Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEMATİ

Türktelekomda EGM 12 tarifesine 31 TL ödüyordum ama bu sene hiç bi şekilde indirim yapmadılar. Uyuz oldum bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum... Acama 5+1 GB yetermi ? Salla kazandan sürekli internet geliyormu?
    Bire bir aynı durumumuz. (Gerçi ben egm tarifesine 45 tl veriyorum.)

12 gb den sonra 5 çok mu az olur yeter mi acaba kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windwind W kullanıcısına yanıt
    Bence az olur. 12 bile anca yetiyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Vodafone red 15 gb net var . Şimdi birden 5gb ta düştükmü zor olacak .

• haydi gel bitmiş boşuna ugraşmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: failiMeçhul

Türkcell'in internet sitesinde tarife 31 temmuzda bitiyor.Tarife süresi uzar mı bilgisi olan var mı ?
    Başvuru süresi mi bitiyor yoksa tarife mi ?
  • plus007 kullanıcısına yanıt
    bende aynı durumdayım. 12 gbdan 6a geçmek zor
  • Bu tarihi göremedim ben, Paycell kampanyası bitiyor 31'inde

Bu arada hep faturasız kullandım. Eğer hat taşıyıp faturalı olursam bu avantaj tarifesi için net ne öderim? Ödenmesi zorunda olan vergilerle ne kadar ediyor

Düzenleme: Tekrar baktım evet 34 liraya olan indirim bitiyormuş 31inde, tarife sonradan yıllık taahütle ayda kaç lira olur yazmıyor ama taahütsüz aylık 59₺ kalır yine @fasakasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind-traveller -- 25 Temmuz 2018; 22:26:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mind-traveller

Bu tarihi göremedim ben, Paycell kampanyası bitiyor 31'inde

Bu arada hep faturasız kullandım. Eğer hat taşıyıp faturalı olursam bu avantaj tarifesi için net ne öderim? Ödenmesi zorunda olan vergilerle ne kadar ediyor

Düzenleme: Tekrar baktım evet 34 liraya olan indirim bitiyormuş 31inde, tarife sonradan yıllık taahütle ayda kaç lira olur yazmıyor ama taahütsüz aylık 59₺ kalır yine @fasakasa
    Bugün numara taşıma başvurusu yaptım, faturalı olana geçeceğim.
  • platinuma geçiyim dedim onda 10 gb filan var baktım bi ortamı yok plajda %50 falan fişman bi işe yarayan havaş var 11 tl vermemek içinde her ay 85 ödenir mi yeğenlerim? lounge free filan olsa düşünecedim emme.. herhal aveda kalmaya divam
  • Ukrayna’da lifecell ( Turkcell) 20 gb internet + SMS + limitsiz konuşma aylık 89 Grivna

Bi de burdaki fiyatlarına bak şaka gibi resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • windwind W kullanıcısına yanıt
    Pahalı be dayı napcaz bende bilemedim

• 50•••••••••• numarasina ait numara tasima basvurunuzu 47646••••• talep numarasi ile takip ediyoruz. Ziyaret bilgisi kurye tarafindan SMS ile iletilecektir. Yaninizda faturali hat islemleri icin sabit fatura ve kimlik, faturasiz hat islemleri icin kimlik bulundurmanizi rica ederiz. B002

• Bende de egm 7 tarifesi var eğer teklif vermezlerse bende turkcel geçicem de bu ayın sonunda bitiyormuş.avea yi arayıp kapatıcam diye blofumu attım yerlerse :))

• Cumartesı günü Vodafonedan Turkcelle geçtim.Vodafone un çektiği yerde Turkcell çekmiyor.Hiç memnun kalmadım.Müşteri hizmetlerini arıyorum her defasında oyalıyorlar konum sıfırlama yapıyorlar.Aramaktan bıktım başımıza iş aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

Cumartesı günü Vodafonedan Turkcelle geçtim.Vodafone un çektiği yerde Turkcell çekmiyor.Hiç memnun kalmadım.Müşteri hizmetlerini arıyorum her defasında oyalıyorlar konum sıfırlama yapıyorlar.Aramaktan bıktım başımıza iş aldık.
    Valla hocamm ben Vodafone kullanıyorum Turkcell'e geçme niyetim var bunu okuyunca tereddüt ettim ama Vodafone da bazı yerlerde hiç çekmiyor
  • Bugün hattım açıldı. Fatura konrol üyeliği vermiş sanırım 3 ay hediye diyor 3 aydan sonra ücret ödüyor muyuz buna ? Eğer ödüyorsak aboneliği kapatacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bugün hattım açıldı. Fatura konrol üyeliği vermiş sanırım 3 ay hediye diyor 3 aydan sonra ücret ödüyor muyuz buna ? Eğer ödüyorsak aboneliği kapatacağım.

Yok diye biliyorum. Siz Hesabım canlı destek'den bir sorun.
    3 Ay sonra, otomatik sonlanıyor diye hatırlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Valla hocamm ben Vodafone kullanıyorum Turkcell'e geçme niyetim var bunu okuyunca tereddüt ettim ama Vodafone da bazı yerlerde hiç çekmiyor

Alıntıları Göster
    Bulunduğunuz bölgelerde Turkcell kullananlarla görüşün mutlaka.Ben şu an mağdur durumdayım. Taahhütü iptal edin diyorum ona da yanaşmıyorlar.Teknik çalışma yapacağız dediler bakalım bekliyorum.
  • arkadaşlar maksimum 30 tl olan ve 4gb'dan fazla veren bir faturasız turkcell paketi var mı? yoksa turk telekoma geçeceğim. 30 liraya 1 gb 500 dk paket yaptım bu ay resmen. bi de gnç liyim sözde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bugün hattım açıldı. Fatura konrol üyeliği vermiş sanırım 3 ay hediye diyor 3 aydan sonra ücret ödüyor muyuz buna ? Eğer ödüyorsak aboneliği kapatacağım.

Yok diye biliyorum. Siz Hesabım canlı destek'den bir sorun.
    3 Ay sonra, otomatik sonlanıyor diye hatırlıyorum.

Alıntıları Göster
    3 ay sonunda otomatik sosnlanıyormuş dediğiniz gibi.

Şimdi sormak istediğim 20gblık paketi kullanacağımız tv+ gibi uygulamalar ücretli mi ? Şaka gibi fatura gelmesin

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.