Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarifeye farklı operatörden geçildiğinde Haydi Gel kampanyasından faydalanabiliyor muyuz net bir bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in paketlerinin çoğunda şartlar yazıyor. Biraz karışık ama 90 gün içinde yeniden dönene çoğunlukla birşey vermiyor
  • ukumi kullanıcısına yanıt
    Faydalanır tabi

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dediğin meseleyi şu an ben yapıyorum. Önce Turkcell müşteri hizmetleriyle görüştüm, dedim ben Turkcelli olduğum için Lifecell Fırsat tarifesinden faydalanamıyorum, Türk telekoma gidip tahhüt vermeyip tekrar Turkcelle geleyim Lifecell Fırsatından faydalanırmıyım dedim. 30 gün boyunca başka operatörde kalıp gelirseniz lifecell fırsat paketine geçebilirsiniz dediler. Şu an 13 günüm kaldı. Yani 1 ay başka operatörde kalman gerekiyor turkcellin bu tarifesinden faydalanman için. Ondan sonra gelip bu tarifeden faydalanabiliyorsun. Lifecell Fırsat tarifesine son geçiş günü 31 temmuz onu da unutmayın. 31 temmuzdan sonra bu tarife kaldırılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pooley -- 9 Haziran 2018; 23:48:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 10 gün vodafonda kaldım. Bugün tekrar Turkcell bayisine gittim. Bana bu tarifeye geçebileceğim söylendi. Ben de geçiş işlemini yaptırdım. 30 gün şartı varsa bu işlemi nasıl yaptılar acaba

• "12 ay boyunca 1 gb hediye internet geliyor. (numara taşıma kampanyası)"

Bu bana gelmedi? Birşey yapmamız gerekiyor mu?

Bir de twitter 'ın gönderdiği sms ler nedense gelmiyor. Bir kısıtlamamı var sms lerle ilgili?
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Buyrun Türk Telekom’a geçmeden önce Turkcell Müşteri Hizmetleri ile yaptığım yazılı görüşme. Ekran görüntüsünü alıp galeriye atmıştım. Bana denilen buydu. Sizi nasıl 10 günde geçirdiler bilemedim. Bana 30 gün gidip geri gelin dediler. Bu yazılı görüşmeden sonra arayarakta görüşme gerçekleştirip teyit ettim. Onlarda 30 demişti. Belki şu an şartı değişmiş olabilir. Ben 18 gün önce görüştüm.

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pooley -- 10 Haziran 2018; 1:2:49 >

• rez

• Etrafımda birçok kişinin bu tarifeden haberi yok.İmkani olanlar beklemesin geçsin.Haydi gel 12 ay 1 gb haziran sonuna kadar uzatılmış.Ustune turkcell web sitesi üzerinden numara taşımaya başvurursanız 4 ay boyunda ayda 2gb hediyesi var.Uzerine bip uygulamasi,surpriz nokta gibi kampanyalardan gelen hediyelerle ilk 4 ay minimum 8gb ve üzeri olur kalan 8 ay sabit 6 gb ve ekstra kampanyalarla minimum 7-8 gb internetiniz yine cepte olur.Daha bunlara Twitter,instagram...vb gb hediyeleri dahil değil.Ben çok memnunum.Turktelekomda 8gb interneti 38₺ ye kullanıyordum.Hemen hemen ayni paketi 34₺ ye Turkcell
    Kalitesiyle kullanıyorum bariz ahize sesinde fark var arkadaşlar.Kesinlikle tavsiye edilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 10 Haziran 2018; 10:52:0 >
  • Bu tarifedeki Fizy aboneliğinde 30 sn mi şarkılar yoksa tamamı dinlenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Etrafımda birçok kişinin bu tarifeden haberi yok.İmkani olanlar beklemesin geçsin.Haydi gel 12 ay 1 gb haziran sonuna kadar uzatılmış.Ustune turkcell web sitesi üzerinden numara taşımaya başvurursanız 4 ay boyunda ayda 2gb hediyesi var.Uzerine bip uygulamasi,surpriz nokta gibi kampanyalardan gelen hediyelerle ilk 4 ay minimum 8gb ve üzeri olur kalan 8 ay sabit 6 gb ve ekstra kampanyalarla minimum 7-8 gb internetiniz yine cepte olur.Daha bunlara Twitter,instagram...vb gb hediyeleri dahil değil.Ben çok memnunum.Turktelekomda 8gb interneti 38₺ ye kullanıyordum.Hemen hemen ayni paketi 34₺ ye Turkcell
    Kalitesiyle kullanıyorum bariz ahize sesinde fark var arkadaşlar.Kesinlikle tavsiye edilir :)
    hocam ben online denedim ama bu paket çıkmıyor lifecell paketleri görünmüyor , onu nasıl yapabiliriz

