Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fasakasa

3 ay sonunda otomatik sosnlanıyormuş dediğiniz gibi.

Şimdi sormak istediğim 20gblık paketi kullanacağımız tv+ gibi uygulamalar ücretli mi ? Şaka gibi fatura gelmesin

Hayır ücretli değil. Zaten uygulama için GB veriyor..
    Mesela tv+ 5GB kota veriyor. Biterse mevcuttaki (ana paketteki) internetten yer.
    Hesabım uygulamasını da zaten hepsini görüyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bu arada salla kazandan faydalanamıyoruz sanırım.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Salla kazan da ayrımcılık yok diye biliyorum. Lifecell - Turkcell

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekomda 10GB Net + 1000 Dk + 1000 Sms 29 TL'ye kullanıyorum, tarifeniz hiçte cazip değil.
  • Yarın geçiş yapmayı düşünüyorum bende. 31 Temmuz'u geçecek hat geçişi muhtemelen. Geçiş yaparken başvuru yapılır mı tarifeye süreyi kaçırır mıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dergilik kullanan var mı. Tanıtımında Atlas dergisini gördüm takip ettiğim. Dergilerin bir listesi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: plus007

Bende Vodafone red 15 gb net var . Şimdi birden 5gb ta düştükmü zor olacak .
    RED20’den bu tarifeye geçtim ilk 3 aydır 6 gb olan internetime hediyelerden dolayı dokunmadım bile bu ay pek hediye gelmedi ama 2GB netim kaldı bakalım her an sürpriz çıkabilir.

Kullandığım Hediye Gigabaytlar;

Kim 1GB İster

Goller Cepte

Salla Kazan

Sürpriz Nokta

GNÇ Çatlat Kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape0121 -- 27 Temmuz 2018; 23:43:23 >
  • 8 gb hediye için internetten hattımı taşımak istiyorum fakat başvuru yapacağım seçenekler arasında lifecell paketleri yok. İnternetten başvuru yaparak 8 gb hediye alan arkadaşlar nasıl yaptı acaba

Mobilden yapınca oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHLiNeT -- 28 Temmuz 2018; 16:42:59 >
  • Geçişi yaptım bende bugün 30 Temmuz gece hat açılacak. Haydi gel 1gb bitmiş.

• selcuklu50 S kullanıcısına yanıt
    Evet listeleri var. Ücretli, popüler, önerilen ve ücretsiz başlıkları içersinde yerli yabancı bir çok dergi var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konfor fırsat paketindeydim 2gb hediyem bitti şu an 3gb 750dk 1000 sms e 40 lira veriyorum.faturalıyım bu tarifeye geçmem mümkün değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • - Kuryemiz sizi adresinizde, SİM kartı teslim etmek ve evrakları teslim almak için, ziyaret edecek. Numara taşıma işleminin sadece hattın yasal sahibi tarafından yapılabileceğini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Bulundurmanız gereken evraklar:

1. Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport
    2. Son 2 aya ait fatura, kredi kartı ekstresi veya ikametgah belgesi (Muhtar veya nüfus müdürlüğünden alınan ikametgah belgesinin aslı).
    - Numaranızın Turkcell'e taşınmasının ardından SMS ve e-posta ile bilgilendirileceksiniz.

Kimlik dışında birşey gerekiyor mu acaba. Turkcell faturalı dan taşınalı 1 ay olmadı. Şimdi fatura falan olmazsa olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHLiNeT -- 28 Temmuz 2018; 17:3:2 >
  • EHLiNeT kullanıcısına yanıt
    Faturalı hat için illaki fatura lazım. Belki ikametgah belgesi falan da iş görebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir senedir turkcell faturalıdaydım. Faturasız iken hesabım uygulamasından tek tık ile faturalıya geçmiştim. Hiç öyle gaz, su faturası vs... dememişti.

12 aylık sözleşme bitince bu tarifeye geçmek için hattımı bu ayın 3 ünde telekoma taşıdım. Bi kaç gün öncede arkadaşım taşıdı hattını lifecell faturalıya, direk bayiden sadece kimlik ile. Online başvuruda istiyor sanırım böyle şeyler.

• bu pakete faturalı geçiş yaptık tv+ kotası tanımlanmamış dergilik ve fizy 5 gb var nası iş bu
  • ben daha 3-4 gün önce geçtim, 34 TL dediler, gelen mesajda 39 TL yazıyor, ayrıca 5 gb net görünüyor, bu interneti hediye vs bir şekilde yükseltebilirmiyim, tavsiyelerinizi alabilirmiyim?
  • Bu pakete geçiş süresi doldu mu acaba ?

• Yarından itibaren 39 TL olacakmış fiyatı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

Yarından itibaren 39 TL olacakmış fiyatı
    Ben mayıs ayında geçiş yaptım, 34 mü olacak fiyatı 39 mu ?
  • Paket fiyatını 39 tl olarak güncellemişler arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.