Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Sonucunu merakla bekliyoruz senden hocam
    Hocam geçiş bu sabah tamamlandı. Tahmin ettiğim gibi paket tanımlanmadı, taşıma işlemini yaptığım yer ile görüştüm. Sistemden kaynaklı sorun var tanımlanır dediler. tanımlayacaklarını düşünmüyorum 5 gb olarak kullanacağız artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 24 ünde bitiyor sözleşmem lifecell süşünüyorum ama siz ne dersiniz bıgün gidip başvuracağım artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahaut varmı ,fiyat ne kadar sabit ?
  • Normal turkcelliler geçemiyormuş lifecelle saçmalığa bak gidip hattımızı başkasına mı taşyacağız onlarda çekmiyorki

• Turkcell ilk dk dan rezillik yaptı haydi gel 1gb tanımlamadı. İlk ay cayma bedeli yokmuş şimdiistersek numarayı tekrar tt ye veya Vodafone a taşıyabiliriz değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Arkadaşlar 24 ünde bitiyor sözleşmem lifecell süşünüyorum ama siz ne dersiniz bıgün gidip başvuracağım artık
    Şu anda hangi hattı kullanıyorsunuz?
    Telekom değilse, şu anda yeni gelenler için telekomda güzel tarifeler var. mesela 1000dk,1000sms,12gb 32₺ .
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Türkcellim 1000 dk 1000sms 7gb 45 veriyordum sözleşme bitti

Normalde 5 gb +2 gb tı hediye veriyordu müşteri hizmetleri aradı o 2 gb neti bir daha veremeyiz aynı fiyattan 5 gb tarifesi olur ancak dedi bende düşüneyim dedim

Telekomdan geçtim zaten türkcelle çekmediği için ama söylediğin fiyat çok güzel

• eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Hocam telekomun fiyata aldanmayin.. çekmiyor lânet olası.Gorusme yapmak için 3-4 kere uğraşıyoruz..bende bu pakete yeni geçtim pahalı felan ama en azından ad gibi kullanıyoruz.

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Aynen çekmiyor o yüzden çıktım telekomdan ama işte haftaya bitiyor sözleşme ve ne yapacağım bişmiyorum vodafone geçip 3 ay sonra tekrar turkcell mi yapsam ne yapsam karar veremedim

Dostum ben Turkcell de taahhüt bitince vodafona geçtim 15 gün kaldım sonra yeniden lifecell tarifesine geçiş yaptım. Bir sıkıntı olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    1 sene durman gerekmiyor mu sözleşme gereği yoksa çıktığın anda o indirimler sana faturalandırılıyor diye biliyorum. 15 gün süre çok kosa imiş

• Aynı paketi beş lira fazla ödeyerek faturasız da alabilirsiniz.

Dostum ben Turkcell taahhüt bittikten sonra vodafon faturasıza geçip 15 gün sonra tekrar Turkcell lifecell e geçtim. Bir sıkıntı olmadı

• Tamam bende bayramdan sonra gidip dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim herkese

• Müşteri hizmetlerini aradim. Haydi gel kampanyasindan lifecell faydalanamıyormuş artık. Sitede 30 Haziran gözüküyor son gün ancak olmuyor beyler yanlış yönlendirmeyelim bundan sonra.

Bende taşıyacaktım ancak vazgeçtim. Turk tekekom efsane 8 gb a geçtim. Ordu Balikesir ve İstanbulda kullandim çekim konusunda sıkıntı yok tavsiye ederim.

Internette iyi 4.5G cekmeyen yer gormedim simdiye kadar.

• arkadaşlar buradaki tv+ yı taahhüt boyunca ücretsiz izleyebiliriz değil mi?
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Evet izleyebiliyorsunuz ben Apple TV’de kullanıyorum süper

• Lifecell iptal ediyordum gerek yok

• Ben bu tarifedeyim haydi gel kampanyasi 1 gb veriyor 6gb oluyor.twitter face 2 gb veriyor ama kullanmiyorum.Tv plusta 5gb veriyor sifresiz kanallari izliyorsun ucretsiz yani buds gereksiz.Bip zart zurt bunlar zaten çöp.Akliniz varsa ttye gecin 12gb veriyor iki kati.Bende geçmeye çalışacağım.Tamam turkcell iyi cekiyorda tt de çöp değil.Hele ki büyük şehirdeyseniz

• Dün tt den bu tarifeye geçmek için başvuru yaptım.

Tt her tarafı açık 9. kattaki yeni iş yerimde resmen çekmiyor. İnternet 3g ye e ye düşüyor devamlı...

8gb 29TL kullanıyordum, bir türlü adam gibi öneri yapmadılar, aynı tarifeyi 44 TL ye verebiliriz dediler.

Tekrar Turkcell e geeçmiş oldum. Farkı göreceğiz...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.