• Turkcell belasından kurtuluyorum sonunda taahütlü cihazını da ödeyeceğim 887 tl +lifecell 5 gb lık paketin iptali cart curt 175 tl (her b..ka para alıyor )iptal edilince neler yansıyor görün istedim ek dosyaları da yüklüyor inceleyebilirisiniz

Aylık internet kullanımlarım fazla olduğu için uygun paketlere geçmemi sistem engelliyor turkcell para bulmuş ya kota koymuş her müşteriye kullanımına göre benim en düşük ona göre ödemem gereken 59 tl miş siz düşünün sonra turkcell de turkcell diyin

• Bu tarife artık 6gb değil. 5gb . 1 gb hediye kullanımı vermiyorlar.
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Bazıları 30 sn bazıları full. Paycell kart alarak 50 tl hediyesi ile fizy paketi alarak tüm şarkıları fulleyebilirsiniz

• pooley P kullanıcısına yanıt
    Turkcell'den başka operatöre geçip tekrar Turkcell'e dönmek isteyenler, Turkcell faturalı tarifelere geçmek istediğinizde süre sınırlaması yok ancak faturasız tarifelere geçmek istediğinizde 30 gün şartı aranıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 10 Haziran 2018; 22:34:42 >
  • NS_85 kullanıcısına yanıt
    O zaman bana yanlış bilgi verdiler kardeşim. Bu ay sonuna doğru haydi gel kampanyası bitmeden Turkcell Lifecell Fırsat tarifesine geçiş yapacağım. Aynı zamanda internet üzerinden geçiş yapanlara hediye internetde veriyorlarmış sanırım öyle yapacağım.

• pooley P kullanıcısına yanıt
    Ben de Vodafone'da 7-8 gün kalıp geri döndüm. Önce internetten taşımayı denedim ama bu tarife çıkmadı. Bayiye gidip taşıdım ama Haydi Gel kampanyasından hariç tutmuşlar artık bu tarifeyi, yani 1 GB hediye gelmiyor. Henüz geçiş tamamlanmadı, salı günü hattım açılınca deneyeceğim ben yine de Haydi Gel kampanyasını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NS_85 kullanıcısına yanıt
    İmternet üzerinden geçişlerde bu tarife çıkmıyorsa bana bayi yolu gözüktü demektir. Haydi gel kampanyası Haziran ayının sonuna kadar geçerli yazıyor dostum. Ondan yana sıkıntı çıkmaz merak etme.

• Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    https://m.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/numara-tasima

Hocam burdan ben işlemimi gerçekleştirmiştim.Lifecell 5gb 34₺ diye çıkıyordu.Şu an ben numaramı taşıdığım için diğer bölümlere geçemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pooley

İmternet üzerinden geçişlerde bu tarife çıkmıyorsa bana bayi yolu gözüktü demektir. Haydi gel kampanyası Haziran ayının sonuna kadar geçerli yazıyor dostum. Ondan yana sıkıntı çıkmaz merak etme.
    Ben birkaç gün önce taşıdım. Haydi gel kampayasından eklenen 1gb hesabıma eklenmedi. Sordum, artık dahil değilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.