaba ? Bende yeni geçtim lıfecell 5gb a
    benim söylediğim tarifeye geçerseniz faturasız olacağı için ceza felan çıkmaz :)
  • spongebob35 kullanıcısına yanıt
    Faturalı tt dan sonra çekmediği için trcell gecmemiz gerekiyor. Bu bahsettigin faturasız a geçişde ne gibi sıkıntılar olur acaba.

Faturalidan faturasiza geçişte ceza vs varmidir, bilgisi olan varmı ?

• Farklı operatörden geçerseniz sorun olmaz.
  • arkadaşlar bu tavsiye kodu olayı nedir?
  • Beyler Türk Telekom'un faturasız hattına yaklaşık 10 gün önce geçiş yaptım , şimdi tekrar turkcell'e geçebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

1 hafta sonra hattımı faturasız olarak turkcell e internet üzerinden taşıyacağım. Akabinde Lifecell hoşgeldin 5 GB paketini ( 35 TL )abone olacağım. İnternet üzerinden taşımaya turkcellin 8 gb hediyesi var. 4 ay bu şekilde kullanıp sonra durumu tekrar bakacağım :)
    Hocam selam dediğiniz hangi tarife oluyor link verir misiniz ? bende TT'ye geçtim ama interneti bombok (10 gün oldu TT'ye geçeli) , tekrar turkcell'e geçebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Hocam selam dediğiniz hangi tarife oluyor link verir misiniz ? bende TT'ye geçtim ama interneti bombok (10 gün oldu TT'ye geçeli) , tekrar turkcell'e geçebilirmiyim ?

Alıntıları Göster
    Tarife bu hocam

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/lifecell-hos-geldin-5gb?source=CMS&place=campaigns_category

• tarife fiyatı bende 34 lira, ayın 10'u kesim tarihiydi faturayı ödedim güncel faturada 34 lira görünüyor . ağustos öncesi abone olan herkeste umarım böyle devam ediyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

tarife fiyatı bende 34 lira, ayın 10'u kesim tarihiydi faturayı ödedim güncel faturada 34 lira görünüyor . ağustos öncesi abone olan herkeste umarım böyle devam ediyordur
    Kesim tarihini bilmiyorum Temmuz sonunda geçtim bende. Geçen ay faturam 27,4 lira geldi. Bu ay için güncel borç 34 lira olarak yazılmış.
  • Temmuz ayında Lifecell 5gb'a geçiş yaptım. Tv+'a numaramla kayıt oldum. Burada yer alan tüm film ve dizileri ücretsiz izleyebilir miyim. 5gb veri sınırı var mı? Yani ev internetinden de burada yer alan dizi ve filmleri ücretsiz izleyebilir miyim. Mobil veri ile bir filme baktım herhangi bir onay ya da ücret uyarısı vermedi. Hesabımda da aylık fatura tutarım aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuklu50

Temmuz ayında Lifecell 5gb'a geçiş yaptım. Tv+'a numaramla kayıt oldum. Burada yer alan tüm film ve dizileri ücretsiz izleyebilir miyim. 5gb veri sınırı var mı? Yani ev internetinden de burada yer alan dizi ve filmleri ücretsiz izleyebilir miyim. Mobil veri ile bir filme baktım herhangi bir onay ya da ücret uyarısı vermedi. Hesabımda da aylık fatura tutarım aynı.
    5gb veri sınırı mobil kullanım için yani turkcell hattınla 5gb kullanabilirsin kotan dolduğunda hizmetinde dolar akıllı fatura özelliğinden dolayı. bununla birlikte wifi yada hotspot yada pcden tabletten hiç farketmez herhangi bir veri sınırın yok. ücretli içerikler var mesela digital platform kanalları ücretli yada bazı filmler yine ücretli ama ücretliden daha fazla ücretsiz içerik var (yeterli değil ama hiç yoktan iyidir)

• CinemaG kullanıcısına yanıt
    yıllar önce aynı mantıkla bende turkcell den ayrıldım
    ara sıra geçiş yapmak lazım
    şimdi de tt den geçmek istiyorum
  • Başlık değişsin 44 TL olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Başlık değişsin 44 TL olmuş
    konu biten fırsatlarda isterse 444 lira olsun ne farkeder. konuyu hortlatıp durmayın kafi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.